Titkos-tanacsok-noknek-szervezok

Sajnos a 2019-as szervezői lehetőségek beteltek és az összes szerződéses partneri helyek szintúgy… 🙁

A nagy érdeklődésre ellenére legközelebb csak 2020-ra látunk esélyeket. Köszönjük a bizalmadat, hogy velünk együtt támogattad volna a hölgyek ügyét. Legyen szép a 2019-es éved!

… és talán 2020-ban találkozunk. 🙂

Hogyan működik a szervezői közösség?

Az első dolog, amit tudnod kell, hogy egyre jobban NEM MI SZERVEZZÜK a tanfolyamokat. Nem is bírjuk és az ismerősök is mind elvégezték a képzésünket. Viszont nagyon sokan voltak, AKIKNEK MEGVÁLTOZOTT AZ ÉLETE ÁLTALUNK. Ezek közül a hölgyek közül néhányan kiterjedt ismerősi körrel rendelkeztek és küldetésnek tekintették terjeszteni azt, amit mi tudásban megépítettünk. Így mindenki jól járt:

  • Mi mentesültünk a szervezés gondja alól és egyre jobban fókuszálhatunk a kutatásra és a képzés fejlesztésére, valamint így sokkal több hölgyhöz jutunk el.
  • A szervezők ismerőseik révén rengeteg új hölgyet juttattak el hozzánk. Természetesen a szervezőknek ehhez vállalkozási feladatokat is be kellett vállalniuk.
  • Ma a tanfolyamaink 80%-át TELJES MÉRTÉKBEN a szervezők bonyolítják. Ők szervezik a tantermeket, intézik a tandíjakat, rendezik a problémákat és vállalják ennek nehézségeit, kockázatát, számlázását és adózását. Mi pedig úgymond “meghívott előadóként” egy fix összegért elmegyünk tanítani hozzájuk.
  • Azt gondolom, hogy minden tudás annyit ér, amennyi eljut belőle az emberekhez. Programjainkkal járjuk az országot és sok helyen és sok közösségben tartottunk már előadásokat, tanfolyamokat. Ha szeretnél velünk dolgozni azon, hogy a nők megbecsülése, élete jobb legyen, hogy sikeresebbek legyenek, hogy jobban kiteljesíthessék önmaguk létezését és hogy nőiességükben fejlődhessenek, tegyünk ezért az ügyért együtt. 

Szóval legyen bárhogy is. Akár csak kíváncsi „amatőr” vagy aki belevágna ebbe a vállalkozásba hivatalosan is, akár már most is embereket vezetsz, biztosan érdekes és izgalmas lenne, ha együtt dolgoznánk. Ha van hozzá kedved, egy beszélgetést megér a dolog. Kérlek írj nekünk, hogy megbeszélhessük, hogyan is lehetne ezt megszerveznünk!

Mi az, amiben konkrétan együtt tudunk dolgozni?

Alapvetően két lehetőség közül választhatsz.

  1. Üzleti partnerszerződést kötsz velünk. Ajánljuk ezt azoknak, akik különben is sok emberrel dolgoznak. Ha rendszeresen össze tudsz hozni egy csoportot, akkor kötünk egy szerződést, amiben annyi a lényeg, hogy te szervezel egy csoportot, a bevétel és a költségek a tiéd, mi pedig egy fix előadási díjért megtartjuk azokat a programokat, amelyeket amúgy is tartanánk. Nekünk jó, mert olyanokat is elérünk, akiket amúgy nem érnénk el, neked pedig jó, mert színesedik a palettád és olyan programod is lesz, amit eddig nem tudtál volna ajánlani. Azaz te vagy a főnök, te számlázol, tiéd a “kockázat” mi pedig fix díjért megyünk hozzátok. A szervezésben segítjük egymást, de az oroszlán rész a tiéd.
  2. Szeretnél eljönni egy ilyen tanfolyamra, de valamiért nem megy, viszont van egy csoportnyi ismerősöd. A lényeg annyi, hogy “megszólítod” őket. Írsz a barátnőidnek, üzletkörödnek, csoportodnak és mesélsz nekik erről a lehetőségről, megosztod a facebook oldalunk posztjait, vagy elküldöd őket ismerőseidnek. Szóval kicsit olyan “csajosan” élvezve a zsezsgést mesélsz, dumcsizol, “osztod” a “tutit”. Ehhez annyi kell, hogy lássák: LELKES VAGY. Ha tényleg lelkes vagy, akkor ez nem egy nagy kunszt és az energia átragad. Ha megvan a csoport, segítesz szállást és termet keresni, de minden anyagi dolog a mi felelősségünk. Mi adunk számlát, mi fizetünk mindent. Téged pedig szívesen látunk a tanfolyamon, ami neked nem kerül semmibe. 

Hogy mit kell tenned, ha bármelyik verzió megtetszett? Egyszerű. Írj nekünk pár szót és egy telefonszámot, aztán beszélünk. Ha tetszik a lehetőség, akkor pedig belevágunk, hogy szebb legyen a női létezés élménye.

Sok sikert és szép napokat kívánva!

Szerződéses partnereink

Szabó Ildikó

Nevem Szabó Ildikó és pár szót had mondja arról, ki vagyok és mit is találsz itt a női kommunikáció témájában…

Rólam annyit, hogy tanító vagyok. Tanító a szó minden értelmében. Tanítottam sok-sok gyermeket is és rajtuk keresztül is láttam és látom a családokat és azt, ami a kiterjedt ismeretségi körömben is egyre jobban áthatja a világot: A nők és a férfiak kapcsolata válságban van…

… ahogy a magamé is abban volt. Éreztem, hogy rengeteg barátom, cimborám, ismerősöm is ugyanabban a cipőben, nemtől függetlenül: elbeszélünk egymás mellett és nem értjük egymást. Eltűntek a férfiak, azok az „IGAZIAK” és ideológiákat ordítozó, elférfiasodott feministákká váltak nőtársaim. Sem a férfiak, sem mi nők nem vagyunk boldogok ebben a helyzetben és mindenki a keresi a helyét. Én is ezt kerestem, de csak toporogtam a saját értékrendi válságomban, mígnem…

Mígnem elmentem egy furcsa nevű tanfolyamra. Ez volt a „Hogyan szelídítsünk férfit” elnevezésű kurzus, mely azonnal felkeltette érdeklődésemet, hiszen a részletek elolvasásakor egy izgalmas szellemi kalandozást ígért a mindenkit érdeklő téma körül. Végighallgattam Dr. Nagy Ágnes és Dora Gyula tartalmában ősi és egyszerre forradalmi gondolatmenetét arról, hogyan is lehetne, vagy kellene a nagy „férfi-nő kapcsolat”-ot jól csinálni és ezen keresztül a mindennapjaimat nőként jól csinálni. Egyenesen, szókimondóan és érthetően megfogalmazták számomra és át is adták a tudást, melyet hordoztam magamban. Ott, akkor elhatároztam, hogy ezt a tanfolyamot és a ráépülő „Nőiesség intenzív” képzést igyekszem mind szélesebb körben ajánlani és később szervezőként bekapcsolódni a munkába, mert érzem, hogy a saját életem hogyan változott meg a tanultak hatására. Azóta látom azt a rengeteg nőt akiket én juttattam el erre a tanfolyamra (és rajtuk keresztül a  hozzájuk tartozó férfiakat, gyerekeket, hozzátartozókat és családtagokat, de még a szembejövőket is az utcán) mennyire megváltozott az életük. Látom azokat, akik már részesei lettek annak a sorsfordulásnak, melyet ez a tanfolyamsorozat eredményezett és eredményezhet, ha Te is mered vállalni, hogy beleállsz a változásba.  

Zászlómra tűztem tehát a TTN által kidolgozott módszer terjesztését, mert őszintén hiszek annak hatékonyságában. Ezért hoztam létre a noikommunikacio.hu weboldalamat is oldalt is, hogy ezen keresztül még könnyebben bekapcsolódhassanak a hölgyek a TTN csapatába és minél korábban elindulhassanak az úton.

Tóth Krisztina DóraNevem Tóth Krisztina Dóra. Fitness-edzőként és masszőrként rengeteg nővel találkozom, megismerem az életüket, problémáikat. Nem csak a testük, de a lelkük “karbantartásával” is foglalkozom. Idővel azt láttam, hogy legtöbbször párkapcsolati gondjaik vannak, sőt ezek a problémák nagyon hasonlóak és hogy a ismerőseim körében is szinte minden párkapcsolat érintett.
Beszélgetéseink során sokszor állapítottuk meg, hogy régen valahogy a nők “okosabbak” voltak. Tudtak “valamit” ami mostanra valahogy elveszett. Hogy egy nő hogyan tud olyan társat választani, aki élete végéig mellette marad jóban-rosszban, tudták hogyan kell összetartani a családot, szervezni, irányítani, kézben tartani annyi mindent és még jól is érezték magukat ebben a szerepben.
Abban mindannyian egyet értettünk, hogy a párkapcsolatok, családok hatalmas válságokat élnek meg manapság és ezeket hatékonyan nem tudjuk kezelni. Egyre több a csonka család, a gyermekeiket egyedül nevelő nő, egyre kevesebb a pozitív minta amit követhetnénk. Valahol tudjuk, hogy a nő a család szíve-lelke, de azt már nem, hogyan valósítható meg az a női vezetés, amely régen egyben tartotta a családokat, ahol egy gyermek azt tanulhatta meg, hogyan legyen majd neki is boldog családja. Idő közben az én házasságom is zátonyra futott 🙁
Egy évvel a válásom után találkoztam Gyulával és Ágival, az ő tanfolyamukon találtam meg a válaszokat szinte minden kérdésemre, pl. arra, hogyan hozhattam volna helyre, menthettem volna meg a házasságomat, ha már korábban megismerem annak a női vezetésnek a titkát, amit annyit kerestünk beszélgetéseink során.
Annyira érthetően, szemléletesen mutatták be, mondták el, mit is jelent, hogyan működik, hogy szinte azonnal rá tudtam vetíteni életem több területére is és hamarosan nagyon pozitív változásokat tapasztaltam. Kamasz fiammal és apukámmal is harmonikusabb lett a kapcsolatom, munkahelyemen is nyugodtabb lett a légkör.
Ismerőseimnek eleinte csak szóban ajánlottam a női vezetés egy-egy gondolatát és egyre-másra kaptam tőlük is a pozitív visszajelzéseket, hogy működik, de mára létrehoztam a saját weboldalam, a noivezetes.com oldalt, hogy minél több hölgyet megszólíthassak. Szeretnék segíteni abban, hogy minél többekhez eljusson a női vezetés bölcsessége, hogy a tanfolyamokon első kézből tudhassa meg minél több Hölgy, hogy mit is jelent valójában a női vezetés és mennyire alap programjainkból, nőiességünkből ered.

Dora Gyula