Női meditációs est – A nőiesség megélése a mindennapokban

Gondolom, hogy most kicsit – vagy nagyon – meglep lehet az számodra, hogy a egy férfi mi fenét tud neked mondani, sőt segíteni a női létezés megélésével kapcsolatban. Megértelek. Több mint száz weboldal végigolvasás után határozott biztonsággal tudom állítani, hogy sokat. Az gondolom vitán felöl áll, hogy a női lényed megélése alapjaiban függ a férfitól, aki veled él, vagy szeretnéd, hogy veled éljen, maradjon. Igaz? Ha ez így van, akkor bizony mindazok az érzések, megélések, női feladatok mélyen beletartoznak a nőiséged eredményességébe, amelyek meghatározzák azt, hogy egy férfi mit gondol rólad, mit érez veled kapcsolatban. Ahhoz, hogy te jól érezd magad a bőrödben, nem valamiféle elvonatkoztatott női szakralitás mélyére kell eljutnod, hanem az élet valós energiáihoz, amelyben a létezésed egyik feléhez, a férfihez kapcsolódsz. A spiritualitás nem valami földön túli misztikum megfejtése. Az igazi spiritualitás a valóság és a mindennapok megtöltése lényünk lényegével és ebből – bár a világ összes női tanfolyamán kimarad a férfi létezés beható energiája – nem hagyható ki a ténylegesen jelen lévő férfi energia.


Ezen az esten – a női körökhöz képest – másként keressük a női megélés misztikumát.


Titkos-tanacsok-noknek-jelentkezes-gomb


Mi történik egy női meditációs esten, amit férfi vezet?

Az egyik fontos pont, hogy együtt megvizsgáljuk a tapasztalataidat a női megélésed eddigi útján. Mi volt jó, mi emelt, mi tartott a helyeden és melyek voltak azok a hatások amelyek negatívan érintettek, amelyek eltávolítottak a másik oldaltól. Együttesen a férfi és női energiákat, megértéseket és tapasztalatokat egyidejűleg használva képesek vagyunk létrehozni azt a képet, amelyhez kapcsolódva ténylegesen eljuthatunk az „együtt” energiájához, a férfi – női egység megélésének érzéséhez.

Ez az a kép, amelyet felhasználunk a meditációnkban, hogy az érzésekké és érzetekké válva aztán segíthesse a mindennapok szituációinak megoldását, hogy legyen egy olyan megélt és elraktározott képünk, amely konfliktusok esetén is rendezheti a bennünk lévő zavart és azok lehessünk, akiknek születtünk.


 

JELENETKEZEM


A meditációnak sok formája és technikája ismert a világban

Ezeken az alkalmakon vezetett formában haladunk és építjük fel azokat a képeket és energetikai állapotokat, amelyek a mindennapokban hasznosak a számunkra. Mint nőnek, sok különböző szituációban kell helytállni. Lehetsz feleség, de lehetsz szerető is, lehetsz anya, de lehetsz a családot összetartó erő, lehetsz dolgozó nő egy munkahelyen, de lehetsz vezető is. Ezek sok esetben szétszedik a nőket és nehéz a helyzetek közötti váltás. Pedig az a képesség, amellyel váltani tudsz a délutáni háziasszony és az esti szerető kötött, vagy főnök és a családot összetartó nő között alapjaiban kihatnak a párodra. Arra a férfire, akinek a reakcióiból méred le, hogy mennyire vagy elfogadott, megbecsült, mennyire övez elismerés és tisztelet, mennyire vagy sikeres és mennyire vagy a helyeden. A meditációs sorozat ezen elemei úgy alkotnak egységet, hogy segítik azt, hogy akár a most meglévő szerepeid között könnyedebben megtaláld az átjárást, akár új élethelyzeteidben is meglegyenek majd a kapaszkodóid.

A cél hogy legyenek olyan készség szintjére fejlődött képeid, szituációs élményeid, melyek minden élethelyzetben abban segítenek, hogy Nőnek érezhesd magad és ne szakadj szét a mosónő, a szakácsnő, a dolgozó, az ágyas a bébiszitter és karrierista szerepekre. A lényeg, hogy bárhol nőnek érezhesd magad mert bármerre jársz, az körülötted lévő férfiak nőként tekintenek majd rád.


EZ A JELENTKEZÉS

 


Tetszik a csoport ötlete. Ha megvannak a részletek, küldjetek ismertetőt!

 

Szeretnék inkább egyéni konzultáción segítséget kérni.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.