… avagy hogyan válhatsz érdekes nővé a férfiak szemében, hogyan mutathatod meg, hogy kreatív nő vagy az önmegvalósítás és önkifejezés által.

Nők egyedül a szürkeségben.

Titkos-tanacsok-noknek-kreativ-no-erdekes-no-mutatkozz-meg-7Rengeteg hölggyel beszélgettem az utóbbi évben arról, hogy együl vannak és nagyon nehéz kapcsolatba kerülni a férfiakkal, mert egy felnőtt nő már nem jár discoba, mert azt a korszakát már kinőtte és különben sem kamaszokkal akar ismerkedni. Nem igazán van kedve elmenni szórakozóhelyekre egyedül, mert “az már hogy néz ki egyedül”. Igen… Harminc után, de negyven után meg pláne, nagyon nehéz valami olyat kitalálni, ahol nem kell ráznia magát egy nőnek, nem kell nevetséges nyomulós fotókat feltennie a facebookra és mégiscsak összeakadhat valamiféle intelligensebb, használható hímmel, akiből aztán még lehet is valami. Ők igen is szeretnének érdekes nők lenni valakinek, aki nem két cicit és egy feneket keres a vacsora és a tiszta gatya kiegészítéseként. Sokan beszámoltak arról is, hogy bár a párkapcsolatuk rendben van, de kezd unalmassá válni a hétköznapiság. Szeretnének egy kis életet, egy kis női önmegvalósítást, női kreativitást vinni az életükbe. Szeretnének érdekes nők lenni ismét a párjuknak, szeretnének valamiféle társaságot összehozni az azonos érdeklődésű emberekkel, de a család, a gyerekek, a munkahelyi hajtás és az otthoni munka szépen lassan leépítette körülöttük a pezsgést. Ezek a hölgyek adták az ötletet és az első csoportokat ahhoz, ami most itt rád is várhat. Ha te is egyedül érzed magad, ha te is szeretnél ismét érdekes nőnek látszani, vagy valamilyen női önmegvalósítást vagy női önkifejezést vinni az életedbe, akkor jó helyen jársz.

Nők az önmegvalósítás útján

Sok olyan hölggyel is beszélgettem, akik már elkezdtek valamit. Elindítottak egy kis minivállalkozást keresetkiegészítés vagy önállósodás miatt, belekezdtek valami kis pénzből elindítható dologba, ami még tetszik is nekik. Amúgy éppen ezzel a női önmegvalósítás segítéssel foglalkozik a Free Women Project – Önálló nő, női önmegvalósítás csoportunk is. Szóval volt aki a különleges masszázstechnikájával segítette az embereket, volt aki csodás gyöngyfűzött ékszereket álmodott meg, volt aki különleges sütiket készített, meséket írt, festett, öltözködési tanácsokat adott, vagy a “házhoz megy a körmös szalon” ötletén munkálkodott, de nehezen találtak rá és bár a szájról-szájra terjedő “reklám” a legjobb, sajnos a leglassabban működő reklám is. Ha neked is van valamilyen minivállalkozásod és te is a női önmegvalósítás útján jársz, de téged és a “portékádat”, szolgáltatásaidat nem nagyon ismerik az emberek, akkor neked is tudok segíteni.


Hogyan tudsz megmutatkozni a világban?

Ennek a legkönnyebb és legolcsóbb módja ma az INTERNET. Te magad is olvasol az interneten és naponta ülsz a facebook előtt. Megosztasz cikkeket, írásokat, képeket, amelyről te is tudod, hogy mások megmutatkozását, népszerűségét és üzleti sikereit erősítik, de te mégis megteszed, mert szép, mert cuki, mert ötletes, mert hasznos, mert… akármi.

Miért nem használod ki te magad is ezt a több milliós felületet arra, hogy megmutatkozz, hogy megismertesd magad a világgal, hogy érdekes nőnek lássanak, hogy a női önmegvalósításod eredményeit megismerjék?


Ne fizess olyan dolgokért, amelyeket te sokkal jobban menedzselnél!

Titkos-tanacsok-noknek-kreativ-no-erdekes-no-mutatkozz-meg-8Egyedül vagy?

Menedzseld magad okosan te a világhálón! Nem tudod hogyan kell? Én húsz éve élek abból, hogy az álmaimat és terveimet “árulom” az interneten. Akarod, hogy segítsek létrehozni körülötted egy kis bűvkört fillérekből, vagy ingyen?

Az álmodat menedzselnéd?

Én húsz használom azt a tudást, amit átadok neked.  Többször vertem meg az országos mezőnyt abban, ami az én önmegvalósításom volt és ezt nagy részben annak köszönhettem, hogy meg tudtam mutatkozni. Most 4 hónap alatt értem el, hogy női kérdésekben ezrek találjanak rám. Megtanultam mindent, amit az önmenedzselésről lehet. Hidd el, ezekkel a tudnivalókkal simán menedzselheted te is az álmod.


Igen! Belevágok!


Női önkifejezés, női önmegvalósítás az interneten

Itt ez a nagy és hatalmas világháló, ami képes összekötni bárkit bárkivel. Ehhez kell pár dolog. Kell egy induló pont, ami te lennél. Kell egy végpont, egy társ, aki érdekes nőnek lát, egy érdeklődő, aki érdekesnek tartja azt amit csinálsz – belőlük milliószám akad. És kell az a közös valami, ami megmozdítja a pókfonalat ami az INTERNET. Te, vagy, amiket hímzel, festesz, mondasz, gondolsz, csinálsz, teszel mind arra vár, hogy valahogy összeköttetésbe kerüljön azokkal, akik téged várnak. Te készen állsz, az álmaid is készen állnak, vagy ha nem hiszel bennük eléggé akkor most óvatosan elindulhatsz. Vár a túloldal is. Akkor mi is hiányzik? Az a valóságos belépőpont, ahol a te női kreativitásod, ahol a te női önmegvalósításod megmutatkozik és érdekes nőként a színre lépsz, de nem kell árulnod magad. Ahol finoman megmutathatod ki vagy te árcédula nélkül, megaláztatás nélkül. Te, aki érdekesnek, erősnek és függetlennek látszol, akkor is, ha nehezen tartod már magad. És csak ügyesen engedned kell, hogy köréd gyűljenek az emberek… 🙂


Melyek azok a pontok, ahol egy nő megmutatkozhat?

Titkos-tanacsok-noknek-kreativ-no-erdekes-no-mutatkozz-meg-9Kell egy WEB oldal. Igen. Azt hiszed, hogy a facebook mindenre jó. Nem jó! A facebook két nap alatt betemeti a dolgokat és elvesztél. A facebookon nem lehet keresni, a facebook másra való. Amire szükség van, az egy weboldal. Te is ezt olvasod most…

A facebook arra való, hogy megérkezzen Ő, akire mi várunk. Egy weboldal persze sok pénz. 80.000-től akár 3-400.000 Ft is lehet, amíg elkészül és továbbra is járkálhatsz a webmesterhez, hogy ezt így, azt meg úgy szeretnéd. Én sok oldalt csináltattam már nagyon sok százezer forintért. Így összeszámolva kb. a milliónál járok. Mostanra egyedül csinálok mindent. INGYEN!

Ha megmutatom miből áll a sok százezer forintos weboldal, infarktust kapsz. Egy ingyenesen letölthető programból és egy évi 5000 forintos tárhely előfizetésből… vagy még abból sem, mert az is lehet ingyenes. Na…? Akarsz egy saját weboldalt? “Jaaaaj, jó lenne, de én nem vagyok programozóóó…” nyaff, nyaff, nyaf… ÉN SEM! Ehhez nem kell programozó!


Én sem vagyok programozó, de ezt az oldalt 4 hónap alatt sok fontos keresőszóra első oldalon hozza a google!

És ezt te is elérheted, mert meg tudom neked mutatni!


Igen! Belevágok!


Ez egy program. Olyan mint a word vagy az excell. Kitt-katt és kész. Volt már óvónő, ápolónő, bolti eladó, irodai dolgozó és 72!! – ez komoly – hetvenkét éves nagymama is, aki 2 nap – azaz kettő nap – alatt összedobta az alapokat. Na…? Van két napod?

Kell tudni a fotókkal dolgoznod is, hiszen valószínűleg képek is lesznek az oldaladon. A jó képek adják az alapot ahhoz, hogy megérintsen bárkit az, hogy ki vagy te, vagy az, hogy mit teszel. Azt hiszed, hogy ezek a képek csak profi gépekkel és profi fotósok által készülhetnek? Fenéket. Kicsit vágni, kicsit átméretezni és kicsit színezni kell tudni a képeket és kész is a csoda. Ez is kb. annyira bonyolult, mint írni word-ben egy levelet.

Kell némi ismeret a megosztási oldalak és a keresőmotorok világában. Bár sokan azt hiszik, hogy tudják hogy működik az internet, elárulom, sok titkos tudnivalója van annak, hogy miként lehet eljutni az emberek elé. Ebben is sok munkám van. Kb. 15 saját oldalt és csoportot vezetek és ennek vannak tudandói, trükkjei. Ha szeretnéd ezt is tudni, akkor ebben is tudok segíteni. Ehhez még word szintű tudás sem kell. Kicsi logika az egész.


Nézd meg ezt a videót!

 


Igen! Belevágok!


Összefoglalva, mi az, ami a női önmegvalósításhoz, női önkifejezéshez kell, hogy érdekes nőként ismerjenek meg:

 • Természetesen kellesz te, akiben ott a lehetőség, amiről eddig nem tudnak azok, akikkel szeretnéd megosztani az életedet.
 • Kell egy weboldal, amelyen megmutatkozol.
 • Kellenek jó fotók, hogy az emberek láthassák a benned rejlő csodát.
 • Kellenek ismeretek ahhoz, hogy ez hogyan jut el azokhoz, akik rád várnak.

 

Titkos-tanacsok-noknek-kreativ-no-erdekes-no-mutatkozz-meg-10


Igen! Belevágok!


Ez eddig nem hangzik bonyolultnak igaz? Eddig minden nőnek meg tudtam tanítani. Még egyszer! Ez kb. annyira bonyolult, mint word-ben megírni egy oldalt. Nem hiszed el? Akkor nézd meg ezt a videót! Pár percben összedobok neked egy “játszós” weboldalt. Képzeld el, ha ennyi idő alatt összeraktam egy ilyet, Milyen lehet a tiéd a tanfolyam alatt!Igen! Belevágok!


Mennyit kellene erre a lehetőségre áldoznod máshol?

 • Egy egyszerűbb weboldal (ami kb. semmire sem jó a mai világban) 80.000-120.000 Ft. Egy komolyabb 300.000 – 500-000 Ft
 • Ennek a fenntartása, egy webmester, akik rendszeresen felteszi az anyagokat, még 5 – 10.000 Ft/hó
 • Ha fejleszteni akarsz az oldalon, optimalizálni, javítgatni, az 10-20-30.000 Ft alkalmanként.
 • Egy fotós tanfolyam a képkészítés alapjaival, arányok, színek, kompozíciós ismeretek, hogy “éljen” a kép 40-80.000 Ft
 • Egy fotóretus tanfolyam, ahol megmutatják, hogyan vágd, méretezd, színezd, feliratozd a képeidet 20-40.000 Ft
 • Egy videós tanfolyam, vágások, ötletek, hang 30-100.000 Ft

Ez minimum 250.000 Ft, ha csak az alapokat számolod…


Van egy ajánlatom számodra! Mindezt megmutatom neked 

47 EFt-ért!

és lesz egy 400.000-500.000 Ft értékű weboldalad!


Igen! Belevágok!


Nem hiszed el ugye, hogy ez neked menne…

Pedig sok olyan nő építette meg a segítségemmel a saját kis varázslatát, mint te. Volt köztük óvónő, nagymama, írónő, banki dolgozó, cukrász, álmodozó, párkereső, csapatépítő, szerelmes, egyedül lévő… Valamikor csak programozók tudtak weboldalt építeni. Mára a lustább programozók olyan programokat építenek, mint pl a facebook, ahol akár te is megjelenhetsz pár kattintással. Facebook-od van? Na ugye! Ez sem sokkal bonyolultabb. Kit-katt és menni fog. Mostanra, felhasználva a régebbi NŐI tanfolyamok tapasztalatait egy sokkal lassabb és sokkal több közös kivitelező részt tartalmazó tematikát állítottam össze. Amit itt látsz, azt KÉT nap alatt le lehetett adni, de a hölgyeknek fontosabbak voltak a finomabb részletek – amihez több idő kell – így lassítottam és még egyszerűbb lett az egész. Csak ülsz egy teremben, látod, hogy én mit hová kattintok és csak le kell másolnod. Másolni csak tudsz? Na ugye. Nincs mitől félned! Menni fog. Másnak 2 nap alatt is ment, nemhogy hat nap alatt. 🙂


Mit fogsz megtanulni

Alapok

Titkos-tanacsok-noknek-kreativ-no-erdekes-no-mutatkozz-meg-5Létrehozunk egy ingyenes weboldalt. Mutatok ingyenes tárhelyet, ingyenes programot ahhoz, hogy felépüljön az oldalad. Igazából nem is kell megépítened, mert vannak ingyenes kész sablonok. Ezek nem a legtökéletesebbek és van pár korlátjuk, de, ha bátortalan vagy, akkor kezdésnek, gyakorlásnak elmegy. Megmutatom, hogyan tudsz tartalmakat, képeket, szövegeket elhelyezni és azt is mi a legjobb módja, hogy az érkező látogatók érdekesnek lássanak. Megmutatom, hogyan tudod az anyagaidat okosan feltenni a facebook-ra, twitterre, istagram-ra, youtube-ra, hogy ÉSZREVÉTLENÜL, DE MAGADAT NÉPSZERŰSÍTSD. Egyszóval megtanulod az alapokat, de most szólok. Nem lesz az oldalad olyan szép, mint egy műsorfüzet.

Amit megtanulunk:

 • Kreatív ötletek, célok, lehetőségek, hogy megismerjen a világ. Avagy mit is kezdjek magammal, ha nincs jó ötletem.
 • Miből áll egy weboldal. Bekukkantunk egy word bonyolultságú program háta mögé.
 • Hogyan használd ki a Facebook-ot. Figyelemfelkeltés, csoportépítés, ön-marketing. Működő technikáim.
 • Ingyenes weboldal szerkezetének létrehozása. Igen. Már az első nap meglesz a váz! Garantálom!
 • Anyagok, szövegek, képek előkészítésének tudandói a következő alkalomra. Avagy mi és hogyan legyen az oldalon.
 • A weboldalad feltöltése anyagokkal, fotókkal az előkészített anyagaiddal, szövegekkel, képekkel. Már majdnem kész!
 • Kiegészítő elemek, naptárak, facebook modulok, fotóalbumok létrehozása. Így már tényleg működik!
 • Az ingyenes weboldalad befejezése. Segítek, ha elakadsz.
 • Pár oldal, amit kezdő szinten készítettek eddig: GyöngyvilágÁlmod CsendülÉdes Kézműves

Igen! Belevágok!


Látványelemek

Titkos-tanacsok-noknek-kreativ-no-erdekes-no-mutatkozz-meg-6Itt segítek a képek készítésében, fotózásban, képszerkesztésben, hogy ebben se legyél másra utalva. Amit tudnod kell! Egy weboldal a képeken keresztül szólít meg. Ha “csak úgy” felteszel a google-ról letöltött, vagy a mobiloddal készített képeket, akkor az vagy nem lesz arányos, vagy nem lesz harmonikus és a google sem szereti, ha “összeollózottnak” néz ki az oldalad. Ebben a két napban együtt széppé tesszük az oldalad képeit. Megmutatom, honnan tudsz jó képeket szerezni, hogyan tudod átméretezni, átszínezni őket. Hogyan tudsz képekből videókat, digitális katalógusokat, vagy akár digitális újságot készíteni. Hogyan készítsz videó anyagokat a YouTube-ra amelyek megjelennek az oldaladon, vagy letölthető anyagokat a látogatóidnak.

Amit megtanulunk:

 • Fotók készítésének alapelvei
 • Fotók letöltésének titkos tudnivalói
 • Fényképek átméretezése, vágása, színezés, optimalizálása
 • Képek feliratozás, keretezése
 • Digitális katalógusok, újságok készítése elhelyezése az oldaladba
 • Videók készítése, vágása, hang, zene, feliratok hozzáadása és beágyazása az oldaladba
 • Pár dolog, amid neked is lesz: Digitális újság, Videó képekből és olyan videók, mint ezen az oldalon.

Igen! Belevágok!


Profi kiegészítők

Titkos-tanacsok-noknek-kreativ-no-erdekes-no-mutatkozz-meg-4Tudnod kell, hogy ma már egy weboldal nem arra való csak, hogy megmutasson valamit a világnak. Ma hatalmas harc folyik azért, hogy meg is találják az oldaladat, amihez sok titkos tudandó áll a rendelkezésedre. Ezek nem látszanak azoknak, akik kívülről – a monitoron – nézik az oldaladat. Ez a munka belül folyik! Ez az optimalizálás. A másik fontos dolog, hogy egy weboldal ma már nem elég, hogy szép. Egy weboldalnak dolgoznia kell akkor is, ha te nem vagy ott. Ismerősöket, ügyfeleket kell szereznie, automata leveleket kell küldenie, biztonsági mentéseket kell készítenie, vagy el kell adnia azt, amit ott árulsz. A lényeg, hogy az, aki oda került az oldaladra, ne vesszen el többet. És te ezt szeretnéd… Vagy nem?

Amit megtanulunk:

 • Mit kellene tudnod a google-ről
 • Mi az, hogy keresőoptimalizálás
 • Miért nélkülözhetetlen, hogy kereső optimalizált legyen az oldalad
 • A kereső optimalizálás a gyakorlatban
 • Nélkülözhetetlen kiegészítő modulok beépítése
 • Automatizált feliratkozók
 • Levelezőrendszerek
 • Biztonsági szolgáltatások integrálása
 • A hatodik nap végére, ha szépen elkészíted a házi feladataidat, lesz egy olyan oldalad, mint az enyém.

Igen! Belevágok!


Szóval, ha szeretnél:

 • Titkos-tanacsok-noknek-kreativ-no-erdekes-no-mutatkozz-meg-12Elegánsan megmutatkozni
 • A kreativitásodat megmutatni
 • Az álmodat megmutatni
 • A vágyaidat megmutatni
 • Fotóalbumokat készíteni
 • Videóblogot “írni”
 • Felhívni magadra az emberek figyelmét
 • Embereket vonzani és gyűjteni magad köré
 • Megismerkedni és együtt lenni velük
 • Egy kis pénzt keresni
 • Elindítani a vállalkozásodat
 • … és végre otthagyni a francba a társközvetítő húspiacot… akkor vágj bele!

Igen! Belevágok!


Hogy miért csak ennyi egy profi weboldal?

 • “Mert biztosan van benne valami smafu. Egy ilyen külső és belső tudású oldalt – 250.000 alatt nem építenek senkinek” – mondhatod és igazad van. DE!
 • De én nem ebből élek. Én nem webmester vagyok, még akkor sem, ha tudok mára annyit, amennyivel más simán ebből él…
 • Mert én segítőként dolgozom és acélom ezzel az oldallal az, hogy nőknek segítsek elérni egy boldog életet!
 • Mert én nőknek hoztam létre ezt a lehetőséget és nem webmestereknek, akik aztán ebből élnek majd.
 • Mert én MEGOLDÁSOKKAL foglalkozom, nem ígéretekkel…

Összefoglalva:

 • Lesz egy profi weboldalad, ami minimum 400.000 Ft-ba kerülne.

 • Lesz körülötted egy kapcsolati háló, amin megismerhetnek.

 • Lesz egy új élet lehetősége a kezedben, hogy megváltozzon az életed.


 

 

Mi kell hozzá?

 • Kell hoznod egy laptop-ot. Saját, kölcsön. Mindegy.
 • Semmilyen más eszközre vagy programra nem lesz szükséged. Ami kell még, azt én hozom.
 • Itt egy saját “álommal” kell rendelkezned, amit meg szeretnél mutatni.

Időbeosztás

 • Okt. 07. péntek este 18.00.-tól 21.00-ig.
 • Okt. 21. péntek este 18.00.-tól 21.00-ig.
 • Okt. 22-23. szombat-vasárnap. Két teljes nap. 10-17.-ig. //vidékieknek 2000 Ft/éjszakáért tudunk intézni szállást!//
 • Nov. 04. péntek este 18.00.-tól 21.00-ig.

És most, hogy mindent tudsz, nincs más dolgod, mint venni egy nagy levegőt és jelentkezni!

A jelentkezés után:

 • Kapsz egy részletes levet, melyben minden adat szerepel tömören
 • A benne szereplő számlaszámra át kell utalnod a foglaló összegét azaz 5000 Ft-ot.
 • Ha kérésed van, írd bele a jelentkezésbe. Számíthatsz rám!
 • Lesz egy szuper weboldalad! 🙂

KÖVETKEZŐ IDŐPONT:

 

Jelenleg nem tervezzük, de ha érdekelne egy ilyen tanfolyam, írj nekünk!
Ha szerveznél egyet akkor a lenti gombot megnyomva jelentkezz a szervezőink csapatába bátran! Várunk szeretettel!

 

EZ JÓ! EZ TETSZIK! De most nem tudok jönni. Küldjetek ismertetőt a következőről! VIDÉKEN ÉLEK - szívesen szerveznék hasonlót.

Szeretnék egyéni konzultáción segítséget kérni.

 
 

 

 

 

 

 

Comments are closed.