A férfi agy és amit tudnod kellene róla Nőként

… avagy hogyan gondolkodik egy férfi

Mindaz, amit a Titkos Tanácsok Nőknek oldalon találsz, az eddigi munkánk statisztikájának eredménye. A Hozd el a köved segítő módszer keretében olyan emberekkel beszélgetünk problémáikról, akik valahogy egyedül nem találják rá a választ. Arra hamar rájöttünk, hogy a klasszikus coaching technika nem alkalmas jelentős mennyiségű probléma megoldására, ezért egy saját rendszert hoztunk létre, melynek kiterjesztett egyik szárnya ez az oldal. Az egyik problémakör a párkapcsolati problémák halmaza, amivel naponta találkozunk a beszélgetéseken nők részéről.  A nehézséget az okozta, hogy azokra a problémákra, amelyek egy olyan helyzetből adódnak, ahol nem értjük az okokat, a mechanizmusokat, a mozgató erőket és a háttérben, a mélyben meghúzódó folyamatokat, nem lehet megtalálni a válaszokat anélkül, hogy ne értenénk meg a kiváltó tényezőket. A nők – és a férfiak is – éppen amiatt nem tudják harmonizálni kapcsolataikat, mert nem értjük egymást. Ebből adódik a legtöbb probléma. Ezen az előadáson betekintést nyerhetsz abba, hogyan gondolkodik egy férfi, mit gondol egy férfi, mit akar egy férfi, mit értékel és mit nem értékel egy férfi. Ami pedig a legfontosabb, megérthetd, hogy ez nem valami önző, általa kialakított kényelmes filozófia. Nem! Megmutatom azokat az erőket, melyek a férfi minden lépését irányítják, csupán ő sem lát rá. Megmutatom azt is, hogy miért nem és azt is, hogy miért kerül a kezedbe az univerzum ereje, ha megérted ezt a folyamatot.

A férfi agy

Korunk tudatosodása kissé elbillent és legnagyobb százalékban a Nők azok, akik keresnek valamit a mélységekben, míg a férfiak nagyobb része technikailag vizsgálja az élethelyzeteket és nem igazán kutatja, ki is ő. A hölgyek pedig sokszor nem jó helyen keresnek, hiszen ha jó helyen keresnének, akkor nem lenne ennyi párkapcsolati probléma. Ezeknek a tapasztalatoknak a tükrében indítottunk el egy forradalmat, ahol hosszú évek önismerete és több ezer férfi oktatása után egy én, egy férfi osztja meg tapasztalatait arról, amiről mi férfiak nemhogy nem kutatunk önmagunkban, de igazából a felszínét sem tudjuk elmesélni. Ami viszont iszonyúan fontos, az az, hogy attól, hogy nem ismerjük a bennünk zajló folyamatok, erők, tendenciák minket irányító erejét, ezek az erők tudattalanul sodornak bennünket és irányítják életünket. Ha megkérdezel egy férfit – mint ahogy én több mint húsz évig beszélgettem velük – hogy igazából mi is történik vele, legtöbbször az derül ki, hogy a felszíni eseményeket kezdi el darálni és lövése sincs arról, mit miért tesz. A hölgyek pedig azért, hogy jobbá tegyék kapcsolataikat, ne legyenek annyira kiszolgáltatva, elfogadják őket, értékeljék őket a spiritualitásba menekülnek, ahol legtöbbször szintén nők tanítanak, azaz a válasz sohasem kerül elő.

A férfi agyról szóló előadás igazából nem is a férfi agyról szól

Arról szól, hogy mit gondol egy férfi, mit akar egy férfi, mit miért tesz, vagy nem tesz egy férfi. Nekünk férfiaknak ugyan így meg kellene ismernünk azokat a női érzéseket és megéléseket –amelyeket természetesen abban a mélységben ahogy egy nő él sohasem lesz lehetőségünk megélni – de segítenének tudatosan koncentrálnunk arra, ahogyan egy nőnek jó az, ahogy egy férfi kapcsolódik hozzá. Ez a folyamat kölcsönös kéne, hogy legyen, és egyszerre kellene elindulnia mindkét félben, de valamiért mégsem így van. Hogy miért? Ennek ismerete nélkül a nők sértődöttek a férfiak pedig elfordulnak a nőktől – azaz látszólag nincs megoldás. Pedig van!

Miben segít neked, ha megérted, hogyan gondolkodik egy férfi

Több ezer éve megírt példák és energetikai iránymutatások maradtak ránk és csak meg kellene ismerni őket integrálva, férfi és nő közös szempontjai alapján. Ez az előadás abban segít neked, hogy egyedülálló módon megmutassa, hogyan látja a világot a férfi így abban segít a nőknek, hogy azon a módon kapcsolódhassanak a férfihoz, amire ő vágyik. Fontos! Sok nő ilyenkor dühösen azt mondja: „Elegem van már abból, hogy mindig nekünk kell valami tenni a férfiakért…” – és értem mire gondolsz.

Ezen az előadáson azt akarom megmutatni, hogy nem kell többet tenned, nem kell még valamit pluszban beletenned nőként abba, hogy a kegyúr otthon még jobban körbe legyen nyalva és talán így néha leereszkedve hozzád kegyet gyakoroljon. FRÁSZT! Ettől akarlak megmenteni és meg akarom mutatni, hogy éppen hogy a kevesebből miként tudsz sokkal többet kihozni. Nézd… Eddig is törekedtél arra, hogy harmóniába kerülj a férfiakkal. Én abban tudok neked segíteni, hogy megmutassam, mibe tedd ezt a törekvést és mibe ne.

Kíváncsi vagy arra, hogy:

 • Miért nem maradnak meg melletted a férfiak?
 • Miért lépnek le?
 • Miért nem értékelnek?
 • Miért csalnak meg?
 • Miért nem foglalkoznak semmivel, ami neked fontos?
 • Hogyan lehetne rávenni őket arra, hogy ők is foglalkozzanak veled?
 • Miért nem akarnak feleségül venni?
 • Miért nem akarnak gyereket, családot stabilitást?
 • Miért nem gondoskodnak rólad?
 • Szeretnéd, hogy a meglévő férfi életed végéig téged akarjon és boldog legyen, ha veled van?

Akkor meg kell értened, hogy mit is akar a férfi. Ha ezt megkapja, akkor boldog és te is megkapsz mindent. Ha nem… Bár legtöbben azt hiszik, hogy megadtak mindent, az előadáson mindig kiderül, hogy a nők 99.5%-a nem tudja mit akar egy férfi. Szóval ha nem… akkor marad minden úgy, ahogy most van.

A férfi lélekhez a férfi gondolkodáson keresztül vezet az út

Ezekre a kérdésekre egyetlen spirituális tanfolyamon és egyetlen női lapban sem kapsz válaszokat. Itt két óra alatt megváltoztatom a világodat. Több száz női oldalt olvastam el és azt kell mondjam, a férfi társaimnak igaza abban, hogy mindkettőtöknek jobb, ha nem ott keresed a megoldást. Lehet, hogy nem fog tetszeni, mert te szeretnél egy rózsaszín felhőkből érkező herceget alászállni csak azért, mert te annyira nagyon nő vagy – csak hát valamiért évek óta nem jön. Tudod miért? Mert ilyen nincs. A férfit a nő hozza létre, amihez ha akarod, megadom a kulcsot.

Tudom… Neked már eleged van a férfi megmondókból. Hidd el, valószínűleg még egyel sem találkoztál, aki tudta is volna mi mozgatja őt. Haragudhatsz rájuk, de ettől nem változik a világ. Haragudhatsz a télre a hó miatt, a nyárra a meleg miatt. Havazni fog és meleg lesz és emiatt sem a tél, sem a nyár nem fogja magát rosszul érezni.


 


Meg akarod változtatni az életedet?

Akkor segítek abban, hogy azt a részed változtasd meg, amit tényleg kell és ne olyanba tegyél munkát, amibe nem érdemes.

Ez alatt a két óra alatt megláthatsz egy rendszert – A férfi agy rendszerét, a férfi gondolkodás központi, titkos irányító programját. Aki használta annak mindnek sikerült. A végére egy női felismerést idéznék: “A képzések elején – merthogy van ebből egy tanfolyamunk is – nagyon nehéz volt megértenem, hogy megint nekem kell beletennem valamit a kapcsolatunkba, hogy béke legyen. A tanfolyam végén rájöttem, hogy semmit nem kell beletennem, csak annak kell lennem, ami vagyok. Igazi nőnek, aki hajlandó befogadni egy olyan erőt, aminek határozott iránya van. Sok női és hasztalan spirituális és női tanfolyam után megdöbbenve álltam, hogy egy kemény férfitől tanultam meg a befogadás lényegét. Ma boldog nő vagyok, semmit nem kell tennem, csak léteznem abban az energiában, ami velem született és ez az energia munka nélkül megváltoztatta a párom, a családom és az életünk.” – Zilahy Krisztina


ÉRDEKEL A

HOGYAN SZELÍDÍTSÜNK FÉRFIT

KÉT NAPJA? AKKOR KATTINTS!


Szóval nem akarok mást, csak megmutatni, hogyan legyél olyan nő, aki a férfinak nő. Annak nem sok értelme van, ha azt mondogatod, hogy nő vagy, csak egy férfi sem mozdul meg miatta. Azt akarom megmutatni neked, hogy az univerzum legnagyobb ereje adatott meg neked, amivel bármit elérhetsz ugyanis tiéd lehet a férfi ereje is.

Ha kíváncsi vagy rá hogyan, akkor gyere! Megmutatom.

Minden sorát szeretettel írva:

Dora Gyula

 

Aktuális előadások, részletek és jelentkezés a lenti linkeken:

 

Most nincs aktuális előadás, de ha szerveznél egyet ne habozz jelentkezni!
 

IGEN! KÍVÁNCSI VAGYOK! ... de most nem tudok menni. Kérek értesítést a következőről. 

 

Szeretnék inkább egyéni konzultáción segítséget kérni. ÉN IS SZERVEZNÉK EGY ILYEN PROGRAMOT NÁLUNK!

 
 

 

 

 

2 Responses

 1. Peterman Ilona
  | Válasz

  Tisztelt Szerkesztőség.
  Nagyon érdekesnek találom az oldalatokat. A programotokban is szívesen részt vennék. Ezert örülnék ha Debrecenben is lenne lehetőség .
  Köszönettel Peterman Ilona

  • Dora Gyula
   | Válasz

   Kedves Ilona!

   Megtisztelsz. Írtam neked privátban.

   Legyen szép a napod!

   Gyula

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.