a szerelem bevonzása és a tévhitek

A szerelem bevonzása – és amiért nem működik

posted in: Párkapcsolat 14

A szerelem bevonzása – és katasztrofális eredményei

Hogy is mondjam… Szóval fontos értened, hogy a szerelem bevonzása cikket azért írtam, hogy segítsek. Tudom, lesz majd a mi nem tetszik ezzel a szerelem bevonzása témával, mert ezeken az oldalakon nem az a cél, hogy mindenki eufóriában bólogasson, hanem , hogy segíthessünk. Így van ez a szerelem bevonzása témával is. Naponta jön valaki az egyéni konzultációkra vagy a Hogyan szelídítsünk férfit két worksop-ra és csak mondja és mondja, hogy ő már mindent elkövetett a szerelem bevonzása érdekében, és a szerelem bevonzása így, meg úgy, de a szerelem bevonzása nem sikerült. Innen aztán még néha kisodródunk az angyalok, meg a karma irányába, szóval megtalálunk minden felmentő okot, hogy miért nem történt meg a szerelem bevonzása, de a lényeg sehol. Rossz hírem van… Nem is lesz meg… Hogy miért? Ha elég nyitott, befogadó és önkritikus vagy, akkor gyere, sétáljunk egyet és nézzük meg együtt.

A szerelem bevonzása és egyéb tévhitek

Fontosnak tartom, hogy elmondjam neked, nem vagyok “bigott materialista férfi” – bár páran a cikk végén biztosan rám sütik ezt a jelzőt. Tudod… szerintem is úgy van, hogy a világ nagyobb és varázslatosabb, mint amit látunk belőle. Sokkal nagyobb és összetettebb mint gondolnánk. Van, aki spirituális lesz ennek láttán, van, aki spiri. Én nem tudom mi vagyok, de mivel az előző jelzőktől már nagyon fázom, inkább azt mondanám, hogy ámulok ez előtt a csoda előtt. Mint mérnök, imádom a kvantumfizikát, a kozmikus méretek varázsát és bár kicsit másként gondolom a rezgések emelésének elméletét, mint ahogy arról a rántott leves nyilvánvalóságával beszélgetnek a legtöbb spiri facebook csoportban, hiszem, hogy ez a világ egy varázslatos csoda amiben sok láthatatlan dolog van és működik, és amiből kb. semmit nem tudunk igazán.

Amiért ezt leírom az az, mert a szerelem bevonzásával is van itt egy kis ez meg az, és a szerelem bevonzásához leírt használati útmutató erősen hasonlít a blogokban ahhoz, mint “mikó Rozi néni emeli ja rezgésit, me óvasta, hogy aztat hogy köll…” A szerelem bevonzása egy nagyon veszélyes álommá válhat és vált sokaknak, mert felszínesen nézve létrehoz egy olyan hibát, ami aztán dönti is a rendszert és így soha nem is jutsz vele sehová – mit ahogy azok sem jutottak, akikkel naponta beszélek erről. Ugyanis…


A szerelem az nem egy „valami”.

Ergo. A szerelmet nem lehet bevonzani, mert az nem egy önálló

dolog vagy esemény.


Ha el tudod engedni azt a sok száz szerelem bevonzása blogot, ami ebből szervez tanfolyamot és ígéri, hogy holnap itt a herceg, akkor látni fogod, hogy a szerelem egy következmény, mely két ember egymás felé fordított figyelméből, jellemének részleteiből, szagából, kémiájából és sok más ismeretlen összetevőjéből jön létre megfoghatatlanul. Szóval az a baj, hogy…


A szerelmet nem lehet vonzani…

Vonzani csak egy férfit lehet…


A szerelem bevonzása és a titkos tudás

Nézd… Ha felmégy a google oldalaira és olvasol a szerelem bevonzásáról akkor az eső 100 szerelem bevonzása cikk 95%-ban katasztrófa. Igazából egy nagy önámítás, ami elviszi a figyelmedet a lényegről. Kb. mind arról szól, hogy elég pozitívan gondolkodni, emelni a rezgésedet (ezt mondjuk önmagában megérne egy cikket) sokat gondolni a megvalósult képre és itt is van a szerelem bevonzása. Tudod… ha ez így menne, akkor mindenki a Rózsadombon lakna, magánrepülője és jachtja lenne… Így van ez a szerelem bevonzásával is. Ez, se nem elég, se nem használható. Ha nem látod mit takart a bevonzás lényege elsüllyedsz, mintha egy olyan mentőmellény lenne rajtad, amit nem fújtak fel. Mára ebből a „bevonzásból” egy spiri, elcsépelt libázmány lett, és csak arra jó, hogy emberek utolsó reményként görcsösen kapaszkodjanak bele – de mivel nincs felfújva, mindenkivel el is süllyed vele.


Lécci ne akarj szerelmet bevonzani!


Nem fog menni. El fogsz süllyedni. Sok száz hölggyel találkozom akinek nem ment és alig találtam kettőt akinek sikerült – de róluk meg a végén kiderült, hogy ők önmaguk jobbá tételével és a férfiak megértésével foglalkoztak, és nem a rezgésüket emelték a hétvégén és a szerelem bevonzása nagykönyvet bújták …

A szerelem bevonzásának csapdája

A legnagyobb csapda a szerelem bevonzásával az, hogy arra biztat, elég a bevonzással foglalkoznod és kész is vagy. Jöhet a tuti. Közben pedig észre sem veszed, hogy a szerelem bevonzásának elmélete elfordítja a fejed a lényegről. Azokról az összetevőkről, amelyek létrehozzák a szerelmet. A baj, hogy elfelejtesz magadra nézni. Neked elég nagyon vizualizálnod és a szerelem bevonzódik. Neked elég nagyon hinned és menni fog a szerelem bevonzása.


Ezzel két dolgot felejtesz ki a nagy szerelem bevonzásból:

 • Saját magadat – pedig ez egy fontos összetevő

 • A leendő férfit – pedig ő is egy nélkülözhetetlen összetevő

… és kettőtök között lesz szerelem – vagy nem.


A szerelem bevonzásának épeszű lényege

A szerelem két ember egymás iránt érzett kölcsönös vonzalma – szerencsés esetben. Neked nem a szerelmet kell vonzanod, hanem egy férfit. Azaz – MAGADDAL KELL FOGLALKOZNOD, hogy vonzó légy. Nem… Ne ugorj a torkomnak azonnal azzal a szokásos női szöveggel, hogy “Ez megint milyen egy szexista, hím soviniszta duma és persze, mert szerintetek csak nekünk kell tenni magunkért, hogy nektek tetszünk… és ti, és ti és ti!?!?!?” Nem. Egyáltalán nem erről beszélek – bár sokan tartják ezt a mondatat maguk elé, hogy ne kelljen belenézni abba a belső tükörbe…. Én nem arra gondoltam, hogy töltsd az életedet a körmösnél és kozmetikusnál, fogyókúrázd halálra magad és kínozd szét magad a konditeremben és légy szexuális tárgy. Ennyire már ismerhetnél, és ha megnézed, ez az oldal pont nem arról szól, hogy „miként felelj meg” egy férfinek. Nem akarok én belőled tárgyat csinálni. Az amúgy sem kell a férfiaknak tartósan. Én segíteni akarok.


nőiesség


Arra gondoltam, hogy muszáj lenne foglalkoznod azzal, hogy mi lehet vonzó egy férfinek – merthogy te is foglalkozol azzal, mi vonzó neked. Ezt akarjuk bevonzani ugyebár… Szóval érdemes tudni milyen észrevétlen jelek azok, melyek azt üzenik, hogy te nő vagy. Igazi nő. Tudod… Ez a bevonzás. Amikor teszünk azért, hogy történjenek a dolgok és hiszünk is benne, hogyha jól csináljuk, akkor sikerül. Így van ez a szerelem bevonzásával is, ami nem más igazából, mint a férfi vonzása – vagy ha neked szimpibb, akkor BEvonzása. Igen… Ez kicsit nagyobb meló, mint emelni a rezgésünket, nyomni a bevonzást és kikeresni a három élettel ezelőtti karmánkból, hogy miért nem sikerült… Nehezebb, de eddig sok nőnek „vonzottam be szerelmet” annak megtanításával, hogyan tényleg nők legyenek egy férfi szemében.

A bevonzás törvénye

A bevonzás, legyen az a szerelem bevonzása, egy munkahely bevonzása, egy bárminek a bevonzása nagyban függ attól, hogy teszel-e érte, vagy csak otthon álmodozol valamiről. Fontos felismerned, hogy legtöbben keverik az álmodozást a rezgésemeléssel meg a bevonzással. Az álmodozás az a mentális Walt Disney… Sehová nem fog vinni. A bevonzás lényege az odafordulás. Odafordulás a férfi felé és a testi-lelki tükör elé. Nőnek nézek ki? Nőként viselkedem? Nőként kommunikálok? Értem én egyáltalán mit akar egy férfi? Teszek érte, hogy értsem? Ha igen, és én már igazi Nő vagyok, akkor jöhet a KÖVETELMÉNYTÁMASZTÁS megértése, hogy ne kelljen végigcsókolgatni az összes lápi varangyot ahhoz, hogy meglegyen az az egy szem békakirályfi, aki a szerelmes csóktól tényleg királyfi lesz – ellentétben az „Élj elvárások nélkül” buta értelmezésével.


A szerelem bevonzása helyett értsd meg a férfit


Ha a naplementében szeretnél egy kabrió autóban lobogó hajjal élvezni a suhanást, akkor ne ezt vizualizálgasd, hanem szerezz jogsit és vezess! Máris bevonzottad a lehetőséget. Tudod… Lottószelvény nélkül sem lehet nyerni… Te érted a férfiakat, vagy igazából haragszol rájuk, mert sehol sincsenek, nem lehet rájuk számítani, lelépnek, kihasználnak és fogalmad sincs, hogy lehetne megszerezni és megtartani őket? Szeretettel kérdezem… Tényleg. Te érted hogy működnek? Legalább magadhoz légy őszinte. Ha ez van veled, akkor elmondom neked a szerelem bevonzásának nagy titkát.


Szerezz jogsit…


Tanuld meg mitől lát nőnek egy férfi egy nőt. Ha a spiribb szóhasználatot szereted jobban, akkor “integráld magadban a férfi energiákat” 🙂 Tudd, mitől őrül meg, mitől lesz hűséges, mitől marad veled egy életre. Ez a szerelem bevonzásának legjobb módja. Tudod miért? Mert igazából a férfi egy olyan nőt keres, aki olyan, mint egy királynő. Szóval egyszerű dolgod van. Légy királynő, élvezd, hogy az vagy és máris vonzod a szerelmet. Innen már csak okosan meg kell tanulni megmérni őket, hogy tudjuk, mit tegyünk velük. Megtartsuk – mert rendben van, tanítsuk – mert ugyan van rajta csiszolni való, de a lehetőség benne van, vagy hazaküldjük mamikához, mert ő az egyetlen nő, aki látja benne a férfit.


női kommunikáció


Akit megzavartam a vonzásban, attól elnézést kérek. Minden sorát szeretettel és segítő szándékkal írtam.

Akit elgondolkodtattam vonzás közben, annak szorítok, mert közel a siker.

Aki meg merte magának engedni, hogy most nevessen egy nagyot és megértse a lényeget, annak nagy ölelés. Közel az a férfi…
Minden sorát szeretettel írva

Dora Gyula

 • Ha hasznodra volt, tán másoknak is az lehet. Kérlek oszd meg ezt az írást és te is ments meg vele egy női lelket.
 • Nekem is fontos lenne, hogy tudjam, tetszett-e a cikk. Ez ad erőt. Megtisztelsz, ha jelzed felém azzal a kis tetszik gombbal.
 • Ha szeretnél az ismerőseid között tudni, jelölj be nyugodtan, vagy használd azt a béna elnevezésű “Követem” gombot, így könnyebben rátalálsz ezekre az írásokra
 • Ha szeretnél csatlakozni a Titkos Tanácsok Nőknek zárt facebook csoporthoz, szeretettel várunk.

Legyen szép a napod!

Érdekelnek a legújabb tanácsok. Szeretném megkapni őket.

 

 
 

 

 

 

 

 

14 Responses

 1. Bernadett
  | Válasz

  Szia, igazán köszönöm a soraidat! Most erre volt szükségem, hogy emlékeztessem magam királynő vagyok, nem pedig “alárendelt”..

 2. VBea
  | Válasz

  Kedves Gyula!
  “Új vagyok itt” most kezdelek olvasgatni…
  JÓL írsz, de ne kérj már mindig tőlünk elnézést!! 🙂
  Akinek tetszik, az olvassa, akinek nem, az nem… ennyi.
  Ok, hogy királynők vagyunk, de te meg király nem?! 🙂
  További jó és ihletett irogatást… megyek olvaslak tovább! 🙂
  VBea

  • Dora Gyula
   | Válasz

   Kedves Bea!

   Köszönöm a soraidat. 🙂
   Igazából… ezek nem elnézést kérések, hanem inkább afféle energiakifejező részek, hogy nehogy kioktatásnak olvassa valaki…
   … vagy legalábbis azon igyekeztem, de lehet, hogy nem sikerült. 🙂

   Köszönm a gondolataidat

   Ölelés
   Gyula

 3. Wéber Krisztina
  | Válasz

  😀 Az álmodozás az a mentális Walt Disney…
  …hát ezen kész vagyok 😀
  Annyira bírom a megfogalmazásaidat 😀
  Köszi <3

  • Dora Gyula
   | Válasz

   Ezt egy Láma mondta igazából…
   … én is tőle hallottam. 🙂

 4. Monika
  | Válasz

  Szia Kedves Gyula

  Tegnap talaltam ra a videodra elöször,es nagyon tetszenek….pont valami ilyesmire gondoltam.Nekem nagyon bejön!

 5. Kriszta
  | Válasz

  Kedves Gyula!

  Mai napon találtam rá az oldalra és írásaidra… 🙂
  Megéltem egy válást, mert semmilyen kötődés nem volt már.
  Majd jött az az igazi “kémia”, 2 év párkapcsolat után nőként a valaha ért legdurvább csalódást kellett megélnem általa és hátrahagyott nyomai által, mely nyomok még mindig elevenek 10 hónap elteltével is.
  Az írásod ráébresztett arra, hogy jócskán követtem el hibákat…én is. Azt is mondhatnám, hogy részben önmagamnak köszönhetem annak a csodának az elvesztését, amit szerelemnek nevezünk.
  A “követelménytámasztás” hiánya, az önismeret hiánya, a Férfi szemszögből vizsgálódás hiánya…

  Köszönöm, hogy a tanításoddal segíted azt, hogy megértsünk, hogy “megtanuljunk” Titeket, Férfiakat, mert nem külön-külön, hanem együtt, Nő és Férfi által “kerek” a történet! 🙂

  (…ha nagyon jót sikerült itt-ott nevetnem… az ér? 🙂 🙂 )

  Köszönettel:
  Kriszta
  🙂

  • Dora Gyula
   | Válasz

   Kedves Kriszta!
   Én köszönöm, hogy leírtad mindezt…
   Lélekben veled vagyunk…
   Gyógyulj… Épülj… És nevess. Azt nézd, ami előtted van és a múlt dolgai csak addig legyenek előtted, míg felhasználod őket egy szebb jövőhöz!
   Ölelés
   Gyula

  • Kata
   | Válasz

   Kedves Gyula és Ági!
   Legjobbkor találtam az oldalotokra.
   Szükségem van erre a tudásra amit Ti kináltok.
   Újra repülni szeretnék. Visszatalálni ahhoz a nőhöz aki bennem lakik. Hívhatom királynőnek is ahogy itt nevezitek.
   Köszönöm a lehetőséget és jelentkezni fogok a A hogyan szelíditsünk meg egy férfit tanfolyamra.
   Addig is a videókból hallottak alapján építgetem magam.
   Szép napot kívánok.
   Kata

 6. Éva
  | Válasz

  Kedves Gyula!

  véletlenül akadtam az Everness 2017 c. videodra és egy teljesen új személettel találkoztam ott. Felnyitottátok a szemem olyan dolgokra, melyekről nemcsak semmit nem tudtam, de nincs is kivel beszéljek. Talán ha pár évvel korábban tudom és értem meg mindezt, másképpen alakult volna az életem és nem állnék itt sok éve egyedül. Köszönöm! amint időm engedi, elolvasom és megnézem a többi anyagot is.
  Hálával,
  Éva

  • Dora Gyula
   | Válasz

   Én vagyok boldog, ha hozzájárulhattam egy boldogabb napodhoz.
   Ölelés
   Gyula

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.