Megcsalás

Nagy Országos Megcsalás Teszt

posted in: Párkapcsolat 0

Eleged van a megcsalás legendákból?

Nekünk is! Naponta találkozunk hölgyekkel és férfiakkal, akik a bulvárlapok LIKE vadászatára szakosodott írók marhaságait olvasva próbálják kétségbeesetten rendbe hozni kapcsolataikat, vagy várnak el olyan dolgokat a párjuktól, amit maguktól nem tennének, mert épeszű embernek eszébe sem jutna olyasmi. “De hát ugye azt írták, hogy…” Cikkek jelennek meg a megcsalás okairól összetört lelkű íróktól, akik nem is akarják hallani azt, hogy ők is hibázhattak, és írják a saját sikertelenségük magyarázatait, hogy mentesítsék önmagukat a felelősség alól, amelyekkel persze jól félrevezetnek másokat. Emberek ezrei küzdenek azért, hogy jobb legyen a párkapcsolatuk és persze, ha nem sikerül, akkor valaki félrelép és máris megérkeztünk a megcsaláshoz. Tegyünk magunkért és nézzük meg a valós okokat! Keressük meg együtt a valóságot, hogy megmutathassuk és megtaníthassuk a másik oldalnak, hogy mi is az, amit férfiak és nők szeretnének, hogy jobban értve egymást ne jussunk el idáig! Töltsd ki a lenti tesztet anonim módon, hogy melyek a valódi okok, hogy mindenkinek legyen lehetősége tanulni a mi hibáinkból. Akkor is töltsd ki, hogy mire vágysz, mitől félsz, ha veled még nem történt ilyen katasztrófa!

Szeretnéd tudni a megcsalás valódi okát?

Mi is! Készítettünk egy 3 perces tesztet amiből megtudhatjuk, hogy miért lesz elegük és csalják meg a párjukat a férfiak és a nők. Kíváncsi vagy rá? Akkor töltsd ki te is!

Mi tényleg a megcsalás okait keressük

Nem akarunk adatokat gyűjteni, de persze adatok megadása nélkül nem lehet használni egy ilyen független kérdőívkészítő web-es alkalmazást. NYUGODJ MEG! Semmilyen személyes adatot nem kell kiadnod! Megírhatod “életed történetét” és soha senki nem tudja meg, mert nincs miből megtudnia.

A megcsalás teszt kitöltése:

  1. Kattints az Nagy Országos Megcsalás Teszt linkre
  2. Megjelenik az oldal
  3. Összesen 6 kérdés van. Töltsd ki!
  4. Mindenképpen oszd meg a facebook-on ezt bejegyzést, hogy máshoz is eljusson. A legjobb, ha írsz valami “vicceset” is hozzá: pl.: “Na erre kíváncsi lennék…!” vagy “Kíváncsi lennék, mit írnak erről a férfiak/nők…”
  5. Ha szeretnéd megtudni – és gondolom szeretnéd – mi miatt lépnek félre a férfiak és nők akkor add meg az e-mail címed és hamarosan elküldjük a kutatás eredményét és még pár tanulságos cikket![mc4wp_form id=”361″]

Kezdhetjük? Akkor katt a


Nagy Országos Megcsalás Teszt-re!


… és oszd meg másokkal is! Most!

 
 

Titkos-tanacsok-noknek-parkapcsolat-parkapcsolati-harcok-hogyan-szeliditsunk-ferfit-1

Minden sorát szeretettel írva:

Dora Gyula

 

– Megtisztelsz, ha tetszett, és megosztod vagy elküldöd ismerőseidnek. Sok munkám van benne…

– Nekem is fontos, hogy tudjam, tetszett-e neked. Megköszönöm, ha jelzed felém azzal a kis tetszik gombbal.

– Ha szeretnél az ismerőseid között tudni, jelölj be nyugodtan, vagy használd azt a béna elnevezésű “Követem” gombot.

Legyen szép a napod!

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük