Titkos-tanacsok-noknek-parkapcsolat-parkapcsolati-problemak

Nincs olyan párkapcsolat, ahol ne lenne konfliktus…

… de sokkal kevesebb párkapcsolati probléma lehetne, ha értenénk egymás nyelvét.

Titkos-tanacsok-noknek-parkapcsolat-parkapcsolati-problemak-mindenhol-vannakEzt persze mindenki tudja. A párkapcsolat alatt elkövetett legtöbb hibáját, nehézséget, fájdalmat és csalódást megtapasztaltuk szüleink életéből. És persze sokszor jól el is sajátítottuk azokat a mintákat, amelyeket részben ők is “örököltek”. Ehhez még hozzájön a saját eddigi párkapcsolatokból származó előítéletek és tapasztalatos sora és kész is a recept ahhoz, hogy soha életünkben nem legyen egy normális kapcsolatunk… Szóval hibás párkapcsolati mintákból jól állunk párkapcsolati problémamegoldásból sehogy. Bár a bulvárlapok és a női magazinok tele vannak egyoldalas gyorsított olvasottsági mutatókat növelő szösszenetekkel, ezek legtöbbször felületesek, tele vannak párkapcsolati sztereotípiákkal és az elolvasásuk nem sokat segít. Őszinte leszek veled… Ennek az oldalnak az “átolvasása” sem fog segíteni… – hacsak nem veszed komolyan azt, hogy változtatni akarsz az életeden.

Hogyan tud segíteni neked ez az oldal a párkapcsolatodban és a párkapcsolati problémádban?

Titkos-tanacsok-noknek-parkapcsolat-parkapcsolati-problemak-a-ferfi-szemszogebolItt egy sajátos szempontot találsz. A férfiak szemszögéből megmutatva dolgokat. Mit és miért teszünk egy kapcsolaton belül. Ezek legtöbbször ösztönös dolgok és valahonnan a tudattalanból, a genetikából és a körülöttünk lévő elcseszett világból származnak, de legtöbbször nincs felette tudatos kontrollunk. Kevesen vannak, akik évek, évtizedek óta elemzik önmagukat és a világot, hogy felismerjék saját önkéntelen mozgatórugóikat. A legtöbb esetben azért nem születik megoldás egy párkapcsolatban a problémákra, mert a felek néha önmagukkal sincsenek tisztában, de hogy a másikat belső erőit nem ismerik, az biztos. Abban, hogy benned, mint nőben mik a mozgatóerők, azt hiszem te jobban tudod bárkinél. Abban viszont, hogy a párodban mik azok az erők, amelyek munkálnak, abban hidd el, biztosan sokszorta többet tudok neked segíteni, mint bármelyik nő, női kör, vagy nőiességgel foglalkozó női oldal.

“Egy problémát nem lehet megoldani azon a szinten, amelyen létrejött…”

… mondta Albert Einsten. És nyilvánvalóan igaza van. Hogyan lehetne megoldani dolgokat – melyek problémákat okoznak – megoldanunk anélkül, hogy értenénk az okait. Hogyan gondolják a nők – és persze a férfiak is – hogy megoldhatják a problémáikat úgy, hogy a saját nemüktől kérnek segítséget? Ez egy illúzió.

Amit a Titkos Tanácsok Nőknek oldal kínál neked az tényleg nem más, mint azok, a férfi fejekben megbújó titkok, amelyeket nem merünk elmondani otthon. Minden írás, ami ezzel a témával foglalkozik, megtörtént és feldolgozott, valóságos esetre épül, megmutatva azt az általános ható erőt, ami a férfi létből fakad.

Elegem van abból, hogy én értsem meg a férfiakat!

Titkos-tanacsok-noknek-parkapcsolat-parkapcsolati-problemak-elegem-van-a-ferfakbol… mondja sok hölgy. És lássuk be, igaza van. A hölgyek tényleg hajlanak arra, hogy a béke érdekében, a családi egység megőrzéséért sok dolgot elfogadjanak, elnézzenek és lenyeljenek nekünk. Hidd el, ezen a z oldalon nem arra akarlak rávenni, hogy még többet tűrj el. Sőt! Igazából az írásokon, cikkeken keresztül épp arra akarlak rávenni, hogy sokkal kevesebbet nyelj le, mint eddig, de… De ami nagyon fontos lenne, az az, hogy tudd, mit az, amit tényleg érdemes -és ebből éppen hogyan tudsz tekintélyt kovácsolni magadnak – és mi az, amit pedig ne. Ezen az oldalon olyan egyre bővülő titkos tanácsokat próbálok közreadni neked, amely megváltoztathatja a helyedet és szerepedet a párkapcsolatodban. Olyan tanácsokat, amivel tiszteletet vívsz ki magadnak és nem a “házisárkány” jelzőt. Hiszem azt, hogy a nőknek egyenlő rangjuk kell legyen egy családban, de nem a buta feminista “egyformaság” jegyében. Egy nő soha ne legyen férfi és azt igen is követelje meg magának. Hogyan lehet ezt elérni? Ha érted a férfi agy működését, akkor könnyedén. Azzal a női – és nagyon fontos hogy ártsd NŐI – csendes, lágy, befogadó erővel, amivel a teremtés megáldott benneteket és ami nélkül mi férfiak közelebb járnánk az “alsóbb” szinthez, mint most, veletek. Persze ez a lágy, befogadó női erő nem azt jelenti, hogy néha ne zengjen a ház attól, hogy helyreteszitek “aput”,de ennek is megvan az a formája, mai igen is felkapcsolja nálunk a “baj van, most kussolj, most az asszony a főnök” lámpát.

Mit is találsz a titkos tanácsok nőknek párkapcsolati problémák alatt?

Titkos-tanacsok-noknek-parkapcsolat-parkapcsolati-problemak-megallitasTényleg titkos tanácsokat arról, hogy mi az, amit egy férfi komolyan vesz, ha “cirkusz” van. Titkos tanácsokat nőknek, hogy hogyan legyenek nők egy párkapcsolatban és hogyan NEM kellejen átvenniük a férfi szerepeket és megoldásokat. És tényleg titkos tanácsokat arról, hogy mi az, amit érdemes komolyan venni nálunk, mert abból – ha tényleg férfivel van dolgod és nem egy pumuklival – akkor azt bármi áron ki fogjuk harcolni vagy kényszeríteni magunknak. Szóval tanácsokat arról, hogy hogy állj ki magadért és tanácsokat arról, hogy mibe ne kezdj bele, mert valószínűleg vagy beletörik a bicskád, vagy az lesz a vége – mint ilyenkor legtöbbször – hogy a csatát megnyered, de háborút elveszted – azaz apa egyszer csak meglép, vagy összeszimatolja a szomszéd nyuszikat… És az nem jó senkinek.

Minden sorát szeretettel írva, hogy boldogabb lehess:

Dora Gyula

 

Ha kedved van olvasni a párkapcsolatokról, a párkapcsolati problémákról egy férfi szemével, akkor itt találod az összes írást párkapcsolat és párkapcsolati problémák tárgykörben.

 

Szeretnék egyéni konzultáción segítséget kérni.  JELENTKEZNÉK SZERVEZŐNEK

Érdekelnek a legújabb tanácsok. Szeretném megkapni őket.