Titkos-tanacsok-noknek-magany-egyedul-elhagyva-1

Magány szakítás után. Ha elhagytak, egyedül vagy, és nem érted miért…

… ilyenkor segíthet kielemezni a történteket.

Titkos-tanacsok-noknek-elhagyva-egyedulElhagytak, de miért hagyott el, vagy miért nem jöttetek ki, miért volt az a sok párkapcsolati konfliktus, az a sok fájdalom? Még benne vagy a múltban és agyonnyom a sok kérdés, amire nincs meg az igazi válasz? De lehet, hogy túl vagy rajta és várod az igazit, keresed, de valahogy nem jön össze. De miért? Veled van a baj, vagy a férfiakkal? Rossz helyen keresel vagy rosszul keresel? Olyat keresel, ami nincs is? Újrakezdés, de hogyan? Elég a csábítás, a női titkok vagy kéne még valami más is?

Ha szeretnél elérni valamit az életben, ahhoz mindig vezet út. Az utat más néven nevezhetjük stratégiának is. Nyugi! Nem akarlak rávenni semmi fondorlatos, alakoskodó, szerepeket játszó vagy sötét mágiát alkalmazó dologra. Ez sohasem vezethet egy nyílt, őszinte szerelemhez és egy olyan hosszan tartó, bizalmon alapuló kapcsolathoz, amilyenhez én hozzá akarlak segíteni. Bizonyos dolgokat viszont meg kell tenned, akármilyen utat választasz. Rábízhatod a kérdést az angyalokra, de akkor is legalább meg kell kérned őket igaz? Nézzük, miben számíthatsz rám.

Magány és egyedül

Titkos-tanacsok-noknek-magany-egyedul-elhagyva--de-miertAz első dolog az, hogy meg kellene vizsgálni, hogy miért maradtál egyedül, miért vesz körbe a magány. Egy párkapcsolat mindig kettőn áll. Lehet, hogy csak kifogtál egy trógert, aki tényleg alkalmatlan egy komoly kapcsolatra, de az is lehet, hogy lehetett volna belőle egy életre szóló kapcsolat is. Bármelyik csoportba estek az előző lovagok, tudnod kell, hogy mi járt a fejükben és miért, amiért végül válás, szétköltözés, elhagyás lett a vége. Ha ezt nem érted meg, a következő könnyen ugyan így fog végződni. Akár azért, hogy felismerd ki az alkalmatlan, megbízhatatlan, ki az, akiből sohasem lesz semmi, akár azért, hogy meg tudd valósítani az egység rád eső részét és segíteni tudd őt is abban, hogy akarjon veled lenni, értened kell a férfi agy működését. Ezért mielőtt az újrakezdés mezejére lépsz, olvasd át azt, hogy mi vezérel egy férfit, mi kell egy férfinek, mitől nő a nő. Ha ez megvan, sokkal könnyebb dolgod lesz.

Titkos-tanacsok-noknek-elhagyva-egyedul-legy-kiralynoHa érted a múltat, jöhet a jövő. Fel kell magadat vértezni azokkal a készségekkel, amelyeket értékel egy férfi. Igen. Mondhatod, hogy neked eleged van abból, hogy állandóan te futsz a pasik kedve után és most becsukod ezt az oldalt, de lemaradsz a lényegről. NEM akarok lábtörlőt csinálni belőled! Az úgysem kell senkinek. Én királynőt akarok csinálni belőled, hogy keressék a kegyeidet, de tudnod kell, hogy kit tartanak királynőnek a férfiak és miért. Ami még fontos, hogy megértsd miért tart valakit királynőnek egy férfi. Ha csak bemagolod a leckét, akkor mindig úgy fogod érezni, hogy neked meg kell felelned valakinek. Ha megérted a férfi agy működését, a férfiak gondolkodását, azt, hogy mit értékel egy férfi, és MIÉRT megérted, hogy minden a helyén van az univerzumban és csak úgy lehetsz királynő, ha van melletted egy király. Hidd el, segíteni tudok neked abban, hogy királlyá tehess valakit és ő ezért királynőjévé tesz, mert ezt az érzést csak tőled kaphatja meg. Az egyetlenje, a társa, a mindene lehetsz a párodnak, ha tudod mire vágyik igazán és azt meg is tudod adni neki. A vicces az, hogy igazából ez nem is nehéz, sőt. Igazából meglátod, hogy azok a dolgok, amit egy férfi szeret kapni, azok ugyan azok, amit egy nő szeret adni.

A dolog egyszerű és nincs benne semmi mesterkélt, erőltetett vagy művi. Ha megérted, hogyan kell a csábítás és a királynő élményében fürödnöd, minden a helyére kerül.

Titkos-tanacsok-noknek-elhagyva-egyedul-legy-igazi-noMinden, amit férfiak ezreitől hallottam, vagy könyvekből összegyűjtöttem neked ugyan az, ami bennem is él kisfiú korom óta. Ez pedig pontosan az, amivé te igazából szeretnél válni. Csábító, igéző, értékes nővé, társsá, egyetlenné, hogy biztonságban érezhesd magad, hogy bízhass, hogy számíthass rá, hogy együtt hozzátok létre azt, ami egység. Az univerzum ezt az egységet két félből alkotta meg. Ha a te feled megtestesíti az igazi nőt, ahhoz csak igazi férfi kapcsolódhat. Ha a tiéd amorf, akkor a párod amorf lesz és a kapcsolat is torzzá válik.

Lehet, hogy ez most hihetetlen számodra és szkeptikus vagy. Megértem. Lehet nem igazán bízol a férfiakban én pedig az vagyok. Lehet, hogy biztonságosabb érzés lenne egy nőik által vezetett csoportba benézned, mert ott mégiscsak egy nőnek mondhatod el a gondjaidat. én mégis azt mondom, hogy gyere el egy estére. Az előadások épp arra valók, hogy megismerj és halld azt is, ahogy mondom, ne csak azt, amit. Ismerj meg, aztán ráérsz dönteni.

Mindaz, amit az itteni írásokból megérthetsz, csak elmélet. A gyakorlat mindig más. Az elmélet statikus, az élet dinamikus. Azok a programok, melyeken ezt be tudom mutatni neked, sokat segítenek majd, hogy lásd a különbséget. Nézd meg a programok menüpontot. Biztosan lesz olyan, ami kíváncsivá tesz.

A tanfolyamok nagyobb lélegzetvételű, és mélyebb megértést adnak ahhoz, hogy tényleg értsd a férfiak gondolkodás nem bonyolult, de teljesen más, mint ahogy te gondolkodsz akkor, amikor ki akarod találni mit miért tesznek. A gyakorlatok pedig hosszabb és mélyebb folyamatokat hoznak létre benned, hogy kényelemesen viselhesd a királynői koronát, hogy észrevegyenek, hogy beléd szeressenek, hogy akarjanak, hogy el ne engedjenek sohasem.

Ha olvasnál a magányról, az egyedüllét okairól, a szakításról és mindarról, hogy miként tekint erre egy férfi, akkor itt találod az összes írást a magány és egyedüllét valamint újrakezdés témában.

Szeretettel írva minden sort, hogy segíthessen neked

Dora Gyula

 

Szeretnék egyéni konzultáción segítséget kérni.  JELENTKEZNÉK SZERVEZŐNEK

Érdekelnek a legújabb tanácsok. Szeretném megkapni őket.