társkeresés társkeresők

Társkeresés a társkereső oldalakon

posted in: Magány Egyedül 9

Avagy társkereső tanácsok a társkereső oldalakon…

Ki az, aki nem lépett rá a társkeresés útjára, amikor elege volt az egyedüllétből? Ki az, aki nem regisztrált társkeresőn? De tán az igazi kérdés az, hogy ki nem kapott gutaütést társkeresés közben a társkereső oldalakon? Naponta beszélgetek nőkkel az egyéni konzultációkon arról, hogy megőrülnek, vagy agyon frusztrálódnak a pasiktól a tárkereső oldalakon, mert érthetetlen, kiszámíthatatlan módon reagálnak, behisztiznek, lelépnek, agyalágyultak, csak kefélni akarnak és még vagy 1000 szinonimája a kudarcnak és a reménytelenségnek.


… és képzeld! A pasik ugyan ezt mondják…


Miért reménytelennek tűnő dolog a társkeresés a társkeresőkön? Tényleg ennyi töketlen férfi lenne a társkereső oldalakon? Tényleg nem lehet találni egy normális pasit, vagy valami más a baj…?

Társkereső tapasztalataim nőként

Eljött a nap, amikor azt mondtam magamban. „Igen, tudom, hogy a nők nem azt értik, amit mondunk és mi férfiak nem azt értjük, amit a nők mondani szeretnének, de tényleg nincsenek normális pasik a társkereső oldalakon, vagy ezek a helyek a társkeresés zsákutcái?” Felregisztráltam hát Elittárs, a Badoo, a Lovebox, a Párom.hu, a Páratlan, a Randivonal és a Tinder oldalaira…

… mint Nő.

Nyugi! Minden rendben velem és a férfiasságommal – amit át is éreztem abban a pillanatban, amikor az első férfinek írt levélbe belefogtam, ugyanis olyan életidegennek éreztem, hogy nagyon… Wuááá… De a “szent küldetés”, a nők, a női sikerek és a nőiesség megélésének javítása a nőknél, még ettől sem tántorított el. Ha kell, leszek én 4 hónapig nő – legalábbis az interneten – de ennek a dolognak utána kell járnom. A mostani cikk e hősies – vagy inkább csábító – társkereső küldetésemnek a tapasztalatairól szól az internet társkereső oldalain. Szóval… Megdolgoztam érte, nem ér kinevetni!

Társkereső férfiak a társkeresőkön, avagy egy kis statisztika

Én személyesen igazából 12 oldalon regisztrálva összességében 243 férfival ismerkedtem, flörtöltem vagy beszélgettem átlagosan 10,3 levelet váltva velük és mivel tudom hová kell „nyúlni” elég gyorsan kiderült sok dolog.

 • A Társkereső oldalakon regisztrált férfiak közel 60%-a egy évnél nem rövidebb ideje van egyedül. Közel 25% egyáltalán nincs egyedül…
 • A társkereső férfiak közel 55%-a gyakorlatilag – IQ és kommunikációs készség függvényében különbözően kommunikálva ugyan, de – szexpartnert keres.
 • A társkereső férfiak 11%-a teljesen primitív, 62%-a egészen normális.

Szóval… Szerintem lehet itt találni használhatót.


Én saccra, mivel végül is nem mentem el a randira – képzeld, ha elmentem volna – 42%-ra azt mondtam volna, hogy lehetne kezdeni velük valamit – legalábbis én tudtam őket mozgatni – és van 9%, akit simán hazahozhatna a lányom bemutatni.


De akkor miért nem sikeresek a társkereső próbálkozások?


A társkeresés és az elengedési idő reakció.

Ami nagyon fontos, hogy a kidobott, otthon ajtót bevágott férfiak nagy százaléka azonnal a társkereső oldalakon köt ki. Miért? Mert mindenkiben van egy „Na, majd én most jól megmutatom a volt nőmnek, hogy vagyok én annyira férfi, hogy egy héten belül lesz valaki!” vagy „Elegem van minden nőből! Nem érdekel mi lesz veletek, de én most kiélem az összes szexuális lemaradásom, hiányom!” A Nőknél jellemzően kell egy hosszabb – ez persze relatív – idő, amíg igazából „kikászálódnak” a régi kapcsolat lelki részéből és bele mernek vágni az új társ megkeresésébe.


 1. Tanács – Figyelj, hogy sokszor nem lesztek szinkronban. Ő trófeát keres, te meg társat. Kb. egy évnél hosszabb idő után lehet azt mondani, hogy egy férfi végzett az „ámokfutással”. Azaz, ne álmodd bele magad valakibe, aki egész mást keres, mint amit te BÁRMIT MONDD!


internetes társkeresés társkeresők

A társkeresés és a kommunikáció.

A legnagyobb baj az, hogy ezeken a lélektelen társkereső oldalakon mindenki AKAR valamit és lehetőleg azonnal. Megy a harc és egy olyan jellegű kommunikáció, ami mindkét oldalon kiveri a biztosítékot. A nők a megbízható, stabil, elköteleződni vágyó pasikat – akik amúgy „erősen óvatosak”. Férfiak az érzéki és finomsággal átitatott nőket – akik „határozott elképzeléseik” kinyilatkoztatását tartják fontosnak lelki biztonságuk miatt. Egyébként mindenki azt várja a túloldaltól, hogy essen össze, aléljon el egyszerűen attól, hogy ő megszületett.


 1. Tanács – Légy türelmes és tanuld meg a túloldal nyelvezetét és reakciómintáit, mert igazán használható férfiak és nők kerülnek a „kukába” nap, mint nap. Ha nem érted mit jelentenek azok a mondatok, amiket neked írtak és te sem tudod kifejezni magad úgy, hogy megnyerő légy, hogyan lehetne ebből valami jót kihozni…?


A társkeresés és a csalódás

A nők legnagyobb része tényleg és őszintén szeretne találni valakit – így ők őszintén leírják, amit várnak. Ez a túloldalról követelőzésnek hat.

A férfiak legnagyobb száma mihamarabb szeretne találni valakit – így ők professzionálisan tudják azt, hogy mit is keres egy nő – azaz hazudnak.

Mit lehet tenni a társkeresőn, hogy ne csattanj hatalmasat a betonon?

 1. Értsd meg, hogy nagy százalékban nem azzal találkozol, akit keresel. Azaz nem veled van a baj.
 2. Légy tudatos és okosan kommunikálj – azaz ne rágj be azonnal. Lehet, hogy csak félreérted és nem „még egy szemétláda” akivel levelezel, hanem csak férfi…
 3. Légy higgadt és tartózkodó – azaz aki csak pótlékot keres, nem baj, ha lelép. Azaz ha eltűnik, nem te vagy a leértékelt.
 4. Tanuld meg játéknak venni ezt a helyet és olvasd úgy, mintha a Ludas Matyit olvasnád. Nevess jókat és nyugodtan felejtsd el az önértékelésedet megszabdalni minden ki X-elt ismeretség után.

internetes társkeresés társkeresők

A sikeres társkeresés titkai

A rövid konklúzióm az, hogy max. 3 levélből lehet tudni, hogy ki az, aki minden magyarázkodás nélkül felejthető. Kb. 5-6 levélből kiderül, hogy lehet-e benne valami. Én 6-8 levél környékén azt csináltam a pasikkal, amit akartam. Tényleg. Szóval van hozzájuk út hidd el. De mivel mindig megkapom, hogy hosszú cikkeket írok, így ezt a cikket egy következő részben folytatom.

Ha tagja vagy a Női levelezési körnek, akkor hamarosan nálad lesz a második rész ahogy szokott még több tudandóval, ha nem, akkor vagy eléd hozza az internet és a facebook kiszámíthatatlan világa a második részt, vagy te is feliratkozol rá, hogy ne maradj le olyan dolgokról, amit csak egy férfi tudhat a férfiakról.

Ha még többet szeretnél tudni arról, hogyan érhetsz el sokkal több sikert nevetve, akkor olvasd el ezt:

Az Internetes Társkeresés Titkai

Minden sorát szeretettel írva:

Dora Gyula

 

Megtisztelsz, ha tetszett, és megosztod vagy elküldöd ismerőseidnek. Sok munkám van benne…

Nekem is fontos, hogy tudjam, tetszett-e neked. Megköszönöm, ha jelzed felém azzal a kis tetszik gombbal.

Ha szeretnél az ismerőseid között tudni, jelölj be nyugodtan, vagy használd azt a béna elnevezésű “Követem” gombot.

Legyen szép a napod!

Érdekelnek a legújabb tanácsok. Szeretném megkapni őket.

 

 
 

 

 

 

 

 

9 Responses

 1. Mónika
  | Válasz

  “A nők legnagyobb része tényleg és őszintén szeretne találni valakit – így ők őszintén leírják, amit várnak. Ez a túloldalról követelőzésnek hat.” Ez igaz. Ugyanakkor ha nem írod le, mit szeretnél, azokba botlasz, akik azt hiszik, ez azt jelenti, hogy benne vagy az “ingyen 1 éjszakás’ kalandban. 🙂

  • Dora Gyula
   | Válasz

   Ne csak a felét idézd… 😀 Az csalás! 😀

   Amúgy Ezért kell megtanulni, mit minek ért a férfi… Mert, ha “Ugyanakkor ha nem írod le, mit szeretnél, azokba botlasz, akik azt hiszik, ez azt jelenti, hogy benne vagy az “ingyen 1 éjszakás’ kalandban.”

   Szóval le kell írni, mert különben az lesz amit írtál, csak TUDNI KELL MIT KELL ÍRNI!

   🙂

   • Mónika
    | Válasz

    “Ne csak a felét idézd… ? Az csalás! ?”

    Kedves Gyula!

    Visszaolvastam a cikket újra, de sajnálom, nem tudtam rájönni, mi lett volna az idézett rész másik fele. 🙂

 2. Mónika
  | Válasz

  A viccet félretéve: Nem csak “selejt” férfiak vannak a társkeresőkön. Csak mi, nők, kihagyjuk, hogy az igazán nekünk tetsző férfiaknak mi lennénk “túl kevesek”. (Nem elég szépek, okosak, rugalmasak, fiatalok stb.)
  Következzenek a saját párkereső oldalas kategóriáim:
  1. A számomra tökéletes férfiak . (Én vagyok “túl kevés”. 🙂
  2. A nős férfiak kategória (Sokan az egyes kategóriából is tartoznak ide. Ebben az esetben egyből jó nekik “az átlagosabb nő” is, de köszönöm, a saját alapelvem, hogy házinyúlra nem lövök.)
  3. Akik nekem nem tetszenek. (Hiába kedves, udvarias, családcentrikus stb., számít a kémia. Ha nem tudod elképzelni, hogy egyáltalán hozzád érjen az illető, megette a fene…)
  4. A bunkók (Ez a kategória miatt hangzanak el a fent említett “nincs egy normális férfi” megjegyzések.)
  5. A csak szexre hajtók (Ezt magyarázzam? 🙂 )
  6. Akikkel végül találkozunk, hasonlóan “átlagosak” (vagy “átlag felettiek”).
  Kedves Gyula! És innentől jön még csak a személyes ismerkedés, ahol mindkét oldalról sokszor “lemorzsoljuk” a másikat.
  Ezért mondják a nők, hogy “nincs egy normális ” sem. (Persze hibásan.)Mindenesetre látni, hogy eltelnek így hosszú hónapok levelezgetéssel, találkozásokkal.

  • Dora Gyula
   | Válasz

   Amit írsz, az teljesen rendben van. És igen, utána jön a személyes ismerkedés – de ezt úgy írod, mintha én nem írtam volna.
   Hogy ilyenkor is morzsolódik? Persze. És? Az életben nem? Hosszú hónapok telnek levelezéssel? Miért, az életben a nyolcadik emelettől a villamoson át a munkahelyig és vissza éveken keresztül nem történő semmivel nem telik a végtelen idő?

   • Mónika
    | Válasz

    Nem mondtam olyat, hogy az életben nem telik az idő. 🙂 Nekem nem tűnt úgy, hogy “úgy írtam volna”, de itt is látszik, hogy ha valamit nem annak szán az ember, a fogadó félnek esetleg máshogy jön át az információ.
    Gyakran az írásbeli kommunikáció buktatói, hibái miatt is esnek ki mindkét oldalról “ígéretesnek” tűnő emberek is. 🙂

    • Dora Gyula
     | Válasz

     Ez abszolút igaz! Ezért fontos érteni, hogy mit “ért” a másik oldal és mit nem. 🙂

 3. Anna
  | Válasz

  Sziasztok!

  Nagyon tetszik a cikk, sok benne az igazság. Én nemrég találtm egy társkereső oldalt, a http://www.elsotalalkozas.hu -t ahol a rendszer automatikusan kitiltja az alkalmi kapcsolatot kereső pasikat. Nincsenek is ott ilyen srácok. Ha esetleg valakit érdkel nézzetek be.

  • Dora Gyula
   | Válasz

   Köszi az ötletet Anna. 🙂
   … és azt is, hogy megírtad, tetszik a cikk.

   Szorítunk neked! 🙂

   Ölelés
   Gyula

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük