társkeresés a társkeresőkön

Társkeresés a társkereső oldalakon – 2

posted in: Magány Egyedül 0

A sikeres társkeresés titkai

Ha nem olvastad a Társkeresés a társkereső oldalakon cikkem első részét, szerintem most ugorj oda vissza. A rövid konklúzióm az volt, hogy max. 3 levélből lehet tudni, hogy ki az, aki minden magyarázkodás nélkül felejthető. Kb. 5-6 levélből kiderül, hogy lehet-e benne valami. Én 6-8 levél környékén azt csináltam a pasikkal, amit akartam. Bár nem a társkeresőn értem el életem legnagyobb „férfi hódítását”, hanem egy konzultáción engem megkereső hölgy helyett leveleztem 2 hétig, de nekem bizony 2 hét alatt megkérték a kezem. A hölgynek 9 és fél év alatt nem sikerült ez az akció… Szóval, csak érteni kell férfi nyelven.

A társkereső adatlapod

A legtöbb női adatlap amit megnéztem arról szól, hogy te „érzéki, befogadó, kreatív, segítőkész – istenbáránya vagy. Azaz reménytelenül egyedül vagy és 3 szóból úgy meg lehet hülyíteni, hogy pszichológus legyen a talpán, aki rendbe tesz. Légy természetes! Mindenki tudja, hogy 64%-ban elválunk és a társkeresőn 81%-ban elváltak vannak. De te csodálatos, kiegyensúlyozott, befogadó és varázslatos vagy. Aha… Mint mindenki. Legyenek hibáid és ne légy tökéletes, de légy egyedi! Mindenki a kirakatban ül, kamu maszkban, kamu szöveggel. Úgysem hiszem el, hogy te vagy Szűz Mária, még akkor sem, ha tényleg az vagy.


3. Tanács – Nyugodtan légy követelménytámasztó. Sokkal kevesebb levélíród lesz, de ebből a nagy része tényleg akar valamit, nem csak kefélni.


A társkereső profilképed

Ahogy megnéztem a női adatlapokat lényegében három kategóriát találtam. Erre a háromra ösztönösen ráérez minden férfi, szóval fontold meg mi a célod.
A, – Nincs profilképed. – Jelentkeződ sem lesz. Ha nincs profilképed az két dolgot jelent. Bűn ronda vagy, vagy pedig nem szeretnél lebukni a pasid előtt. (akkor is ezt gondoljuk, ha nem így van) Amúgy ez a pasikra is vonatkozik – azaz ezeket kerüld el messzire.
B, – Csodás, szétretusált, csinibaba, csöcsös kidobós képed van. – azaz lesz ezer leveled. Ebből 4000 meg akar dugni. Tele lesz jobbnál jobb pasikkal és te a mennyekben leszel – EGY HÉTIG. Aztán összetörsz és leiratkozol. Aki érdekes lehetett volna nem is írt, vagy ha írt volna, meg sem nyitod, mert annyira jó vagy, hogy neked járnak a jó pasik. Ami még cuki lesz, amikor randira mégy és megkérdik, hogy hol a fotó gazdája…? Neked duplán véged. Nőiességed a porban, a pasi meg bekönyvel a kamu, hazudós tyúkok közé. Az életben nem jössz ki belőled.
C, – Van egy természetes profilképed. Nem te vagy Madonna, de ugye én sem vagyok Alain Delon. Ha itt bóklászok több mint egy éve, akkor van időm megtalálni téged. Nem jut eszembe, hogy kefélő gép vagy, nem hiszem azt, hogy pasit „vadászol” a pénzéért, vagy a gyereknek akarsz azonnal pót apát fogni, és nem rohanok el, ha meglátlak élőben, mert azt kapom, amit mutatsz. Ez az utolsó szegmens nagyon fontos. Sok nővel beszélgetek az egyéni konzultációkon és hozzák szépen a laptopot, okos telefont, hogy “Most mondd meg mi a baj…?” Nézem a képét… Nézem a nőt… és 5 percig fogalmazom a kérdést, hogy ne legyen bántó – mert hát nem az a célom, hogy feltöröljem vele a Margit-szigetet, hanem, hogy segítsek. A kérdés ami feltolul bennem a kép láttán, hogy “És ez a nő ki?” – de persze tudom, hogy ő, csak semmi köze a képhez. Öt-nyolc évvel régebben készült, smink, kozmetikus, beállítva, retus… Előttem meg áll valaki lelakva, aki akkor sem nézett így ki amikor a fotó készült, nemhogy most.


internetes társkeresés társkeresők


Van egy mondás, amit mi férfiak ismerünk, de neked is kéne, mert a másik fele hasznos lehet: “A nők sminkelnek – a férfiak hazudnak…” Tudjuk, hogy tudjátok, hogy a látvány sokat számít. Persze, hogy sminkeljetek, hiszen mi azt szeretnénk, hogy szépek legyetek. De a sminkelés és a maszkmesterhez járás nem ugyan az. Ha bármikor azzal találkozik egy férfi – és persze egy nő is – hogy semmi közöd a rólad festett képhez, ki hiszi el az adatlapod “meséit”. Ki hiszi el az élőben mondott szép, együtt érző, gondoskodó, bal-bla-bla mondataidat. Senki. Szóval… Te csak legyél aki vagy. “Lassabb út, de egyedül járható.

A jó profilkép 5 titka

1 – Tükörreflexes géppel csináltasd. A tükörreflexes gépek tudnak “mélységélességgel játszani. Ez az, amikor te éles leszel, de a háttér elmosódik. Valós képet kapsz, de karakteresebb és megkapóbb lesz. Ha találkozunk, akkor pedig a valóságot látom.

2 – Ha nem fotós készíti, akkor kb. 80-100-as objektívvel lőjetek. Ez a tuti portré beállítás.

3 – A természetbe menj ki mert ott messze lesz a háttér. Ne a konyhaszekrényt lássam teli, hanem a végtelent.

4 – Ne a kép közepén ülj, hanem az 1/3-ad 1/3 arányában és befelé nézz a képbe. Lehetőleg jobbra. Az a jövő iránya.

5 – Púderezd le magad, hogy ne csillogjon az arcod. Cuki smink – amiben jössz majd – legyen azért.


4. Tanács. Csináltass magadról egy valóságos képet. Ne mobillal! Szánj rá egy kis időt.


Levelezés a társkeresőn

Légy nő és ne feledd a régi bölcsességeket: „Úri nő nem siet, nem fizet, nem csodálkozik.” – Aki igazán keres, az nőt keres, nem két cicit egy retusált kamu fotón. „A férfi a fej, de a nő a nyak” – Értem én, hogy a férfiak sok dolgot jók elhatároztak veled kapcsolatban, de ha ez így is lesz, nem leszel más, csak lábtörlő. Legyen benned egy kis finom, de érezhető tartás, és egészítsd ki egy kis visszafogott bájjal, óvatos kíváncsisággal. „A p..a nem fizető eszköz…” – Hidd el. Ha azt hiszed, hogy valakit az tart melletted, hogy az első héten (az első napról nem is beszélek) hanyatt dőlsz, akkor nagy bajban leszel. Tudod… Mi ezen keresztül mérjük azt, hogy mire lehet számítani veled. Ha állod a sarat, akkor nyertem egy nőt. Ha beadtad a derekad volt egy jó numerám. Én mindenképpen nyerek. Te nem. Használd a Női kommunikációt! Ha ez nem megy, hidd el, tényleg jó pasikat vesztesz el, mert ők csak ebből értenek. Akinek ez megy, van esélye. Akinek nem… Azoknak majd adok időpontot konzultációhoz.


internetes társkeresés társkeresők


A női kommunikáció a kulcs

Még 1000 tanácsot tudnék adni, de így is hosszú a cikk. Hidd el, a női kommunikáció lényegét, már sok helyen leírtam. Rengeteg sikertörténetet kapok vissza naponta – és ugye ne feledjük, nekem két hét alatt kérték meg a kezem… Most kidolgoztunk egy tematikát direkt társkereső oldalakra, ahol megmutatom, hogy azt csinálok a pasikkal, amit akarok. A rengeteg gyakorlati tanács mellett segítek abban, hogy az adatlapodból ne lehessen azonnal levenni, hogy áldozat vagy és abban is, hogy az adatlapodból ne lehessen azonnal levenni, hogy áldozat vagy és abban is, hogy hogyan kommunikálj azokkal, akik jelentkeznek. Igen! Élőben, ott az oldaladon és velem a gyakorlatban is megtanulhatod olyan módon forgatni a szavakat, hogy ne légy hazug, de értsék, sőt értékeljék a férfiak.


Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a

Társkeresés Titkos Tanácsai

workshop tematikájára!


5. Tanács. Tanuld meg a Női kommunikáció lényegét. Tényleg egy-két SMS-ből, levélből meg lehet fordítani a pasikat és ez nem játszmázás!


A játszmázás aljas indokkal elkövetett manipuláció. Vert ki a fejedből azt a hülyeséget, hogyha egy nő nőies, nőiesen kommunikál és női jelzéseket ad, az játszmázás és fujj… Mi ebből tudjuk, hogy nő vagy és nem egy másik férfi! Legyél te csak nő és használd a női kommunikációt!!!

Légy okos, igaz és kitartó. Légy bizakodó, de légy résen. Légy csábító, de ne légy közönséges. Légy igazi nő és hidd el, egy kis türelemmel lesznek jó randijaid!

Ha tagja vagy a Női levelezési körnek, akkor hamarosan nálad lesz a harmadik rész ahogy szokott még több tudandóval, ha nem, akkor vagy eléd hozza az internet és a facebook kiszámíthatatlan világa a harmadik részt, vagy te is feliratkozol rá, hogy ne maradj le olyan dolgokról, amit csak egy férfi tudhat a férfiakról.

Minden sorát szeretettel írva:

Dora Gyula

 

Megtisztelsz, ha tetszett, és megosztod vagy elküldöd ismerőseidnek. Sok munkám van benne…

Nekem is fontos, hogy tudjam, tetszett-e neked. Megköszönöm, ha jelzed felém azzal a kis tetszik gombbal.

Ha szeretnél az ismerőseid között tudni, jelölj be nyugodtan, vagy használd azt a béna elnevezésű “Követem” gombot.

Legyen szép a napod!

Érdekelnek a legújabb tanácsok. Szeretném megkapni őket.

 

 
 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük