Kedves Olvasó!

Ha szeretnél kapcsolatba lépni velünk, akkor az a legegyszerűbben úgy teheted meg, ha írsz nekünk. Megtisztelsz, ha megosztod velünk gondolataidat, vagy érzéseidet. Ha kérdésed, avagy kérésed van, azt is szívesen vesszük és igyekszünk segíteni, vagy válaszolni neked.

Ahol még találkozhatsz velünk:

A Titkos Tanácsok Nőknek van egy facebook tényleg titkos csoportja, ahová csak nőket veszünk fel miután leellenőriztük azonosságukat. Itt olyan megosztásokat találhatsz, amelyeket kifejezetten a hölgyek párkapcsolati problémáival, fájdalmaival, csalódásaival, félelmeivel, kérdéseivel kapcsolatosak. Örülnénk, ha te is csatlakoznál hozzánk és kérdéseiddel te is a csoport és minden nő hasznára válnál.

A Hozd el a köved oldal kifejezetten személyes segítségekről szól egy általunk kidolgozott módszer alapján, melyről többet is olvashatsz az ottani oldalakon. Ez a módszer egy segítő beszélgetés, melynek az alapjai a régmúlt időkből és a modern módszerekből állnak.

A Hozd el a köved facebook oldalát itt találod.

Ha szeretnél engem – Dora Gyula -t személyesen megismerni, akkor ajánlom figyelmedbe írói oldalamat az Ébredések -et, amely spirituális és filozófiai kérdéseimről ad egy kis áttekintést. Az élet értelméről, gondolatokról, megélésekről írok itt. Ha érzelmesebb hangulatban vagy, biztosan találsz itt írásokat még kifejezetten nőknek is.

Az Ébredések facebook oldalát itt találod.