egyéni konzultáció

Ha jelentkeznél egyéni konzultációra, de még lennének kérdéseid…

Titkos-tanacsok-noknek-beszelgetes

… akkor sajnos azzal kell, hogy kezdjem, hogy az egyéni konzultációk ideiglenesen nem elérhetők…

Ennek ellenére itt hagyom az eredeti szöveget is, hogy egyben láthasd a képet. 

Bízz bennem. Több ezer hölgy véleménye alapján bátran meg merem neked ígérni, hogy sokszorta több válaszod és megoldásod lesz, ha eljössz a

Hogyan szelídítsünk férfit…?

két napos workshopra. Ha nem így lesz, visszaadom a díját! És ha itt maradtál és elolvasnád az eredetit, akkor csak folytasd. 

Szeretettel
Gyula

Ha itt állsz, akkor biztosan van valami, ami nagyon nyomja a lelked a férfiakkal kapcsolatban. Vagy a meglévő kapcsolatodban van valami, ami nem olyan, mint amit szeretnél, vagy nem érted mi miért történik, vagy éppen “nem jönnek össze” a dolgok. Ha szeretnéd ezt megbeszélni egy férfivel, aki egyébként segítő beszélgetésekkel igyekszik jobbá tenni emberek életét, akkor jó helyen jársz. Nyugodj meg! Rajtunk kívül senki nem fog tudni erről a beszélgetésről. Nyugodtan elmondhatod, hogy lelépett, hogy megcsalt, hogy nem foglalkozik veled, hogy hanyagol, hogy hideg van, vagy, hogy az istenért nem találod… Sok száz hasonló esetet hallottam már és majdnem mindig megtaláltuk azt az okot, amit te egyedül nem találtál meg és a barátnők sem tudtak segíteni a megoldásban. 

Biztosan érzed, hogy ez nem mindig egy könnyű beszélgetés. Lehet, hogy sírós lesz, de ezzel se foglalkozz. Ez is normális, ha mély érzések és fájdalmak jönnek elő. Nézd… Egyszer úgyis szembe kell nézni ezekkel a kérdésekkel. A kérdés, hogy az idő szegezi neked és ő is adja a válaszokat, vagy állít kész tények elé, vagy a kezedbe veszed a sorsod és mented ami menthető. Hidd el… Ehhez sokszor nélkülözhetetlen egy férfi objektív szemszöge és ítélkezésmentes tanácsai. Mennyit veszthetsz el? Ha nem jön be, akkor semmit, ha bejön, akkor megnyerhetsz egy kapcsolatot, megmenthetsz egy családot, megspórolhatsz éveket.


Végy egy nagy levegőt és vágj bele…!


Konzultáció, vagy inkább tanfolyam…?

Ez egy gyakori kérdés szokott lenni… Nézzük meg először ezt, hogy a legjobb utat választhasd. A tapasztalat az, hogy majdnem 90%-ban a konzultációk ugyan arra a területre világítanak rá és ez nem más, mint az, hogy a nők nem értik, mit miért tesz egy férfi és miért nem lehet velük “ép eszűen megbeszélni semmit”. Miért van az, hogy félre mennek a dolgok, elkezdődött az elhidegülés és akár már baj is van. Az is lehet, hogy már a “baj” után vagy és az a kérdés, hogy hogyan kezdd újra.


Ezekben az esetekben MINDIG jobban jársz egy tanfolyammal!


Miért? Mert alapvetően úgyis az lesz a tanács és a “megoldás” hogy megmutatom neked a férfi működését és azt, hogyan lehet igazán női szerepbe helyezned magad előtte, de max 3-4 óránk lesz rá. Felét elfelejted, felét nem gyakorlod be, a maradék pedig nem lesz olyan hatékony, mintha ezt két teljes napig 15-16 órában magyaráznám, mutatnám és gyakoroltatnám veled mellesleg ugyan annyiért. Szóval…


Ha…

 • nem érted, miért ilyen vagy olyan.
 • nem érted, miért viselkedik veled így, vagy úgy.
 • nem érted, miért nem kezel nőként.
 • nem érted, miért hidegült el.
 • nem érted, miért állt össze mással.
 • nem érted, miért nem segít.
 • nem tudod hogyan szerezhetnéd vissza.
 • nem tudod, hogyan legyen béke otthon.
 • nem tudod, hogyan vedd rá alapvető dolgokra.
 • nem tudod, hogyan érj el nála dolgokat
 • nem tudod, hogyan érd el, hogy akarjon téged
 • újra kezdenél és segítség kellene.

akkor bízz bennem, mert tapasztalatból tudom mi a jobb neked és gyere el a

Hogyan szelídítsünk férfit? – 2 napos workshop-ra

vagy a

Női kommunikáció alaptanfolyamra

MERT SOKKAL, DE SOKKAL TÖBB TUDÁST ÉS MEGÉRTÉST

vihetsz haza, mint a konzultációról. A tanfolyamokon 98%-ban meg tudod kérdezni a konkrét kérdéseidet is és hidd el, eddig mindenki kapott választ. Ha nagyon személyes, akkor legfeljebb szünetben kérdezed meg és máris minden a helyén lesz.


Miért jobb egy tanfolyam?

 • Mert egy konzultáció 3 óra, a tanfolyam pedig 15-16 óra!
 • Mert egy tanfolyamon is tudsz kérdezni.
 • Mert egy konzultáción a negyedét sem tudom neked elmagyarázni.
 • Mert egy konzultáción nem tudunk gyakorolni.
 • Mert egy konzultáción nem látod, hogy mások éppen ugyan ezzel küzdenek
 • Mert egy konzultáció annyiba kerül, mint a tanfolyam.

Miért jobb egy konzultáció?

 • Nagyon személyes és egészen személyre szabott megoldást találhatunk.
 • Teljesen titkos és intim, soha nem derül ki senki előtt.
 • Mert 7 hétig levelezünk és segítek irányban maradnod a problémád megoldásnak útján.
 • Mert olyan speciális kérdésekkel is foglalkozhatunk, amelyek a tanfolyamon nem..

Ha eldöntötted, hogy jelentkezel az egyéni konzultációra, akkor:

 • Most kérlek olvasd el az általános tudnivalók oldalt és, ha egyetértesz vele gyere ide vissza és itt is olvass végig mindent alaposan. Az oldal alján eljutsz egy adatlaphoz, amelyet légy kedves tölts ki és küldj el számunkra. Ez egyben egy egyetértési – tudomásulvételi nyilatkozat is. Tudod… Mostanában mindenhol muszáj ezeket…
 • Ez után felhívunk és beszélünk telefonon. Mesélsz kicsit magadról, a problémáról, hogy tudjunk készülni, vagy láthassuk biztosan jó lesz-e nekünk együtt. Ennek a beszélgetésnek a végén kell csak a végső döntést meghoznod. Ha ez igen, akkor
 • Megbeszélünk egy időpontot és egy helyszínt és még egyszer átbeszéljük a folyamatot.
 • Találkozónkig kell keresned egy követ. Ez lehet bármilyen és történhet bárhogy. Egyszerűen csak felvehetsz egy kavicsot az út szélén, amelyik megszólít, de elindulhatsz megkeresni is azt, amelyik hasonlít a problémádhoz. Ha ez megvan, el kell őt hoznod a beszélgetésre.
 • És egyszer csak ott állunk vagy ülünk egymás mellett. Rajtad áll, hogy neked mi a legkényelmesebb, legközvetlenebb forma ahhoz, hogy valakivel megoszd a terheidet. Kezedben a köved és elkezdünk beszélgetni. Mesélsz, mi kérdezünk, mesélsz és mi észrevétlenül előveszünk valamit a láthatatlan tarsolyunkból és a kezedbe adjuk, hogy azzal a technikával faraghasd, véshesd, darabolhasd a köved. Te mesélsz, mi mutatunk egy képet, egy tükröt, egy másik követ… és lassan kifényesedik az, amit kerestünk.

A beszélgetés addig tart, ameddig úgy nem érzed, hogy megtaláltad a választ.


Ez általában két, három óra szokott lenni. Volt már kettőnél kevesebb is – bár ritkán – és néha volt három óránál hosszabb a beszélgetés. Ha megvan a megoldás, akkor megválunk az általad hozott kőtől és kapsz tőlünk egy másikat. Amikor ezt megkaptad, onnan csak a megoldásodra fókuszálunk és a megvalósítás útjára. Együtt kidolgozzuk a stratégiát, a gyakorlatokat, a tennivalók sorát, vagy ami szükséges és elköszönünk, de nem válunk el. Hét hétig még fogjuk a kezed. A kő – amit tőlünk kaptál – ott lesz veled. Hét héten át, minden nap vinned kell magaddal és végezned kell a gyakorlatokat, amelyeket megbeszéltünk. Ezek pár másodperces gyakorlatok csak, melyeket így napjában több százszor, de volt, aki több ezer ismételte – azaz ismételheted te is. Ez így hihetetlen erős hatást hoz létre és segít úton tartani a folyamatodat. Az, hogy mire képes egy kavics, elolvashatod a köszönő leveleinkben. Hetente egyszer tartunk egy mini konzultációt is, hogy megerősítsünk, hogy megválaszoljuk, hogy… bármi. Ha ez alatt a majd két hónap alatt szeretnél ismét egy nagyobb konzultációt, akkor soron kívül állunk a rendelkezésedre, hogy minden elakadást, problémát, gondot azonnal arrébb görgessünk az útból.

Két kérdés szokott ilyenkor felmerülni

  • Mi van, ha nem találjuk meg a megoldást? Semmi… Vagyis szomorúak leszünk, hogy nem sikerült és neked vinned kell tovább a köved, de természetesen ez neked nem került egy forintodba sem. Az autószerelő – már a becsületesebbje, persze – sem kér semmit azért, amit nem tudott megjavítani. Mi sem fogunk. Ilyenkor azonban nem biztos, hogy benned, bennünk, vagy a módszerben a hiba. Sok dologhoz idő kell.

 

 • És mi van, ha sikerrel járunk? Akkor mindenki jól járt. Neked megvan a megoldásod, a módszer boldog, hogy segíthetett és mi pedig megkapjuk tőled a kölcsönös energiacsere alapján járó honoráriumunkat, ez 10000 Ft/óra, amit negyedórás részekben számolunk. A világban a terapeuták és coachok kb. ennyiért dolgoznak. Persze mindenhol más és más a díjazás. Találsz 6000 és 15.000 Ft-os óradíjat közöttünk. A miénk csak ennyi… Miért? Mert a Hozd el a köved csak az első lépés, amivel foglalkozunk. A OneNess rendszerén belül az első lépés, hogy megold a problémádat és fellélegezz. Ha ez sikerült és szeretnéd, hogy ezentúl önállóan is megoldhasd a későbbiekben adódó hasonló helyzeteket, akkor várunk azokon az önfejlesztő programokon, képzéseken, tréningeken, vagy csoportokban, amelyek kiteszik a teljes rendszert.

Titkos-tanacsok-noknek-sikerek-veletek-tortent-11


Szeretnél még olvasni még több referencialevelet?

Olvass kicsit a Sikerek – Veletek történt – Ti mondtátok oldalon!


Szóval, ha úgy érzed, hogy elszántad magad, akkor írj bátran pár sort és meglátjuk. Ha még mindig bizonytalan vagy ne feledd, ez a levél nem kötelez semmire. Írhatsz mint érdeklődő, aki csak virtuálisan sétálna velünk, de ha rászántad magad, ragadd meg és Hozd el a köved. Egy kicsit cipeljük helyetted, hogy megpihenj és nézhesd kívülről, míg eldöntöd, hogyan szabadulsz meg tőle. Hogy mennyit ér egy kavics valójában, arra akkor kapod meg a választ igazából, ha a mérleg másik serpenyőjébe beleteszed azt a kapcsolatot, aminek a romjai lassan maguk alá temetnek és kősivataggá változtatják az életedet. 

Hozd el a köved és lehet, hogy meg tudod menteni a megmenthetetlennek hitt világodat. Ha te nem teszel semmit, akkor ki tehet érte bármit…?

 

És ha most úgy érzed, hogy elszántad magad, írj nekünk! Várunk téged!

Szeretettel:

Gyula

 

Az egyéni konzultációkra legközelebb várhatóan januárban lesz szabad időpont, így a jelentkezési lapot levettük.

Javasoljuk, hogy nevezz be egy

Hogyan szelídítsünk férfit

2 napos workshopra, amely a konzultációk alatt előfordult kérdések 98%-át lefedi és ahol kérdezhetsz is, valamint sok olyan választ is megkapsz, amit meg sem kérdeztél volna, pedig fontos lenne…

Várunk szeretettel.Új lehetőség! – Új lehetőség! – Új lehetőség! MINIKONZULTÁCIÓ

 

30 perces gyorssegély, ha baj van!


Mi a minikonzultáció?

 • Egy gyors, intenzív problémamegoldó beszélgetés, ahol nem kapsz mélységi válaszokat, csak tanácsokat, utasításokat.
 • Lesznek részei, amelyeket nem fogsz érteni, de hidd el, ugyan ezt mondanám a lányaimnak is.
 • Ezek a válaszok, útbaigazítások sok ezer férfi életének ismerete, a konzultációk és tanfolyamok megerősítő visszacsatolása alapján születnek. 
 • Hogy értsd a példát: Az Egyéni Konzultáció az, amikor együtt kielemezzük, hogy hogyan vezetsz, parkolsz, előzöl, ezt összevetjük a tapasztalataiddal és a kocsid meghibásodásaival és közösen kidolgozunk neked egy vezetési stílust arra az adott versenypályára. A tanfolyam arra való, minden versenypályán megálld a helyed, legyen az off road, vagy forma 1. A minikonzultáció az olyan, mintha azt mondanám, hogy a középső a fékpedál, nem a jobb oldali. Ez megoldja az összetört orrú kocsid problémáit… 
 • A mini konzultáció 30 perc. Történhet telefonon, skypon, facebookon vagy személyesen. 
 • A minikonzultáció díja 5000 Ft, mely előre fizetendő. 
 • Az alábbi jelentkezési lap kitöltésével megadod az adataidat, amire érkezik egy válaszlevél. Az utalás adatai ebben vannak. Ha ez megérkezett, egyeztetünk egy időpontot, amikor beszélhetünk

És most eljött az idő, hogy belevágj és tisztázd, miért törik mindig össze a kocsi orra…

A minikonzultáció pár napig szünetel. Tarts ki! 🙁