Titkos-tanacsok-noknek-ferfi-lelek-ferfi-gondolkodas-hogyan-szeliditsunk-ferfit-1

 

Üdvözlünk Kedves Hölgy!

Nos amit erről a Hogyan szelídítsünk férfit két napos programról tudni lehet az az, hogy többen vagytok ott a messziben, akiknek nem egyszerű hazalátogatni, de mégis jól jönne, ha meghallgatnátok ezt a sok mindent, ami a sikerek és referenciák alapján rengeteg hölgy életét változtatta meg.

Mivel még csak a szervezkedés és mocorgás kezdődött meg, nem tudunk pontos részletekkel szolgálni. Hölgyek beszélgettek, jöttek-mentek az ötletek és egyszer csak az egyikük gondolt egy merészet és megkérdezte, hogy elmennénk-e. Mi egyre jobban nem érünk rá az ilyen előadások szervezésére és így aztán oda megyünk, ahová hívnak bennünket és persze ahol össze is áll egy csoport, akik meg is hallgatnák ezt a 2 napot.

Hol tart most a szervezés?

Jelenleg azt próbáljuk kideríteni, hogy hányan is jönnétek össze és mennyire érdekli ez a környékeden élő hölgyeket. Ha úgy véled érdeklődsz és másokat is érdekelhet, akkor a következőkben segíthetnéd, hogy mi menjünk hozzátok és ne kelljen nektek hazajönni.

  1. Ha nem vagy a facebook csoport tagja, akkor lépj be. A belépésnek van némi védelmi procedúrája, mert ki kell szűrnünk a férfiakat, de nem túl meredek dolog. Itt még jobban megismerhetsz bennünket és könnyebb lesz a döntés.
    https://www.facebook.com/groups/titkos.tanacsok/
  2. Küldd el, vagy oszd meg ennek az oldalnak a linkjét ismerőseiddel akár nyilvánosan, akár privát üzenetben. Minél többen vagytok, annál biztosabb, hogy megyünk.
  3. Nézz rá a videó csatornánkra, ahol hölgyeknek próbálunk segíteni a kérdéseikre adott válaszokkal.
    https://www.youtube.com/channel/UCa-kerDc_Y6I5C4ysZLS61A
  4. Iratkozz fel az alábbi listára. Ennek semmilyen következménye nincs, csak azok vannak rajta, akik érdeklődnek az esemény iránt. Ha bármi fejlemény, szavazás, megbeszélnivaló lenne, akkor el tudunk érni benneteket, hogy minél jobban úgy legyen minden, ahogy nektek a legjobb.

Reméljük találkozunk!

Ági és Gyula