Szürke ötven árnyalata, bdsm, férfi szexualitás

Szürke ötven árnyalata, a BDSM és a férfi szexualitása

A Szürke ötven árnyalata és a BDSM, a férfi szexualitás mocska vagy csodája…?

Hogyan is született ez a viharos érzelmeket kiváltó cikk a férfi szexualitás témában A Szürke 50 árnyalata és a BDSM tükrében…? Mielőtt a szélsőséges női hangok megszólalnának, el kell mondanom, hogy ezt a cikket a hölgyek szavazták meg – azaz kérték – a Titkos Tanácsok Nőknek zárt facebook csoportjában, ahol az derült ki, hogy 4 nőből három szeretné megérteni jobban a férfi szexualitását, a Szürke ötven árnyalatának sikerét és a BDSM mibenlétét, valamint ezek összefüggéseit. Szóval a „beteg állat vagy és ez a te fantáziád kiélése” szintű hozzászólásokat ezzel szeretettel megválaszoltnak tekintem. Ahogy itt a Titkos Tanácsok Nőknek oldalain lenni szokott, nézzük meg egyfajta megértési céllal hogyan is működik a férfi szexualitás, miként jelenik ez meg a Szürke ötven árnyalatában és mi is ez a BDSM.


Szóval inkább használjuk fel ezeket a megértéseket és ne csináljunk belőle hisztérikus fórumharcot.


Ami talán a legfontosabb az az, hogyha nőként szeretnél megérteni dolgokat, akkor légy tájékozottabb és empatikusabb és a megértett eredménnyel aztán szíved szerint kezdhetsz, amit szeretnél, hiszen nem vagyunk egyformák. A cikknek nem célja valami mellett, vagy valami ellen állást foglalni, igét hirdetni, terjeszteni a csodát, vagy visszafogni a gonoszt, hanem inkább az, ami itt a Titkos Tanácsok Nőknek oldalon mindig is cél volt: Segíteni a nőknek megérteni a férfit – akkor is, ha ezek nem szokványos helyzetek és néha olyan eredményt hoznak, amire nem szívesen nézel rá … ám ettől még van. Ha a te világodban csak az angyalkás képek repdesnek, akkor ne olvass tovább, mert ez a valóságról szól és csak idegrángós késztetésed lesz a kommentelésre – amit törlök.

Azaz minden sorát szeretettel írva a nyitott érdeklődő és szabad nőknek… Olvasd így kérlek.

Miért jó iskolapélda a szürke 50 árnyalata és a BDSM a férfi szexualitás megértéséhez?

Valaminek kellett lenni abban a hatalmas sikerben, amit a Szürke ötven árnyalata mutat meg a BDSM világán keresztül a férfi szexualitás – és persze a női – világából. Ekkora sikere még a spiri könyveknek is ritkán volt. Hát persze… A férfi szexualitása – és persze a nőé – a legalapvetőbb érzelmeinket és vágyainkat boncolgatja, és olyan tudatalatti mezőkbe gázol bele, amelyeket mi magunk sem értünk. Nem csoda, hogy ekkora a siker és ekkora a hiszti körülötte. Talán ez volt az első olyan nagysikerű film, ami bár extrém tükrön át, de megfogott valamit a régiek által felvázolt energetikai rendszerből, amit mi is tanítunk a Hogyan szelídítsünk férfit két napján. Nők és férfiak milliói olvasták vagy nézték meg a Szürke ötven árnyalatát és akarták átélni, megérteni a BDSM, valamit a férfi szexualitás rejtélyét, mert ösztönösen érezték, hogy van itt valami. Szögezzük le, hogy nem, nem az a fontos, hogy a férfiak élvezik verni a nőket és állatok.


Ha csak ezt látod, akkor nem látod a lényeget.

A lényeg az, hogy ez a film egy kölcsönös és önkéntes adásról szól.


Ami nem erről az önként adásról szól, hanem erőszakkal veszik el, az tényleg beteg, de ez az írás NEM ERRŐL SZÓL. OK?

A Szürke ötven árnyalata, a BDSM és a férfi szexualitás lényege

A Szürke ötven árnyalata, a BDSM és a férfi szexualitás lényege az egyensúly. Hogy miiii? – kérdezik sokan. Igen, az egyensúly, az egység megélése, mely ezen extrém(nek tűnő) példán keresztül tökéletesen érthető abban a régi rendszerben, amiről mindig is beszéltek több ezer éve. Több ezer éve beszélnek arról, hogy a nőket verni kell??? – kérdezheti, aki begörcsöl ettől a témától. NEM! Várj már egy kicsit, jó? Kezdjük azzal, amiről már sokat írtam. Nézzük meg kicsit ismétlésképpen a férfi energetikáját. A régiek azt mondták, hogy a férfi útja az Erő útja. Mi ennek röviden a lényege? A férfi erő – archetipikusan a harcos – létezésének célja, hogy ez az erő létrehozzon egy általa uralt teret, melyben rend, béke és biztonság van, melyet ő teremt az erő által. Ez a férfi Birtoklás tudata – archetipikusan a király létezése – melynek oka az, hogy a férfi a teremtés felé halad, amihez kellenek „dolgok”, mert egyedül, vagy ezek nélkül képtelen a teremtésre. A teremtés, azaz Kiáradás – archetipikusan az apa – lehet fizikai szintű – ez a férfi szexualitás – de lehet szellemi is. Röviden összefoglalva ez erő célja, hogy erejével megszerezzen, uraljon és birtokoljon egy teret, melyen belül biztonságban vannak a dolgok és ez által teremthet. Ez így eddig érthető igaz?

A Szürke ötven árnyalata, a BDSM és a férfi szexualitás energetikája

Ha fenti részt egy egészséges férfi hétköznapjaira lefordítjuk, akkor láthatjuk mennyire zseniális és egyszerű ez a példa. Az a férfi, aki erős fizikailag, lélekben, mentálisan, az képes megszerezni dolgokat, melyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy valami új szülessen. Aki gyenge volt, annak nem volt földje, vagy nem tudta megművelni és nem termett semmije. Az a férfi, aki gyenge, aki nem eléggé állhatatos, és nem uralja saját erejét és ereje nem elég finoman hangolt, az nem tud megszerezni egy nőt és nem lesz családja, azaz gyermekei sem. De hogy jön ide a Szürke ötven árnyalata, a BDSM és a férfi szexualitása? – kérdezed. Szín tisztán. A természet nem teremt feleslegesen programokat. Egy férfi honnan tudja, hogy a helyén áll? Onnan, hogy a világ visszajelez számára. Ha erős vagyok, az azt mutatja, hogy birtoklok dolgokat. Azaz ha birtoklok, akkor erős vagyok, azaz egy férfi útján járok. Hát… Ezért annyira erős a birtoklás megélésének vágya egy férfiben. És ezért verni kell a nőket?! Jaaaj… Már megint itt vagy? 😀 😀 Nem, nem „kell verni” a nőket, hanem ezt a nők adják ajándékba – mert nekik is jó. Próbálj inkább figyelni.

A Szürke ötven árnyalata, a BDSM, a férfi szexualitás és a női irányítás

Hogy jön a női irányítás a Szürke ötven árnyalata, a BDSM és a férfi szexualitás témához? – kérdezik sokan. Lássuk. Ahogyan a férfinek, úgy a nőnek is megvan a maga energetikája és ennek a két energetikának EGYENSÚLYBAN kell KAPCSOLÓDNI egymáshoz, hogy rend, béke és boldogság legyen egy kapcsolaton belül. Egy megkötözött nő mitől van egyensúlyban? – üvölt máris sok nő. Kérlek… Várj egy kicsit. Az erő párja nem egy másik erő. Az erő párja az érzelmek, mely a női út lényege. Érzelmeket, vágyakat létrehozni a férfiben, aki ezáltal meg akarja szerezni, azaz birtokolni akarja a nőt – hogy a biztonságot létrehozva együtt teremtsen vele egy új létezést. Szóval a nyers erőt – amit megmozdítottak az érzelmek – igenis a nő kezdi el „irányba állítani” azáltal, hogy FELTÉTELEKET szab és KÖVETELMÉNYEKET támaszt feléje, megmérve a férfit, hogy alkalmas-e „királynak”. Amikor ezt bizonyította, akkor a nő MEGENGEDI, hogy a férfi birtokolja. Tehát ezt a nők ADJÁK normális esetben. OK?


nőiesség


Azaz a birtoklásban és a megengedésben bizony hatalmas egyensúly van – már annak, aki Nő és aki tudja irányítani, mozgatni a férfit az Érzések útján. Ami a hisztit szokta okozni az a birtoklás és az elviselés megbomlott egyensúlya „Engem ne birtokoljon senki, mert én független vagyok és nem leszek senki cselédje!!!”. Ez egy másik téma – és betegebb mint a könyv, vagy a BDSM. A birtoklás a megengedéssel van egyensúlyban és nem az elviseléssel. OK? Azaz a birtoklás és a megengedés bár elsőre alá fölé rendeltségnek tűnik, mégis az egyensúlyt teremti meg, mert a NŐ úgy dönt, hogy MEGENGEDI, vagy úgy, hogy NEM. Akik nem tudnak irányítani egy férfit és elviselik annak primitívségeit, azok nem a női megengedő energetikával élnek, azaz az más téma, amiről már sokat írtam pl. a Párkapcsolati függés láncai, vagy az Elnyomott nők a párkapcsolat mocsarában c. cikkben – DE EZ NEM AZ A TÉMA. OK? A lényeg itt, hogy a „megszerzett dolgok” a teremtésre sarkallják a férfit. A férfi kiáradás párja a női befogadás. A befogadásban fordul a kör a női vezetés felé. Itt válik igazán társsá a két lény, amiben a nő megértve a férfi erejének lényegét, vezeti és tanítja a férfi erőt, követelménytámasztással és az érzések megmutatásával. És meg is érkeztünk oda, ahová nők milliói szeretnének eljutni, de nem sikerül, mert az „engem ne birtokoljon senki” mondatot tűzték lobogójukra – mivel nem értik az egyensúly és az egység lényegét – és így nem is birtokolja őket senki…

Szürke ötven árnyalata, a BDSM, a férfi szexualitás és a női biztonság

Nézzünk csak meg valamit. Mit szeretne egy nő? Egy nő fizikailag, lelkileg, érzelmileg szeretne biztonságot egy férfitől, de a ma világa a fizikai lehetőségeket eléggé elvette tőlünk. Nincsenek tigrisek az utcán, a szomszéd utca sem támad meg bennünket, szóval… Szóval ezt a férfi erőt, amelyet a legmélyebb ösztönök által keres egy nő, nem nagyon tudja megélni. Egy nőnek fontos az, hogy bízhasson egy férfiben. Fontos, hogy tudja, ha megígér valamit, az úgy lesz. Fontos, hiszen a női program több millió éven át azt súgta odabenn, hogyha nem megbízható, akkor egyedül maradsz, akkor bajba kerülsz, akkor elveszel, mert nem lesz, akire számíthatsz, ha nagy pocakkal, kisbabával menekülni kell. Egy nőnek fontos érzés a biztonság igaz? De egy megkötözött nő mitől nincs kiszolgáltatva, mitől érez biztonságot? – kérdezheted. Attól, hogy a Szürke ötven árnyalatában, a BDSM-ben, a férfi szexualitás birtokló megnyilvánulásaiban megláthatjuk a bizalmat, merthogy igenis ez arról szól. „Csak addig mehetsz, amit megbeszéltük és látni akarom, hogy uralkodsz magadon akkor is, amikor az általam keltett érzelmek elborítják az agyad…” – fejezhető ki a lényeg egyszerűen. Egy ilyen helyzetet – a saját szintjén jól beállítva –átélő nő igenis azt éli meg, hogy annak ellenére, hogy ÖNKÉNT kiszolgáltatja magát – azaz megengedi ezt a helyzetet – igenis biztonságot kap érte.


A férfi meg tudja mutatni, hogy nem él vissza a helyzettel – azaz a nő biztonságban van általa.


Szóval miről is szól a Szürke ötven árnyalata, a BDSM és a férfi szexualitás?

A női irányításról és az egyensúlyról, amiről minden tanfolyamon mi is tanítunk. A lényeg a Szürke ötven árnyalatában, a BDSM-ben és a férfi szexualitásban a birtoklás megengedése és a birtoklás védelmező lényegének megélése, melyben a nő a biztonságot éli meg azáltal, hogy a férfi uralkodik önmagán akkor is, ha ő képtelen tenni bármit ellene. És kialakul a bizalom…. Igen igen… Ez egy nagy energetikai tanmese arról, hogyha nőként nem leszel harcos és az érzelmekre helyezed a hangsúlyt, akkor elkezded mozgatni a kört és a férfi birtokolni akar. Te pedig CSAK ekkor tudod megmérni őt azzal, hogy követelményeket támasztasz felé, pl. meg kell, hogy tegyen neked dolgokat, létre kell, hogy hozzon érted dolgokat és uralkodnia kell tudni önmagán érted, különben kevésnek találtatik és elbocsáttatik. Ha ezt érted, megérted, hogy igenis a nő irányítja és tanítja férfit. De ehhez egy dolgot el kell engedned. Azt a félrecsúszott mai női egyenjogúsági harcot, amit azok a nők folytatnak, akik nem értik az egészet, sikertelenek és írásaikkal csak támadják a férfi erőt.

Szürke ötven árnyalata, a BDSM, a férfi szexualitás megélésének vágya nőkben

Rengeteg nővel beszélgetek az egyéni konzultációkon és a Hogyan szelídítsünk férfit workshop-ok alatt és mindenki egy olyan férfit szeretne találni, vagy létrehozni, aki erős, aki uralja ezt az erőt és ezért ennek az erőnek van finomsága, valamint aki megbízható. Értened kell, hogy ez csak akkor jön létre, ha a férfi megélheti erejének magasabb oktávját. Nem! Nem az a lényeg, hogy megverhessen. Az a lényeg, hogy érezze, hogy megengeded, hogy birtokoljon, így belelép abba a mezőbe, ahol VIGYÁZNIA KELL RÁD! … és ez lassan kiterjed más dolgokra is az életetekben. Ha nem Nő van mellette, hanem harcos, akkor az erő nyers formája és az önző birtoklás kerül előtérbe, ami győzni akar. Ha tovább harcolsz, csak ezzel fogsz találkozni és ezt fogod erősíteni. Ha szeretnéd megélni a Nőt, akkor tedd le a kardot és fektess önmagad nőiességébe, a Női kommunikáció kifejlesztésébe és élvezd azt a birtokló erőt, melynek célja az, hogy úgy nézzenek rá, mint egy védelmezőre. Ne liba és ne tehetetlen lábtörlő légy. Királynő légy és mozgasd, inspiráld azáltal, hogy a női létezésedet neki adod a megengedés által – HA MEGÉRDEMLI!


Bánj úgy egy férfival, ahogy megérdemli és úgy fog veled bánni, ahogy megérdemled…

Bánj úgy egy férfivel, mint egy hőssel és úgy fog bánni veled, mint egy hős…


Erre a változásra, melyet a nők indítottak el helyes női energetikával, rengeteg hihetetlen sikeres példát láttunk már azok között, akiket tanítottunk. Igazi bunkó, durva férfiakból lett igazi lovag akár fél vagy egy év alatt. Szóval az élet igazolja azt, amit 3000 éve tanítanak…


nőiesség


Szürke ötven árnyalata, a BDSM és a férfi szexualitás szintjei

Engedd el azt a képet, hogy mi jó, mi rossz, mi angyali és mi állati. Mindenki kicsit más szintet tud megélni. A lényeg nem az, hogy mától hagyd magad megkötözni, megverni és megdugni. Nem… Ha ezt értetted ebből, akkor neked úgyis mindegy. Az élet egy lebegés, egy egyensúlyozás és egy tanulás. Ha te ebből semmit sem szeretnél, az jó, de értened kell, hogy azt, hogy megengeded a férfinak, hogy „jó uralkodód” legyen akár az ágyban, akár vezetés közben, akár az életben az sok dologban teheti boldogabbá az életed – mert ezért mindig kérhetsz valamit, és ő boldogan teljesíti. Ha azt érzi, hogy TE ENGEDED MEG, HOGY Ő BIRTOKOLJON, és nem csak elviseled, belép abba a körbe, amiben elindul a védelmező programja. Ha téged érdekel vagy izgat, hogy bekössék a szemed, engedd. Figyeld, ahogy egyre jobban bízol majd benne. Ha meg akarod élni, hogy valaki teljes kiszolgáltatottságodban – amit te engedtél meg neki – uralkodik önmagán //merthogy ilyenkor bizony önmagán uralkodik// akkor engedd – és ne felejtsd el elkérni az „árát”, hogy meglegyen az egyensúly. Ne feledd… A nagy királyok végül mindig kikötöttek a női tanácsadóknál – de ők befogadók voltak és nem harcosok.


A nő a birtoklás érzését adja ajándékba a férfinek…

A férfi a biztonság érzetét adja ajándékba a nőnek…


Nincs jó, vagy rossz szint ott ahol egyensúly van. És igazából hibás egyensúly sincs. Az egyensúlyra törekedj. Két hibát követhetsz el, ha a Szürke ötven árnyalatának lényegével, a BDSM-el és a férfi szexualitással foglalkozol:

1 – Ha ítélkezel mások felett abban, hogy minek hogyan kellene lenni, mi jó és rossz… Inkább nézd meg ilyenkor, hogy te mitől félsz és gyógyítsd azt meg önmagadban.

2 – Ha egy kapcsolatban csak adsz, vagy elviselsz, de nem támasztasz követelményeket ezért. Így lábtörlő leszel és egy lábtörlő nem nő és így nem is irányíthat semmit.

Ha ebben segítség kell, szerintem kezdj el magadba fektetni azáltal, hogy megtanulod, hogyan lát egy férfi, hogy aztán élvezhesd annak minden erejét és hasznát. Ha segítség kell, akkor várunk a Hogyan szelídítsünk férfit két napján az országban mindenfelé.

Szürke ötven árnyalata, a BDSM és a férfi szexualitás fokozatai

Igen… Tudom. Milliók nem élnek olyan dolgokkal, amelyek a Szürke ötven árnyalatában, vagy a BDSM-ben megjelenek. Rengeteg nő fogja azt mondani, hogy az ő párja kedves, előzékeny és semmi ilyet nem tenne – és nem is sejti mennyire szeretne. Sok férfi próbálja bizonyítani kedvesének azt, hogy ő megbízható, finom és óvatos, mert azt hiszi, hogy félnél tőle, ha elmondaná mit szeretne, sok nő pedig igenis szeretné élvezni a férfi birtokló erő megjelenését valamilyen szinten. Ebben a témában óriási a tabu ereje. Mindenki fél attól, hogy mit mondd a másik. „Nem akarom, hogy kurvának tartson a párom…” – mondják a hölgyek. „Nem akarom, hogy aberrált állatnak tartson a párom…” – mondják a férfiak. Szóval sok az elfojtás. És persze van, aki tényleg jól van a kedves és puha szeretkezésekkel – és ez jó így. Nincs „szükség” a BDSM-re, de érdemes érteni az energetikai lényegét, mert valami ilyesmit keresünk egymásban, akár nagyon finom szinten, akár a nagyon durván…

És ami nem ide tartozik…

Szürke ötven árnyalata, a BDSM és a férfi szexualitás ezer kérdést, arcot és tényleg aberrált helyzetet vethet fel a cikk után. Igen. Sok mindennek vannak torzult arcai. Torz az, amiben nincs „együtt”, nincs egyensúly, és nincs közös cél. Ha egy férfi veri a nőjét annak ellenére, hogy az nem akarja, az legalább annyira beteg, mint az, hogy a nője engedi, hogy ez naponta megtörténjen. Itt is van egyfajta egyensúly… Csak az együtt nincs benne. A cikknek nem a brutalitásra buzdítás volt a témája, hanem éppen ellenkezőleg. Megérteni azt, hogy az együtt szintjei sokfélék lehetnek, de mindenben a helyünket keressük. A férfi az érzelmeket keresi, a nő biztonságot nyújtó férfi erőt. Ne ítélkezz… Az könnyen megy mindenkinek… A megértés bár sokkal nehezebb, sokkal messzebbre visz…

„A férfi az égből kapja a tüzet, a nő a földtől…” – Védák 3500 évvel ezelőttről.
 

Minden sorát szeretettel írva

Dora Gyula

 • Kérlek oszd meg ezt az írást és ments meg vele egy női lelket.
 • Nekem is fontos, hogy tudjam, tetszett-e neked. Megköszönöm, ha jelzed felém azzal a kis tetszik gombbal.
 • Ha szeretnél az ismerőseid között tudni, jelölj be nyugodtan, vagy használd azt a béna elnevezésű “Követem” gombot.

Legyen szép a napod!
 

Érdekelnek a legújabb tanácsok. Szeretném megkapni őket.

 

 
 

 

 

 

 

 
 

3 Responses

 1. Magyari Mónika
  | Válasz

  Tisztelt Dora Gyula!

  Magyari Mónika, több sikerkönyv írója, dramaturg, film forgatókönyvíró vagyok, aki számos férfival dolgoztam az életem során, s akiket hirtelen, csak úgy “varázsütésre” idegyűjtöttél nekem egy csokorba a tulajdonságok alapján. Ahogy a férfiakat az életemben; akik mentek, akik maradtak, akik jönnének… Hihetetlen, hogy Férfiként képes vagy inspirálni a nőket, amiért külön tiszteletet érdemelsz, mert ez még nekem is nehezemre esik sokszor. Kívánok sok sikert a hivatásodhoz, mert ez Az! Örömmel várom az új publikálásaidat, és nem is értem, hogy nem találtam rád sokkal korábban?!

  Őszinte híved,

  Magyari Mónika

  • Dora Gyula
   | Válasz

   Kedves Mónika!

   Köszönöm szépen megtisztelő soraid. Nehéz egy ilyen kedves levélre hirtelen “okosat mondani” így most nemis próbálkozom vele.
   Köszönöm, hogymegosztottad velem és másokkal a gondolataid, tapasztalataid. Remélem az új írások és videók is hasznosak lesznek és elnyerik tetszésed…
   … és én sem purcanok ki a 18 órás napi levelezésben. 😀 //ez vicc volt//

   Legyen szép a napod!

   Ölelés

   Gyula

 2. Monica
  | Válasz

  Ez a cikk nekem olyan nagyon sokat adott. Nem maradt meg bennem minden, de van 2 sor ami belémégett és folyamatosan segit: A nő a birtoklás érzését adja ajándékba a férfinek…
  A férfi a biztonság érzetét adja ajándékba a nőnek… Ez pont elég is. Nagyon köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.