Miért nem keres a férfi

Miért nem keres a férfi?

A „ghost-olás” okai, avagy miért nem keres a férfi az „első” után…

A múltkori „Honnan tudhatom, hogy a férfi hazudik?” cikkből elindult a kérdések hada. A mostani cikkben ezeknek a kérdéseknek egy speciális, „hazudik a férfi, mert nyomult, beengedtem, aztán eltűnt”, kérdéskörre keresi a választ. Azaz, mi az oka annak, hogy egyszer csak eltűnik – ghost-ol, a férfi. Sajnos már szakszó is van rá, ha látszólag minden ok nélkül egyszer csak eltűnik és nem keres a férfi. Ez egyfajta hazugság, vagy ez a mai férfiakból adódik, vagy lehet más oka is? Ehhez adnám ismét a szemem, hogy ne kerülj ilyen helyzetbe… Lássuk.

Miért nem keres a férfi – statisztika.

Tényleg sok száz egyéni konzultáción vagyunk túl, a Hogyan szelídítsünk férfit, vagy Női kommunikáció tanfolyamok pedig még legalább ennyi hölgy történetét hozzák kiindulási alapnak. Azoknak a hölgyeknek, akik feltették a miért nem keres a férfi kérdést, megközelítőleg a 91%-a kb. a következő történetet mesélte el kisebb nagyobb eltéréssel:

“Ismerkedés Tinderen, Randivonalon, vagy hasonlón. Csetelgetés, írogatás, emberünk úgy nézett ki, hogy nagyon be van rám indulva. Szépeket és izgatókat írt. Éreztem rajta, hogy nagyon bejövök neki. Jól nézett ki, határozott és céltudatos volt. Éreztem, hogy nagyon akart. Nagyon elfoglalt férfi volt. Komoly beosztás, cég, állás és egyedül élt már jó pár éve. Valahogy az első-második-harmadik randin ágyba kerültünk. Őrületes volt, figyelmes volt, férfias volt, finom volt… Jaaaj… Teljesen oda voltam érte. Soha többet nem jelentkezett, nem válaszolt, letiltott. Nem értettem, miért nem keres a férfi soha többet… Nagyon fájt. Majdnem belehaltam. Összetört a nőiességem, már nem merek senkivel szóba állni…”

Miért nem keres a férfi?

Nézzük máshonnan… Ha olvasod a cikkeket, akkor tudod, hogy neked akarok segíteni, de ehhez néha meg kell mutatnom honnan és mit lát egy férfi. Hogyan gondolkodik egy férfi, és tudom, hogy néha nehéz ebbe a tükörbe belenézni. Sajnálom, de látnod kell egy férfi szemével… Szóval… Ne azt nézzük, hogy miért nem keres a férfi, hanem onnan vizsgáljuk a kérdést, hogy mikor keres egy férfi. Ha olvastad a férfi gondolkodás tárgykörében az írásokat, vagy voltál valamilyen programunkon, akkor emlékszel a férfi hármas körére, ami meghatározza őt. Az Erő, a Birtoklás és a Kiáradás. Lássuk röviden.


Hogyan szelídítsünk férfit


Az erő női párja az érzelmek. Ezek együttese indítja a kört. A nő a férfierőt keresi, mert biztonságra vágyik, a férfi érzelmekre vágyik, mert az erő önmagában élettelen. A férfi birtokló lényének párja, a női megengedés. A férfi úgy néz a világra, hogy ami számára értékes, azt birtokolni akarja, mert csak arra tud vigyázni, ami az övé és annyira vigyáz rá, amennyire értékes számára. A női oldal nem egy passzív elviselésről szól, hanem egy tudatos megengedésről. „Én engedem meg neked, hogy a tiéd legyek, ha megérdemled.” Így valósul meg a család, a biztonság, a gondoskodás. „Anya szeret, apa véd.” A harmadik rész a férfi kiáradás és a női befogadás. Röviden egy férfi impulzus befogadása transzformálódik a nőben és új dolog születik belőle, mely inspirálja a férfit újabb impulzusokra és így tovább. Ez a teremtés köre. Nézhetjük ezt fizikai szinten – szexualitás – de szellemi szinten is, ami az együtt gondolkodás és teremtés, az EGYÜTT köre. Miért fontos érteni ezt? Mert ebből megérted, miért keres, és miért nem keres a férfi.

Miért keres egy férfi?

A kör egyszerű. Erő – Érzelmek. Az erőt nem mozgatja az erő. Azt ismeri, mert az olyan, mint ő maga. Aki erő jelekkel lép fel, az férfi, aki érzelmekkel kommunikál, az nő. Ez ennyire egyszerű egy férfi fejében. Ha szépeket írsz, érzelmekkel kommunikálsz, máris elindítottad a kört, ami a kiáradás felé tart. A következő állomás a Birtoklás – Megengedés köre. Ha érdekes vagy, ha tetszel, ha megmozdítasz, akkor azt akarom, hogy legyél az enyém. Ha te megfelelő idő alatt engeded meg, hogy az enyém legyél, akkor van időm arra, hogy lássam, te vagy-e az, akivel teremteni szeretnék. Ez az udvarlás időszaka egy kapcsolat elején. A harmadik kör a Kiáradás – Befogadás köre. Elsőre ebből mindig a szexualitás része valósul meg. Egymásba habarodunk, járunk, megismerlek és szex. A szex után jutunk olyan élethelyzetek elé, mint a közös utak, élethelyzetek, gyerek, stb. Szóval… Ha érzelmekkel találkozom, ha értékesnek talállak és te is engem, akkor megengeded, hogy az enyém legyél és elkezdünk teremteni egy közös életet.

Miért nem keres a férfi?

Azért, ha ezekből az energetikai körökből valami nem stimmel. A Nőiesség Intenzíven hosszú órákon át mutatom be, hogyan lát egy férfi egy nőt, ha ránéz. Most legyen elég annyi, hogy rád néz, vagy ránéz a képedre a Tinderen és 0.7 másodperc alatt eldőlt benne, hogy akar-e „kiáradás-befogadás fizikai kört futni” – azaz akar-e szexelni, vagy nem. Ez semmi többet nem jelent… Ha a megismerés szakasza túl rövid, akkor nincs időd megmutatni, hogy igazából ki vagy. Nem leszel érdekes, sem értékes számára, mert 3 randi alatt senkiről nem derül ki semmi. Egy alatt meg pláne… Szóval, betetted a képet a fejébe, ő eldöntötte, hogy „meg hát…” és megérkeztetek a 3. randin a kiáradás-befogadás köréhez, csakhogy ennyi idő alatt nincs mit transzformálni és inspirálni. Viszont eljátszottad, hogy értékes legyél… Azaz birtokolni már nem akar.

Szóval miért nem keres a férfi?

Mert ő megnézett mindent, amit meg szeretett volna nézni. Látta a képed a Tinderen, látta, hogy füttyre ugrasz és látta, hogy könnyű megkapni. Miért nem keres a férfi? Mert nem akar birtokolni olyan valakit, akit ennyire könnyű birtokolni – ugyanis azt gondolja, hogy másnak is ennyi lesz téged el-birtokolni mellőle… Azaz, elvesztetted az értékedet… Két fajta férfivel találkozhatsz ilyenkor, aki ghost-ol.Az egyik csak kefélni akart. Te nem támasztottál követelményeket, nem várattad ki vele azt az időt, amíg megismered és nem várattad ki vele az időt, amíg igazán megismer, mégis megengedted neki, hogy a birtoka légy – és „meg hát…” Hát… Értem, hogy egy bunkóval volt dolgod, de azért 3500 éve ismert ötlet, hogy TE VAGY AZ, AKI MEGENGED. Ha te nem engeded meg idő előtt, akkor kevesebb a szipogás. A másik tényleg szeretne valakit és így tesztel. Ha megbuksz – mert hamar megengeded, hogy „meg hát” – akkor volt egy jó estéje, ha állva maradsz, lesz egy értékes nője. Ő mindenképpen jól járt…

A Tinder nemzedék – avagy miért nem keres a férfi?

Épp a cikk előtt beszélgettem férfiakkal erről a témáról. Kár, hogy nem volt nálam magnó… A lényeg röviden idézve:

Ülünk, lapozgatunk.

 • Te…! Ez a csaj jó lenne estére.
 • Hülye vagy? 40 kilométerre van. Egy óra, míg ideér. Mondtam neked, hogy állítsd be 20-ra.

És lapozgatunk… Elindul a caht 4-5 csajjal. Egy órán belül az egyik itt van… Kis pia, buli, séta, este „meg hát…”. Reggel cukiskodás, aztán mehet.

 • Nem is keresed soha többet?
 • Minek?
 • Szerinted ez neki, hogy eshet?
 • Várj egy kicsit öreg! Ígértem én neki bármit is? Nem! Buli volt? Volt. Szex jó volt? Igen! Akkor…?
 • De lehet, hogy ő többet akart, nem gondolod?
 • Mondta?
 • Tudod Gyulu… Van egy vicc és a Tinderre ez nagyon igaz.
 • Meséld.
 • Szex után a férfi megszólal: Ha tudtam volna, hogy szűz vagy, több időt fordítottam volna rád. Mire a nő. Ha tudtam volna, hogy több időt fordítottál volna rám, leveszem a harisnyámat… Szóval Gyulu… Aki úgy jön, hogy eleve nincs igénye arra, hogy több időt fordítsak rá, mielőtt meg… Arra minek fordítsak időt??? He?

A két nagy kérdés

De hol lehet máshol ismerkedni? – kérdezed. Megértelek. Tudom, hogy nehéz helyzetben vagy. Sokaknak nincs más felület és megértem, hogy a nyomulósok mindig kapósabbak – látszólag. Ne lógasd az orrod. „A háborút mindig a tartalékosok nyerik meg…” Hidd el. Tömegével vannak remény nélküli pasik, akiknek már ez nem kell, csak meg kell várnod, míg elfogy előled a rohamosztag…


internetes társkeresés társkeresők


Hogyan lehet ezt jól csinálni a társkeresőn? – Nem bonyolult. Az Internetes Társkeresés Titkai két napjában sok női profilt néztünk végig a hölgyekkel és látszik, hogy annyira egyszerű kitűnni is és jelezni is, hogy te nem ugrasz egy füttyre. Csak pár dolog. Legyen jó profilképed, töltsd ki részletesen és pontosan az adatlapod, ne írj spiri marhaságokat, szlogeneket és általánosságokat. Három dologra koncentrálj: 1 – Mit adsz nekem? 3 sorból derüljön ki, hogy Nővel van dolgom. Koncentrálj a Női Kommunikációra. Ez az, ami megmozdítja az erőt. 2 – Írd le, kit keresel (ne azt, hogy mit vársz el, vagy mit nem akarsz) 3 – Fogalmazz úgy, mint egy királynő (nem királyné, hanem királynő). Ha ez megvan, és türelmes vagy a jelentkezők szelektálásával, majd megmérettetésével, van esélyed még a Tinderen is. //Bár azt pont ne ajánlanám senkinek. Akkor inkább Randivonal//

Mikor fog keresni a férfi?

Ha érdekes maradsz… Ha nem tudja meg az első napon, hogy milyen vagy az ágyban… Így talán még azt is meg tudod mutatni, hogy mekkora ajándék vagy te a számára, és el tudod dönteni, hogy ő megérdemel-e téged…

 
Minden sorát szeretettel írva:

Dora Gyula

 

Kérlek segíts nőtársaidnak azzal, hogy megosztod ezt az írást. Ha te nem segítesz, nem jut el hozzájuk…

Nekem is fontos, hogy tudjam, tetszett-e neked. Megköszönöm, ha jelzed felém azzal a kis tetszik gombbal.

Ha szeretnél az ismerőseid között tudni, jelölj be nyugodtan, vagy használd azt a béna elnevezésű “Követem” gombot.

Legyen szép a napod!
 

Érdekelnek a legújabb tanácsok. Szeretném megkapni őket.

 

 
 

 

 

 

 

 
 

8 Responses

 1. Juci
  | Válasz

  Nagyon tetszett a cikk és igazat adok! Lenne hozzá kapcsolodoan egy kérdésem: mi van ha a pasi ugy tünik el,hogy nem történt semmi? Ugy gondolja,hogy meglehetne és nem kell neki? Elöre is köszönöm a választ! 🙂

  • Dora Gyula
   | Válasz

   Szia Juci!

   Köszönöm a soraidat. Lássuk a kérdést.: “mi van ha a pasi ugy tünik el,hogy nem történt semmi? Ugy gondolja,hogy meglehetne és nem kell neki? ”

   Nehéz kérdés… Nem is annyira a válasz miatt, hanem mert sokszor fájó dolgok a párkapcsolati dolgok. Hogy mondjam, hogy ne fájjon…

   Szóval… ha valaki nem keres valakit anélkül, hogy amúgy meg kapata volna, akkor az valószínűleg azért van, mert nem nyerte el a tetszését. Ez ugye két dolog miatt lehetett.
   1 – Nem tetszett külsőre. A nők azt hiszik, hogy mindig ez a lényeg, pedig nem.
   2 – Valami nem volt benne nőies. El legtöbbször a “Női Kommunikáció” ami persze nem csak verbális, hanem sok apró dologból áll. Hanghordozás, mozdulatok, a mondatok tartalma és sugallata. Az elsőn én nem nagyon tudok javítani, de a másodikon igen.

   Olvass az oldalon a Női kommunikációról. Hátha abban még több használható dolgot találsz.

   Remélem, segíthettem.

   Ja… És ne törd magad. Sokszor van olyan, hogy jó csajok és jó pasik is kosarat kapnak. Annak ellenére, hogy jók, nem biztos, hogy létrejön az a “tűz”… Tudom… Ez nem mindig könnyű, de ez van. Lépj tovább. Tedd meg amit meg tudsz tenni magadért és hagyd a múltat a manóba…

   Ölelés
   Gyula

 2. Mek
  | Válasz

  Ha nem baj, ezt most cáfolnám. Történet szokásos. Tinder,levelezés, telefonon beszélgetés,majd találkozás. Majd mégegy és mégegy. Egymásnál alvás,majd közös főzés,mozi,programok, vacsorák,színház. A pasi azonban elfoglalt,ezeket a programokat hetente egyszer tudja kivitelezni..3 hónap után növelni szerettem volna ezt a számot. Eggyel. Mert nem vagyunk már tinik. Jött a duma,hogy rossz időben ismerkedtünk meg,legyek türelmes,pár hónap múlva sokkal jobb lesz, ő is szeretné,h többet találkozzunk. Rá pár napra egyik este hiába vártam. Nem is üzent. Másnap bocsánatot kért.. Ezután két hétig jött az igérgetés..ekkor,akkor találkozzunk,hiányzom neki,de sosem lett belőle semmi. Majd eddigi életem egyik legkeményebb napján-amiről tudott,hogy mi történik – hallottam róla utoljára. Aznapra megígérte,hogy felhív, beszéljük meg,hogy másnap találkozzunk. Mindezt majdnem 4 hónap után. Elég jót tett – éppen abban az időszakban – a nemlétező önbecsülésnek. Bájos,nem? 🙂

  • Dora Gyula
   | Válasz

   Szia Mek!

   Amit leírsz, abban csak egyetlen mondatot nem értek… Ezt: “Ha nem baj, ezt most cáfolnám.”

   Amit leírsz, az pontosan annak a történetnek a leírása, amiről írtam…

 3. AngyalRaider
  | Válasz

  Szia.:) Egyedülálló, 28 évesen saját vállalkozással rendelkezem, és magam építettem fel mindent, kocsit is mgam vettem, ejtőernyőzöm, lőtérre jártam, Tomb Raider bombanőhöz hasonlítanak, másrészt aranyos és nagyon rérzelmes vagyok, egy igazi latin nő.Sorozatban kapom az ilyeneket, hogy odavannak, neten írnak, majd nem jön létre a találkozó mert eltűnnek, vagy bebunkóznak ismeretlen okból.Fogalmam sincs miér lehet, nem ragadok, nem megyek, nőként viselkedem, igencsak megválogatom ki érdemel ki kap meg, de nem jut el a dolog a találkáig.Miért? Mi a baj velem? Nem játszom a férfit, denem vagyok egy rózsaszín sarokban sírós fajta sem.Én a Sama Hayek-os stlusban képviselem a Nőt.Kérlek segíts, mert már kezdem magam ugy érezni, mint egy ronda buta undormány, akiért 100ak vannak oda, de ha nekem is megtetszik valaki, ő i odavan, de végül nem lesz belőle semmi.
  Nemrég a a neten megismertem egy srácot, megbeszéltük a találkát, és nem jött el, sür¨munkára hivatkozva.Nagyon eljohetett volna pedig.Aztán gondoltam offolom, de írt, bocsánatot kért, érdekléodött, talit kért(persze nekem már nem vot olyan nagyon kedvem második alkalmat adni olyan konnyen-mivel nem akárkinek adok lehetoséget), egy hétig irt irt, majd egyszercsak bebunkult és elkoszont, ok nélkul! Mi a válasz? Sorozatba kapok olyat pasiktól, hogy “túl jó nő vagy hozzám”-utálom ezt.De igazat megvallva, nem találkoztam még annyi tökösebb pasival.Határozott néo vagyok, nem eltartott, de igénylem a férfit, de nem fogom eljátszani, hogy buta liba vagyok, csak azért, hogy erősebbnek mutassanak mellettem, mikozben erosebb vagyok.Erosebb pasi kell.Kérlek segits 🙂

  • Dora Gyula
   | Válasz

   Kedves Angyal Lovas! 🙂

   Abból, amit leírtál én csak azt látom, hogy te minek gondolod önmagadat és mi él a lelkedben arról, hogy minek szeretnél látszani. Így vagyunk ezzel mind… Van egy képünk arról, hogy mivé szeretnénk válni és igyekszünk azzá lenni.

   A baj, hogy ez kívülről nem mindig annak látszik, aminek mi gondoljuk. Sőt… Legtöbbször nem annak. Szóval, hogy mi a baj…? Fogalmam sincs… – vagyis sejtem, de hiába írnám le, azt mondanád nem igaz, mert nem is ismerlek.

   Tudod… Van az a bölcsesség, ami így szól: “Mások arcában látod meg önmagad…” – ami annyit tesz, hogy abból sok mindenre lehet következtetni, hogy hogyan állnak hozzánk mások. Mondhatjuk, hogy nincs igazuk, hogy szemetek, hogy ilyenek, meg olyanok, de ettől nem sok dolog változik meg… Tudod… “Ha mindenki szembe jön az autópályán… De nem akarlak bántani, inkább segítenék.

   Ahhoz, hogy hogyan lát téged egy férfi, ahhoz neked kell látni egy férfi szemével. Ha szeretnél, akkor várunk itt:

   http://titkostanacsoknoknek.hu/portfolio/hogyan-szeliditsunk-ferfit-2-napos-workshop/

   Amíg te nem látod tisztán önmagad, senki nem tud neked segíteni.

   Szeretettel és együttérzéssel
   Gyula

 4. RR
  | Válasz

  A fogamzásgátló és a női szexuális szabadság/szabadosság korában nehéz ezt elhinni és főleg kivitelezni, de tapasztalataim szerint tényleg azon áll vagy bukik a további kapcsolat, hogy mennyi energiájába került egy férfinek ágyba vinni egy nőt… (a legjobb fogamzásgátló az aszpirin – szorosan a térded közé zárva)

  A másik tapasztalatom, hogy Tinderezés, és egyéb hasonlók helyett sokkal több értelme van az embernek megtanulni egyedül és barátokkal (pasi nélkül is) jól éreznie magát (azaz élvezni a SAJÁT társaságát), és pasik után rohangászás helyett a legnagyobb nyugalommal megvárni, míg besétál az ajtón… (ugyanis ha te olyan emberré váltál, akinek jó a társaságában lenni, akkor óhatatlanul besétál… 🙂 de ha te sem szeretsz magaddal lenni, akkor más minek akarna?

  Én május elején ismertem meg a páromat, 3 hónapig csak baráti társaságban találkoztunk, ahol más is udvarolt sikertelenül, kibújtam a randi meghívása alól is, pedig tök normális volt, mert gyerekes programot szervezett (középkorú, 2 gyerekét egyedül nevelő anya vagyok, nem a plázacica, de a lánykorában elég sok tapasztalatot szerzett típusból).
  Kb 1 hónapja jöttünk össze, azóta mindennap itt alszik, többször hozott ajándékot nekem és a gyerekeknek is, hetente többször átsétál az én munkahelyemre és meghív ebédelni, és min. kétszer főz nekünk vacsorát, vigyáz a gyerekekre, ha kell, naponta ötször bejelentkezik, bejelenti hova megy, mit csinál/t, mikor jön, miért késik, és bocsánatot kér, ha nem vette észre az sms-emet és nem reagált időben, ha megkérem, hogy álljon arrébb 1 m-t a kocsimmal, akkor kinyitja a motorháztetőt, lecsekkolja az olajat, elmegy, hoz bele, ja, és már háromszor előadta, hogy költözzünk hozzá 🙂
  Szóval nagyon javaslom Gyula összes írását akár többször is végigolvasni, nem megsértődni rajta és mindenképp elmenni a workshopjaira, mert ugyan néha (sokszor nagyon) fáj az őszintesége, de ha az ember elgondolkodik rajta és megpróbálja úgy csinálni, ahogy javasolja, akkor ki se kell tenni a lábad a lakásból és megütöd a főnyereményt!
  És tényleg nem kell mindent elmondani, nem kell mindent megbeszélni, sem megcsinálni egy pasi helyett…

  • Dora Gyula
   | Válasz

   Nagyon szépen köszönöm, hogy megosztottad velünk a gondolataidat és tapasztalataidat.
   Szorítunk neked és boldog életet kívánunk.

   Nagy ölelés! 🙂
   Gyula

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük