A férfi hazudik, de mikor

Honnan tudhatom, hogy a férfi hazudik?

Az örök kérdés: A férfi hazudik vagy igazat mond…?

Van egy kérdés, amely mindig különösen nagy indulatokat és érdeklődést vált ki a Hogyan szelídítsünk férfit és a Női kommunikáció tanfolyamok résztvevői között. „Honnan lehet tudni egy kapcsolat elején, hogy egy férfi hazudik, és csak kihasznál?” Szomorú érzéssel tölt el ez a kérdés mindig … Két okból is. Az egyik, mert sajnos a férfi hazudik. Igen, mindegyik. Persze ez nem azt jelenti, hogy mindig, de minden férfi megtette már (Kivéve engem. 🙂 ) és ez alól a következő generáció sem lesz mentes, még vagy 10000 évig… A másik, hogy egy fél élet alatt – és több ezer év tapasztalata alapján – sem tudtak a nők kidolgozni egy tuti technikát arra, hogy ha a férfi hazudik, akkor honnan lehet azt megtudni. Szóval… A férfi hazudik, a nők, pedig végig rettegik az életüket, azokkal a kérdésekkel, hogy „Ez a férfi hazudik nekem? És ez a férfi hazudik? És ez? És most? És ő? És brühühü…” Pedig annyira egyszerű lenne a nőknek meglátni a választ arra, hogy a férfi hazudik vagy nem – ha nem a női lapokat olvasnák…  

Hogyan döntsem el, hogy a férfi hazudik?

Induljunk ki most abból, hogy a férfi hazudik. Erre sok „jó” példát szoktunk keresni és sajnos találni is a tanfolyamokon a résztvevők életén keresztül – gondolom neked is van pár – és még sincs meg a megoldó képlet… Igaz? Nyugi. Megoldjuk! Van itt egy fontos dolog, amivel a probléma gyökerét meg lehet fogni! Te „konkrétan” arra vagy kíváncsi egy adott helyzetben, hogy „éppen most” a férfi hazudik vagy igazat mond. Én egy másik utat akarok neked megmutatni – mint mindig – mert a fenti kérdést így nem igazán lehet megválaszolni. Egy megoldó képletet fogok neked adni, amit egy életen át használhatsz minden esetben, hogy eldöntsd, a férfi hazudik vagy sem.

Talán ez a legfontosabb képlet, amit a lányaimnak adnék ebben a témában, de ehhez másként kell hozzáállnod a „férfi hazudik vagy nem” témához. Tedd inkább úgy fel a kérdést, hogy „Mikor hazudik a férfi?” Vigyázz! Te ugye eddig egy konkrét választ kerestél – ami nem megválaszolható így – én pedig egy megoldást akarok mutatni arról, hogy hogyan kezeld a „férfi hazudik vagy nem” kérdést. Ehhez azonban értened kell a különbséget a között, hogy „a férfi hazudik-e éppen most” vagy „Mikor hazudik a férfi?”. Lássuk a lényeget!


Szóval mikor hazudik a férfi…?

Ha beszél…


… hangzana a lakonikus válasz a lányaimnak, ha megkérdeznék majd egyszer. //Bár biztos, hogy ezzel a kérdéssel nem várom meg azt, amíg ők megkérdezik, mert akkor már régen bajban vannak – ahogy te is… // Ez gyorsan ment, nem? Tudom, nem erre a válaszra számítottál, hiszen a sok női okos lap tele van katasztrofális és halvaszületett ötletekkel. A „10 biztos pont, ahonnan tudhatod, hogy a férfi hazudik. A 4 csalhatatlan módszer, hogy tudd, a férfi hazudik. A 6 marhaság bla-bla, ha a férfi hazudik…”

Hát… Sajnálom, de elolvastam az összes cikket a „férfi hazudik” témában és két verzió van. 1 – Ipari bulvárgyártmány az egész. 2 – Egy olyan nő írta, aki csúnyán benézett egy trógert, majd 3 év alatt feldolgozta a helyzetet, most pedig próbálja összerakni a „naaagy nőiesség felismeréseit” és mivel azt hiszi megvan a megoldás, egy hét alatt spirituális-lélekvezetési-életvezetési-nőiességtréner is lett belőle gyorsan – amihez persze járnak a cikkek is – mint ahogy ez manapság szokás. No, de nézzük a lényeget még egyszer, mert elkalandoztam! Szóval…


Mikor hazudik a férfi?

Ha beszél…


 • Ebben most tényleg az a valóság, és a “naaagy” titkos tanács, hogy egy férfi mindig hazudik? – kérdezed.
 • Dehogyis… A lényegre figyelj! Ne vedd szó szerint a választ, de értsd jól a lényeget! És mi lenne a lényeg?

MINDIG kezeld úgy a mondatokat, hogy a FÉRFI HAZUDIK – azaz

NE HIGGY A SZAVAKNAK!

Vagyis még tovább csiszolva a lényeget…

NE A SZAVAKNAK HIGGY!


 • De akkor minek higgyek? – kérdezheted most már teljesen reménytelenül. Ilyen bizonytalanságban nem lehet élni!
 • Ez így igaz. Szóval lássuk a megoldást!

Egyetlen biztos megoldás a “férfi hazudik” témában

Az egyetlen megoldás az a szemléletváltás lesz az életedben, ami abból adódik, hogy megérted a férfi működését és azt, hogy a férfi hazudik. PONT. Kész, ennyi. Vedd ténynek. //Amúgy belőletek következik ez a tulajdonsága, de erről majd máskor.// A legfontosabb azt elhinned nekem – aki most éppen a te beépített titkos ügynököd vagyok – hogy nagyon kicsi az esélye annak, hogy te meg tudd mondani, hogy hazudik-e éppen egy férfi vagy nem. Komolyan. Több ezer férfit ismertem. Komoly, birodalmakat építő férfiakat és igazi tróger „kaszanovákat” is, akiknek húsz éven keresztül hallgattam a történeteit. Nézd… Olyan sztorikat esztek meg, olyan nyilvánvalóan kamu dolgokat hisztek el, hogy hihetetlen. Szóval bízz bennem, én neked szurkolok és neked akarok segíteni, de ehhez el kell hinned, hogy ha a férfi hazudik, akkor azt te be fogod nézni. Kezeljük tényként. Ha szerinted nem, akkor egyszer majd adok egy rejtett mikrofont egy ilyen pasis összejövetelhez, de előtte bezárlak egy kipárnázott szobába és elveszem az öved, a ridikülszíjad, meg a cipőfűződet is, mert kárt teszel magadban fél óra után…


Hogyan szelídítsünk férfit


Ha viszont bízol bennem és „nagy valószínűségű eseményként” kezeljük azt, hogy a férfi hazudik –  mint a kvantumfizikában egy elektron helyzetét – akkor már mi is számolni tudunk vele, mint a fizikusok. Hogyan?

A férfi hazudik – azaz meg kell mérned őt!

 • Hogy mi?
 • Legyél nagyon szerelmes, tegyél bele mindent, légy nyitott, légy igaz, légy gyönyörű, légy nagyon-nagyon nő és tedd bele magad nagyon-nagyon, DE TANULJ MEG AZ ÉRZÉSEK MELLETT MÉRNI IS!
 • Azt hogyan kell? – kérdezed.
 • Van rá egy zseniális módszer, hogy lásd, a férfi hazudik vagy nem. Ez az egyetlen, amivel jutsz valamire. Láttál már némafilmet? Persze. Értetted mi történik? Simán. Miért? Mert a történet CSELEKMÉNYE és szereplők TETTEI pontos képet adtak arról mi volt, van és lesz. Szóval??? Ne azt figyeld és találgasd, hogy mit mondott egy férfi, vagy, hogy hazudik-e egy férfi.


Azt nézd, mit tesz!Egy férfit a tettei határoznak meg. Mindegy mit mond, ne azzal foglalkozz, hogy mondta-e, hogy szeret, meg hogy cuki vagy, meg hogy bla-bla-bla. Van, aki nem mondja, de a tettei egyértelműen mutatják, hogy fontos vagy neki. Őt majd meg lehet tanítani arra, hogy ki is fejezze az érzéseit – de erről már írtam. Az, aki pedig tudja, hogy szép szavakkal, miként lehet lebűvölni rólad a bugyid, az egy profi, és te meg hónapokig el leszel ájulva, hogy ő a nagy „Ő”.


Te csak egyszerűen nézd őt úgy, mint egy némafilmet.

Ez az egyetlen megoldóképlet.


Azt nézd, hogy mit tesz meg érted, a kedvedért vagy miattad. Ebből fogod látni, hogy akar-e téged igazán, vagy nem. Ez az egyetlen biztos módja annak, hogy tudd, és ne csak „érezd”, hogy hányadán állsz egy férfivel.

Akkor a férfi hazudik vagy nem? Ne ezzel foglalkozz!

Ezt kezeld „nagy statisztikai valószínűséggel bíró tényként”. A férfi hazudik, mert mihamarabb élvezni akarja férfiasságát és meg fog dumálni. Ha nem a tetteit figyeled, és előre odaadsz mindent, akkor be fogod nézni mindegyiket és retteghetsz egy életen át, hogy a következő férfi is hazudik-e majd megint – merthogy kéthetente lelépnek, hiszen beengedted az életedbe és az ágyadba is megméretés nélkül. Ha megméred a tettei által, akkor csak az marad, aki a lelkedet is akarja, mert állja a sarat érted. A világban van egy törvény. Ne harcolj ez ellen a törvény ellen, hanem használd fel. A törvény az, hogy a dolgok energiaminimumra törekszenek. A golyó lefelé gurul, a víz a pohár alján van, a férfi meg lusta.

Ne az ellen harcolj, hogy ne legyen lusta és akarjon téged. Ezt hagyd meg a hisztérikus feminista kirohanásoknak, és az „önsajnáló nők” facebook csoportjainak. Te csak legyél gyönyörű, okos és tanuld meg mozgatni, motiválni és megmérni. Hagyd a nyávogást másra és válogass, mintha a piacon lennél. Vegyél szép árut és becsüld meg. Ne az akciósra hajts… Az sohasem lesz az igazi.

Vannak rendes pasik!

Hidd el! És ha te szeretnél egy ilyet, akkor ez egyik dolog, hogy megérted a férfi működését és hagyod a fenébe a „férfi hazudik” kérdést, mert csak bajt okozol vele. Rengeteg jó pasi van, akit ti toltok el azzal, hogy nem tudjátok, hogyan kell bennük mozgatni az erőt, hogy nagy dolgokat tegyenek azért, hogy birtokolhassanak titeket és együtt akarjanak veletek teremteni. Ebbe a tudásba tegyél munkát és ne abba, hogy azon rettegsz, hogy a férfi hazudik vagy nem.


elhidegülés helyett


Mert tudod… Rengetegszer van olyan, hogy a férfi nem hazudik, és tényleg szeret, és tényleg akar, és tényleg veled együtt akar teremteni, de te azzal rontod el, hogy szétparázod magad és minden mondatában azt keresed, hogy hazudik-e vagy nem. Ő ebből csak azt látja, hogy kapaszkodsz, görcsölsz, hülye kérdéseken és szavakon lovagolsz, akaratos vagy, és biztosítékokat követelsz olyan dolgok ellenére, amit ő egyértelműen megmutat – azaz tesz – de neked semmi nem elég. Aztán persze még te duzzogsz, mert ő nem fejezi ki az érzelmeit… Ettől persze berág, elbizonytalanodik abban, hogy hallgatná-e ezt egy életen át, és lelép, mert ő úgy érzi, hogy mindent beleadott és „el is mondott” a saját nyelvén…

Te pedig csak abban akartál biztosan látni, hogy hazudik-e vagy nem, de nem értetted őt, mert nem tudtad megmérni…


Ne a szavait mérlegeld egy férfinek… Egy férfi a tetteivel beszél.

Tanulj a férfiről… Hidd el. Érdemes.


 
Minden sorát szeretettel írva:

Dora Gyula

 

Kérlek segíts nőtársaidnak azzal, hogy megosztod. Ha te nem segítesz, nem jut el hozzájuk…

Nekem is fontos, hogy tudjam, tetszett-e neked. Megköszönöm, ha jelzed felém azzal a kis tetszik gombbal.

Ha szeretnél az ismerőseid között tudni, jelölj be nyugodtan, vagy használd azt a béna elnevezésű “Követem” gombot.

Legyen szép a napod!
 

Érdekelnek a legújabb tanácsok. Szeretném megkapni őket.

 

 
 

 

 

 

 

 
 

10 Responses

 1. Vali
  | Válasz

  Kedves Gyula!
  Érdeklődve olvastam soraidat, és nagyjából sejtettem, hogy ezt írod, de öröm volt olvasni.
  Teljesen egyetértek szavaiddal, nőként, tehát a “másik” táborból.
  Rendben, megcsíptük a gazt, hazudik… És most akkor mi legyen? Mi a helyes lépés?
  Nyilván más egy kapcsolat elején, és megint más a már régi együtt élés közben, esetleg egy-két közös gyerekkel a szárnyaink alatt. Mi a helyes?
  Természetesen, okosan manipuláljuk a férfit, tetteivel járjon a kedvünkbe, s közben mi is igyekszünk neki a kedvébe járni. De ez olyan fárasztó!
  A folytonos manipuláció. Igen, tökéletesre lehet fejleszteni ezt a képességünket, mert 10 pasiból 9 nagy valószínűséggel nem veszi észre, hogy “remek ötleteit” valójában mi sugalmaztuk. Mert sugalmazzuk! De micsoda bosszantó, és milyen fájó dolog, hogy ez örökre a mi titkunk kell hogy maradjon, hiszen ha megmondanánk a férfinek, vagy bárki másnak, vagy nem hinné el, vagy elmenekülne, és soha többé semmit nem tudnánk elérni nála.
  Hazudik… Jó kapcsolat esetén valószínű, csak apróbb dolgokban, vagy általa aprónak vélt dolgokban.
  Mi természetesen pont ezen kattanunk ki legjobban. Megértenénk, ha a hazugság valami rettenetes következménnyel járó dolog miatt történne, de nem, többnyire apróságokban. Ami a férfiak szerint elhanyagolható, szóra sem érdemes. Na, pontosan ez benne a dühítő: akkor meg miért kellett? Ez egyúttal magával hozza a kérdést is, ha kicsi dolgokban hazudozik, de amúgy a csillagokat lehozná a kedvünkért, mikor vetemedik nagy átverésre is?
  Jó, igen, nők vagyunk, kedvesek, okosak, sugárzók, és kizárólag minket akar, de kell ez nekünk?
  Piti dolgokon bosszankodni? Belefáradunk. Unalmas. Akkor meg minek?

  Milyen tanácsot adnék a fiamnak, ha a nőkről kellene valami fontosat átadnom?
  Talán ennyit:
  Figyeld a cselekedeteit, mint egy néma filmet! A cselekedeteiből derül ki, valóban téged akar-e, vagy csak ámít? Azokból derül ki, olyan-e, amilyennek magát mutatni szeretné, vagy valami egészen más? Figyeld a tetteidet, gondolataidat, összhangban vannak-e egymással? Tettél-e olyat, amit soha nem gondoltál volna azelőtt magadról? Ha igen, nagyon figyelj: téged manipulálnak! 🙂

  • Dora Gyula
   | Válasz

   Kedves Vali!

   Köszönöm, hogy írtál. Kicsit máshonnan nézzük a világot, és tán ebből adódnak azok a konfliktusok, melyek arra sarkaltak, hogy megkérdezd őket…

   De lássuk a kérdéseidet!

   “Nyilván más egy kapcsolat elején, és megint más a már régi együtt élés közben” – írod. Igen. Teljesen más. Most abból a megközelítésből néztük a dolgokat, ha egy új férfi lép az életedbe, aki vagy komolyan gondolja, vagy nem – hogy finom legyek. Egy régi kapcsolaton belül persze más a helyzet. Erről is fogok írni hamarosan. Röviden tán a lényeg itt is, hogy a férfi gondolkodásából kell kiindulni. Ha hazudik, akkor valamitől fél… Fél a lebukástól, attól hogy elveszt, attól, hogy elveszti a gyerek megbecsülését… Lényeg, hogy a “birtoklás” körül kell keresni a dolgok lényegét. Ha hazudik, az szinte mindig valami olyan dolog, amikor szeretne valamit megszerezni, amit valamiért nem kap meg otthon. Ezt legtöbbször nem meri, tudja, vagy akarja már kimondani otthon. Nagyon nehezen megoldható kérdés. A lényeg mindig ott van, hogy valamit szeretne pótolni, de az erkölcsileg tilos… Sok olyan buta példám van, ami annyira pici dolgokon indította el ezt a hazudozást, hogy hihetetlen. Aztán a hazudozásból nagy balhék lettek, abból pedig nagy bajok, amin aztán mindenki bukott. Szóval… A hazudozás esetén én mindig azt nézem meg, hogy mi vitte rá arra, hogy máshol kereskedjen… és hazudjon.

   “A folytonos manipuláció” – írod. Nos ez egy fontos kérdés. Manipuláció az, amikor aljas indokból teszel dolgokat. Amit én tanítok, az szigorúan nem manipuláció. Az csak TISZTÁN ÉRZELMI KOMMUNIKÁCIÓ. A tanfolyamok végére mindenki megérti, hogy ez az, ami által te igazán nő lehetsz. Fáj? Mondd, hogy fáj! Szomorú vagy? Mondd, hogy elszomorodtam! Ennyi. Ebben nincs semmi manipuláció. Csak a tiszta igazság ÉS EZ AZ, AMI MEGMOZDÍT EGY FÉRFIBEN VALAMIT! Nézd… Egy kapcsolatba mindig kell tenni munkát mindenki részéről. Tehetsz ebbe, és tehetsz a veszekedésbe. Elvárhatod, hogy magától ilyen, vagy olyan legyen. Nem lesz – ahogy te sem leszel magadtól olyan, ami neki kellene… Hidd el. A tanfolyamokon MINDEN ALKALOMMAL kiderül, hogy kb fogalmatok sincs arról, hogy mi mit szeretnénk. 1:1 döntetlen… És a végén mindenki azt hiszi, hogy ha jön egy új, azzal majd más lesz. Francokat. Nézd… Lehet, hogy fárasztó, de nincs más út. Nincsenek kész pasik és nők sem.
   A másik, hogy a pasik hidd el – hacsak nem egy fogyatékost választott valaki – pontosan tudják, hogy ha egy nő ötletei benne vannak a végső tervekben. Nem vagyunk mi olyan hülyék, hogy ez ne vennénk észre… Mellesleg ez nem is arról szól, hogy hogyan lehet egy pasi fejébe belecsempészni valamit, amit ő nem is lát. Én nem nagyon láttam olyan példát, ahol ez sikerült volna egy nőnek és az ő fájó titka maradt volna élete végéig, hogy az ő ötleteit valósította meg a férfi és az nem is tud róla. Ott valami nagyon nagy baj van, ha ez így van…. Az ötletek mindig egy együtt által születő dolgok. A kérdés az, hogy egy férfi és egy nő hogyan adja elő a jobbító ötleteit. “Ez hülyeség, mert nem úgy kell!” vagy “Gondoltál arra, hogy milyen érzés lenne, ha…?” Ez a női kommunikáció… (persze nagyon felületesen)

   “Hazudik… Jó kapcsolat esetén valószínű, csak apróbb dolgokban”. Írod… Hmmm. Érdekes ez nem? Ha meg annyira apró, hogy felesleges hazudnia, akkor nem felesleges rajta “pattogni meg kiborulni…”? Nos… A szóra sem érdemes hazugságok a mi fejünkben – és tapasztalatunk alapján – a következő módon néznek ki. Szóra sem érdemes, de ha elmondom, kibuksz, napokig duzzogsz. Mivel szerintem tényleg fölösleges ezen balhét generálni, nem mondom el. Ha kiderül, és balhézol, akkor lám-lám ugye, hogy jól tettem, hogy nem mondtam el… Szóval… Ha annyira kicsi, akkor nem az lenne a jobbik út, ha te megmutatnád a helyes verziót azzal, hogy megöleled és azt mondod: “Édesem… Ezt bátran elmondhattad volna…” Hmmm? 🙂

   “mikor vetemedik nagy átverésre is” – Hát… A válasz egyszerű. Ha unalmassá, kevéssé, elviselhetetlenné váltál a szemében. Éppen úgy, mint ahogy a nőknél… Mondhatjuk, hogy “vetemedik” de végignézve a társadalmunk pár ezer évét, ez nem vetemedés, hanem természetes következmény. Aki nem elégedett a másikkal, az keres másikat. Férfi, nő egyaránt. Ha a “vetemedő” felet eleve kikiáltjuk hibásnak, az csak arra jó, hogy elkendőzzük az elkendőzhetetlen kérdést: Miért vetemedett el? Ő sem így gondolta az elején. Akkor “vetemedik” el mindenki, ha elvetemítik… Pl. ha férfiként egyszer arra ébredsz, hogy a feleségedből, szerelmedből észrevétlenül férfi lett és mindenért úgy balhézik mint egy férfi, mert nem ismer más megoldást… Ilyenkor “elvetemedik” mindenki és keres egy nőt…

   “Jó, igen, nők vagyunk, kedvesek, okosak, sugárzók, és kizárólag minket akar, de kell ez nekünk?
   Piti dolgokon bosszankodni? Belefáradunk. Unalmas. Akkor meg minek?” – Dönthetsz úgy, hogy te annyira jó vagy, hogy senki nem ér fel hozzád és egyedül maradsz. Erre nincs válaszom. Ez a te utad. De dönthetsz úgy, hogy megnézed, hogy tényleg annyira jó nő vagy-e és annyira intelligens és annyira sugárzó, hogy még az is belefér, hogy megérted, tanítanunk kell egymást. Nektek minket és ehhez kell ismerned a nő legfontosabb összetevőjét és ez a lelke, ami befogadó és gyógyító, nemcsak jó, meg ragyogó, meg intelligens… Ez az, aki meg tud ölelni, ha hibáztam pl. egy piti hazugságkor, hogy megtanuljam, veled lehet egyenesen beszélni. És ez az nő, aki elfogad és befogad dolgokat, amelyeket a másik szeretne. Pl, hogy meghallgatjátok, hogy szerintünk nekünk mit jelent a nő és ti is tesztek azért, hogy azzá váljatok, akit mi keresünk…
   Szerintem… De lehet, hogy tévedek és tényleg nincs szükségetek “erre” azaz ránk… 🙁

   “Ha igen, nagyon figyelj: téged manipulálnak! ?” – Nos… Én pedig erre azt mondanám a fiamnak, hogy értékeld a nőt, mert megtaníthat olyan dolgokra, amelyeket magadtól sohasem tapasztalhatnál meg. Igaz, ahhoz egy tiszta és érző nő kell, nem egy manipulálós lotyó… A kettőt úgy tudod megkülönböztetni fiam, hogy az a nő, amelyik tanít, az a közös útért és érted tesz dolgokat, a lotyónak meg minden kérdése, kérése és ötlete úgy kezdődik, hogy “Én…” Én ezt tanítanám… De nem ugyan onnan nézzük a világot…

   Ölelés

   Gyula

 2. Biró Zsuzsa
  | Válasz

  Kedves Gyula!
  Ez a tèma nàlam most aktuàlis.
  Vègig olvastam a soraid ès tettszenek ès sajnos most döbbentem rà hogy milyen igazad van.
  Hasznos tèmàról irtàl.Sokat segítettèl ,mondhatnàm hogy èszhez tèrítettèl.
  Köszönöm.
  Üdvözlettel:Zsuzsa

  • Dora Gyula
   | Válasz

   Kedves Zsuzsa!
   Sajnálom…
   … és örülök…
   Nagy ölelés neked!
   Legyen szép az utad!

   Gy

 3. Krisar
  | Válasz

  Kedves Gyula!
  A hazugságról kérdeznék, mégiscsak egy férfi tud erre magyarázatot adni! Létezik- e olyan tipusú férfi, aki a saját önértékelését alábecsüli, ( Brechterew szindrómás) és ebből kifolyólag válik kényszeres hazudozóvá? Sőt mi több a nő tudta nélkül, akivel hosszú ideje végre egymásra találtak, mindketten szerelemként, teljes odaadással dolgoztak a kapcsolaton, félrelépett. A nő elhitte, hogy minden rózsaszínű, több éven keresztül, vakon megbízott a férfiban, az életét merte volna rátenni. Elhitte, hogy ő a férfi mindene, sőt, a tettei is erre engedtek következtetni. És egy szép napon, megkeresi a nőt, az aktuális barátnő, felnyitva a szemét, hogy már egy éve tart a kapcsolatuk. Persze a férfi abban a tudatban ringatta a barátnőt, hogy neki persze nincs senkije! Aztán a két nő egyeztetése során kiderül, hogy mind a kettőnek ugyanazt a jövőt hazudta. A nő szembesíti a férfit a hazugsággal, a férfi elérhetetlen lesz, és könyörög a barátnőnek egy újabb esélyért. A nő azt hiszi, hogy ez csak egy rossz álom. Már megint csalódnia kellett, és semmi nem az aminek látszik. Hogyan lehet bízni, ha abban csalódtunk a legnagyobbat, akiről fel sem tételeztük volna. Ja, és hogyan lehet ebből a gödörből megint kimászni?
  Üdvözlettel: Réka

  • Dora Gyula
   | Válasz

   Kedves Krisar!
   Két dolgot tudnék írni a kérdésedre…

   1 – Biztos van. Sok minden van a világban… Én semmiféle szindrómával nem foglalkozom, de az biztos, hogy nekem tök mindegy miért hazudik, vagy bántalmaz, vagy csal meg valaki. Én lépnék…
   2 – Amiket leírsz, az a tipikus “hogy agyaljuk szét a rossz kapcsolatunkat olyan eredménnyel, hogy nem kelljen lépni” szindróma. Ezt hallgatom napi 16 órában. Abban a pillanatban, mikor valaki megérti, hogy működik egy férfi, hirtelen egy férfi sem lesz “színdrómás” csak kiderül, hogy simán használ… Tudni kell őket mérni. Ezt viszont nem tudom leírni, mert szóban is két nap.

   Ölelés. Szorítok neked.
   Gyula

 4. Györgyi
  | Válasz

  Kedves Gyula. Lenyűgözött az írásod. Valóban ilyen voltam és a férfi így reagált. Ismét megerősödött bennem,hogy nem hisztérikákat szeretik a férfiak.

  • Dora Gyula
   | Válasz

   Köszönöm a soraidat. 🙂
   Köszönöm a megerősítésed. <3

 5. Pintér Helga
  | Válasz

  Kedves Gyula!
  De jó, hogy vagy! Biztos vagyok benne, hogy sokunknak segítettél és folyamatosan segítesz! Áldás ezért neked és sok köszönet!
  Mérni kell! Ennyi! Egyszerű és közben nehéz sokszor!
  De ettől szép!
  További sikeres munkát és minden jót!
  Szeretettel
  Helga

  • Dora Gyula
   | Válasz

   Kedves Helga!
   Köszönöm, hogy megírtad nekem. Hálás vagyok a soraidért. Ezek a sorok adnak erőt. Köszönjük, hogy értelmet adtok a napjainknak. 🙂
   Ölelés

   Gyula

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük