Titkos tanácsok nőknek ajándék kupon

Ajándékozz boldog életet!

Közelegnek az ünnepek és mindenki a boldogság pillanatnyi megvalósításán fáradozik.

Szaladunk és keressük azokat a lehetőségeket, melyek nem csak kidobott pénzzé válnak, hanem tényleg boldogságot jelentenek azoknak, akik fontosak számunkra. Mi is lehet ez? Kilószám vesszük a csokit, az italokat, amit aztán vagy tovább ajándékoznak, vagy egy unalmas hétköznapon elfogyasztanak egy óra alatt. Ruhákat és a szépségipar egyéb termékeit, amelyek aztán vagy tetszenek, vagy nem. De talán adhatsz valamit, ami sokkal tovább is boldogságot nyújthat annak, aki fontos neked…

Ajándékozz boldog életet…

… vagy legalábbis egy lehetőséget, segítséget, kapaszkodót ahhoz, hogy az a szeretett személy, boldoggá tehesse az életét. Kidolgoztunk néhány lehetőséget, hogy Titkos Tanácsokat ajándékozhass Nőknek. Lássuk, mivel teheted boldogabbá valaki életét.Boldogság kurzus

Ha látod, vagy személyesen tapasztaltad, hogy tényleg milyen átalakító erővel hatnak azok az ismeretek, melyeket tanítunk, fizesd be barátnődet a Hogyan szelídítsünk férfit?  – két napos workshopunkra. 


Most 27.000 Ft-ért

benevezheted Őt egy tanfolyamra!


Ha most befizeted őt a teljes képzésre, akkor nem számít, hogy a későbbiekben mennyi lesz a tandíj. Amúgy valószínűleg hamarosan sajnos emelnünk kell és a várható díj 37.000 Ft lesz. Ő nem is fogja tudni, hogy te kedvezményesen lepted meg őt. Ő csak a mindenkori hivatalos díjat fogja ismerni, szóval, ha emelés lesz, akkor a te ajándékod “még többet fog érni”, hiszen neki semmilyen különbözetet nem kell kifizetnie. Egyszerűen csak jelentkezik bármelyik tanfolyamra, beírja a kuponon lévő kódot, megjelenik és boldogan irányítja otthon a férfit… 🙂


Boldogság utalvány

Azt is megteheted, hogy a tandíjnak csak egy részét ajándékozod neki. Ekkor a mindenkori aktuális tandíj és a kupon értéke közötti összeget ugyan neki kell állnia, de lehet, hogy épp ennyi hiányzik számára ahhoz, hogy bele tudjon vágni élete megváltoztatásába.


Boldogság kurzus

Kattints a képre, hogy megnézhesd nagyban!

Titkos tanácsok nőknek ajándék kupon teljes

Boldogság utalvány

Kattints a képre, hogy megnézhesd nagyban!

Titkos tanácsok nőknek ajándék kupon részösszeg


Hogyan tudod megajándékozni őt?

 • Ezen az adatlapon add meg az adataidat.
 • Az ajándék értéke résznél írd be, mennyit szeretnél ajándékozni számára.
  • Ha 27.000 Ft-ot adsz meg, akkor azt automatikusan a teljes tandíjnak tekintjük és olyan kupont küldünk, ami a mindenkori teljes tandíjat fedezi áremeléstől függetlenül.
  • Ha csak részösszeget adsz meg, akkor az rákerül a kuponra és azt a mindenkori tandíjból levonjuk. A maradék összeg az ajándékozottat terheli.
 • Ezután kapsz tőlünk egy levelet, mellyel két fontos teendőd van:
 1. Erre a levélre válaszolva személyessé teheted a kupon szövegét. Megadhatod, hogy:
  • Mi legyen a megszólítás.
  • Mi legyen a kupon szövege.
  • Ha teljes tanfolyamot ajándékozol, akkor eldöntheted, hogy feltüntessük-e jelenlegi 27.000 Ft-os tandíjat, vagy elég, ha a tanfolyamon derül ki, mi is az értéke annak, amit kapott.
 2. A levélben lévő adatok alapján el kell utalnod az ajándékkupon értékét. Ahogy ez megérkezett, már küldjük is számodra a kupont, melyet bárhol kinyomtathatsz és egy borítékban betehetsz a fa alá, vagy el is küldheted neki. Mivel a kupont egy PDF mellékletben csatoljuk, így akár email-ben is elküldheted neki, ha úgy jobbnak érzed. A kuponok formáját és a mellékelt szövegét a fenti képekre kattintva tudod megnézni.

És most kezdődhet a Karácsony szaladgálás nélkül… 🙂


Fontos! Az adatokhoz a SAJÁT ADATAIDAT ÍRD BE és ne azét, akinek szánod. Azt majd a visszaigazoló levélben kell megadnod!


Sajnos a 2019-es lehetőségek a mérhetetlen túljelentkezés miatt elfogytak… Nézz vissza jövőre. Ha itt a jelentkezési lap, akkor ismét él a lehetőség. 

Érdekelnek a legújabb akciók. Szeretném megkapni őket.

 

 
 

 

 

 

 

 
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük