Titkos-tanacsok-noknek-Ferfi-agy

Ezer kérdésed van a férfi agy, a férfi gondolkodás, a férfiak működése, a férfi lélek, a férfi logika területéről? Akarod tudni mit akar egy férfi, mire vágyik egy férfi?

Miért nem hallgat meg a párom? Miért nem lehet megbeszélni vele semmit? Miért nem vesz ajándékot? Miért nézi a plafont és miért nem válaszol, amikor kedvesen kérdezem, hogy „Naaa… Mond már el mi van…” Miért nem csinál meglepi programot? Miért nem segít semmiben? Miért nem kéri már meg a kezem? Miért nem érti, hogy mire céloztam amikor azt mondtam, hogy…?Miért nem akar még mindig gyereket? Miért nem látja, hogy beleszakadok abba, hogy megfeleljek neki? Miért nem értékeli az új függönyt, frizurát és az ünnepi ebédet, amibe beleszakadtam? Miért egy lusta dög, aki nem csinál meg semmit? Mi van a fejében mikor kihasznál, hazudik, lelép, megcsal, elhagy?
TÉNYLEG TUDNI AKAROD a válaszokat a száztizennégyezer-hatszázötvenkilenc kérdésedre, ami megőrjít, elkeserít, reménytelenségbe dönt, amitől rettegsz, félsz, sírsz és nem érted…? Az a baj, hogy sajnos ezekre a kérdéseidre a párod sem fog őszintén válaszolni, mert igazából a legtöbb férfi nem ismeri azoknak az erőknek a mélyét, amelyek irányítják a férfi agy, a férfi gondolkodás, a férfi lélek, a férfi logika lényegét és értenék miben áll a férfiak működése…

Női kérdések, férfi válaszok – de másként!

Mivel ezer, a fentiekhez hasonló kérdésed lehet, egyszerűen ember nincs, aki megválaszolhatná ezeket egyesével, akkor sem, ha rászánná az életét. A jó hír az, hogy nem is kell! Mondok jobbat… egy példát.

Tegyük fel, nem ismered a gravitáció törvényét, de nekiállsz mosogatni. Elengeded a kanalat – leesik. Elengeded a villát – az is leesik. Kezd bosszantani, de mivel te vagy az, aki „tudod” hogyan kell mosogatni, hát azért is mosogatsz tovább. Elengeded a kést – az is leesik és dühöngsz, de te megmutatod, hogy azért is elmosogatsz. Elengeded a legkedvesebb porcelánodat, darabokra törik és vele együtt a szíved is…

… Az érzés megvan…?

Aztán ott van a kezedben az egyetlen értékes emléked, a mindened, az utolsó kincsed, és tehetetlen vagy. Félsz és csak szorongatod, hogy megvédd, de nem tudsz neki örülni és nem boldogít…

Ismerős…?

Ha viszont megérted az univerzumot működtető erőket, nem ér többet ilyen fájdalom és bátran játszanál azzal a csodaszép porcelánnal, mert tudnád, hogyan vigyázz rá…

Mire használhatod a férfi gondolkodás megismerését?

  • Megértheted azokat a helyzeteket, amelyek miatt szenvedsz, így elkerülheted, vagy átalakíthatod azokat.
  • Kapsz egy “használati utasítást”, egy iránytűt, egy módszert ahhoz, hogy találj egy olyan férfit, akiből igazi lehet, vagy ha már van egy “használhatónak” kinéző jelölted, akkor abban, hogy hogyan tartsd meg, változtasd át, hogy hogyan ébreszd fel benne azt, hogy igazi férfi akarjon lenni.

Egyetlen út van, hogy a válaszokat megtaláld és ez a férfi agy, a férfi gondolkodás, a férfi lélek, a férfi logika megértése és tudni azt, hogy min alapul a férfiak működése. Ha megérted, hogyan működik egy férfi, arra is megkapod a válaszokat, hogyan változtasd át a férfiben és magadban is azokat a negatív mintákat, melyek fájdalmat okoznak neked, úgy, hogy mindketten jól érezzétek magatokat és a helyére kerüljön a nőiesség – férfiasság az életetekben. Az univerzum a férfi agyra és a női agyra is írt törvényeket, nem csak a gravitációra. A nőit ismered… A férfiét pedig megismerheted itt.

Miért van szükséged erre a tudásra? Mert ennek a működésnek a következménye a nőiességed megélése, a megcsalás, az elhidegülés és az is, hogy jó és boldog kapcsolatod lesz-e egy férfivel…

A férfi gondolkodás megértésének alapjai

Érdemes ezen az úton haladnod és bármiről is olvasol, gyere ide vissza, hogy felfrissítsd az alapokat. Bármit olvasol ezeken az oldalakon, mindig erre a témára fogok visszautalni. Ez a legfontosabb ahhoz, hogy a lényeget igazán átérezd. Minden azon alapul, hogy igazából tudod-e használni azt a női befogadó, beleérző képességedet, amellyel megláthatod a férfi gondolkodás alapjait Ezt legkönnyebben a szimbólumokon át érezheted át. Erről írtam A férfi gondolkodás alapjai – A férfi agy és a Nap szimbólum című írást. Ezek az alapok nem bonyolultak, de annyira erősek, hogy nem lehet kikapcsolni őket. Vannak, áthatják a férfit és meghatározzák a létezését. Hogyan is lehetne kikapcsolni azt a három fő motívumot, ami az ERŐ a BIRTOKLÁS és a KIÁRADÁS. Lehet, hogy ezek a szavak elsőre ijesztőek egy nőnek, de ha elolvasod Az erő útja, avagy mi irányítja a férfi című írást megértheted, hogy az erő az, ami biztosítja mindazt, amire egy nő támaszkodhat. A legjobban a birtoklás kérdésétől szoktak összezavarodni a hölgyek, mert ez is egy abszolút negatív fogalom, hiszen általában a birtoklás alsó oktávjával van dolguk. A birtoklás tudata, avagy mit akar egy férfi című írásból kiderül, hogy van ennek egy olyan oktávja is, amely bizony a női érzések közül sokat felszínre hoz. Talán a legfontosabb férfi életcél archetipikus megértése a legnehezebb. A kiáradás nemcsak a férfi szexuális viselkedésének és “félelmetes tetteinek” alapja, hanem mindannak a teremtő, létrehozó erőnek is a belső alkímiája, mely nélkül semmilyen biztonságélményt nem tudnánk a hölgyeknek biztosítani. A kiáradás, avagy mire vágyik a férfi legmélyebben éppen ezt a belső őserőt akarja megmutatni neked. Természetesen ezek az alap energetikai összetevők az időben is változnak és főleg akkor, ha a női energiák, melyek egy magasabb szintű egység kialakulásához elengedhetetlenek, teszik a dolgukat, és akkor ezek az alapösszetevők is emelkednek a férfiben. Ennek következménye az, hogy ebben az állapotban tudja megvalósítani a férfi azt a Férfi archetípust, amelyre igazán támogatni képes a nőiesség megélését és a női megélések legmagasabb fokát. A férfilélek fejlődési szakaszai – A Nap útja című írásban láthatod meg ezt a lelki és energetikai evolúciót.

Természetesen találsz itt még sok írást, de mindnek ezek az írások az alapjai. Mindig ide fogok visszatérni, ide fogok visszautalni és ebből tudod majd megérteni azokat a problémákat, melyeket naponta megélsz a férfiakkal.

Mi lehet még a hasznodra a Titkos Tanácsok Nőknek oldalán?

A férfi gondolatok, a férfi logika lényegét az itteni írásokban megtalálod, de vigyázz! Ezek az írások – bár nélkülözhetetlen gondolatébresztők – nem feltétlenül elégségesek ahhoz, hogy szituációkban is alkalmazni tudd őket. Olyan a hatásfokuk, mintha könyvből tanulnál repülőt vezetni. Ez is tapasztalat sajnos.

A tanfolyamok alatt naponta látom, hogy a hölgyek szépen felmondják a tanultakat – azaz értik //és bár már ez is jóval több, mint az átlag/ de nem tudnak jól reagálni az élő helyzetekre és otthon megint sírás a vége. Éppen ezért vannak olyan képzések, amelyekben sokat gyakorlunk élőben. De erről a tanfolyamoknál olvashatsz majd többet.

Amit még ajánlok számodra, hogy gyere el az előadásokra. Hallgasd meg élőben A Férfi agy és amit tudnod kellene róla Nőként című bevezető előadást és maradj ott a beszélgetésen. Kérdezz, tesztelj, köss belém, de légy nyitott. Meglátod, más nőként mész haza. Az előadás sorozatban mindezekről részletesebben beszélünk, és még sok férfi “titkot” osztok meg a hölgyekkel.

A programokon ismerkedhetsz, körbenézhetsz és nem kell egyből beleugranod a nagy reformba. Tudom… Ez kényes, intim és sokszor fájdalmas kérdéseket hoz a felszínre benned és nem biztos, hogy nagy bátran bele mersz vágni… A programok lehetőségek, hogy először megismerj, bízz, majd tanulj tőlem és lassan átalakítsd az életedet.

Egyet kérek csak… Légy nyitott, ne legyenek előítéleteid és azt lásd, hogy segíteni akarok és meglátod, megváltoztatható a világ…

Ha olvasnál a férfiak gondolkodása témában, akkor itt találod az összes cikket a férfi gondolkodás – azaz a férfi agy, világnézet és energetika tárgyköréből.

Szeretettel:

Dora Gyula

Szeretnék egyéni konzultáción segítséget kérni.  JELENTKEZNÉK SZERVEZŐNEK

Érdekelnek a legújabb tanácsok. Szeretném megkapni őket.