Ők islemaradtak a Hogyan szelídítsünk férfit 2 napos workshopról...

 

Szia Kedves Érdeklődő!

Sajnáljuk, hogy nem férftél be arra a Hogyan szelídítsünk férfit workshopra, amelyikre szerettél volna… Igen, sajnos erős túljelentkezés van és néha 2-3 hónap a várakozási idő, de…

De a szemfüleseknek és a rugalmasoknak sokszor lehet szerencséje. Majdnem mindig van valaki, aki megbetegszik, vagy a gyerkőccel van valami, vagy elnézi a naptárt. Ilyenkor aki gyorsan dönt, az besurranhat. 

Mit kell tudnod a Hogyan szelídítsünk férfit workshop várólistájáról?

  • A várólista HIRTELEN MEGÜRÜLT HELYEK FELTÖLTÉSÉRE való és OLYANOK JUTNAK BE RÓLA, AKIK GYORSAN TUDNAK REAGÁLNI pl.: a tanfolyam napjának reggelén. Azaz a bejutás nem automatikus és lehet, hogy ha ritkán nézed a leveleidet, soha nem jutsz be. Ezért…
  • Ha még nem jelentkeztél egyik tanfolyamra sem, akkor mielőtt jelentkezel, érdemes regisztrálnod arra a tanfolyamra, amelyikre tényleg eljönnél, mert ha surranóágon nem jutsz be, akkor a későbbi tanfolyamról is lemaradsz. Szóval…
  • Keresd ki a neked megfelelő leghamarabbi “Hogyan szelídítsünk férfit?” workshopot és jelentkezz be oda is úgy, ahogy azt kell. Ha sikerül majd bejutnod a várólistáról, akkor a régi tanfolyamodról lehúzunk és jöhet más a helyedre. Ha nem sikerül, akkor legalább az a helyed megmarad. 
  • Ha bejelentkeztél a várólistára, akkor ahogy felszabadul egy hely, azonnal értesítünk mindenkit, akit az adott lehetőség érdekel ezért fontos, hogy:
  • Válaszd ki azokat a helyszíneket, amelyek neked jók lehetnek, így nem bombázunk olyan lehetőséggel, amire amúgy sem tudsz jönni. Többet is kiválaszthatsz!
  • Ha felszabadult hely, azonnal írunk. Ilyenkor aki elsőként jelentkezik, azé a hely. 
  • A várólista jelentkezési lapján MINDEN KÖTELEZŐ ADATOT adj meg, ugyanis…
  • Minden befizetésről számlát állítunk ki! Megértjük, hogy többen szeretnétek inkognitóban maradni, mivel senki nem szereti szellőztetni, hogy párkapcsolati problémái vannak… Megértjük. De ettől nekünk még számlát kell írnunk és írunk is. Öregek vagyunk már az apehes balhéhoz… Így, aki olyan adatokat ad meg, amelyek nyilvánvalóan nem valóságosak (pl. Számlázási cím.: yxc, a semmi ága, vagy Név ZZZz, Megtört Szív) azok jelentkezését töröljük. Kérjük segíts nekünk abban, hogy ne az apehhal kelljen küzdenünk, hanem arra koncentrálhassunk, hogy NEKTEK SEGÍTÜNK. Hála érte. 
  • Adataidat diszkréten kezeljük, és semmilyen harmadik fél nem kapja meg, így nyugodtan megadhatod a valós adataidat és kérlek add is meg. A számlákon mindig a jelentkezéskor megadott adataidat tüntetjük fel. Utólag ezt nem módosítgatjuk “okosan”. Mint mondtam: Öregek vagyunk már az apehes balhéhoz… Kérlek légy pontos. 

Szóval a folyamat:

TELJES REGISZTRÁCIÓ EGY TANFOLYAMRA

BEJELENTKEZÉS A VÁRÓLISTÁRA

BELÉPNI A FACEBOOK CSOPORTBA

VÁRNI A LEVELET

 

Reméljük találkozunk!

Nagyon szorítunk és várunk!

Gyula és Ági

Ugyan azokkal az adatokkal regisztrálj, mint a tanfolyamra, különben elkeveredsz…!

… és ne használj @hotmail-os címet, mert valamiért ők rendszeresen nem kapnak értesítést!

 

A várólistára most nem tudsz jelentkezni.
Válassz egy neked megfelelő időpontot a Programnaptárból (katt: IDE)!

Várunk szeretettel!