Ők islemaradtak a Hogyan szelídítsünk férfit 2 napos workshopról...

 

Szia Kedves Érdeklődő!

Sajnáljuk, hogy nem férftél be arra a Hogyan szelídítsünk férfit workshopra, amelyikre szerettél volna… Igen, sajnos erős túljelentkezés van és néha 2-3 hónap a várakozási idő, de…

De a szemfüleseknek és a rugalmasoknak sokszor lehet szerencséje. Majdnem mindig van valaki, aki megbetegszik, vagy a gyerkőccel van valami, vagy elnézi a naptárt. Ilyenkor aki gyorsan dönt, az besurranhat. 

Mit kell tudnod a Hogyan szelídítsünk férfit workshop várólistájáról?

  • Fontos! A várólistára csak akkor kerülsz fel, ha van valamilyen dátumra érvényes foglalásod! Ha nincs regisztrációd, hiába adod le a jelentkezésed itt, A PROGRAM KI FOG HAGYNI az értesítésekből!!! Szóval NEM ELÉG MOST JELENTKEZNED.
  • Ha még nem teljesítetted a jelentkezés feltételeit, akkor mielőtt jelentkezel, vidd végig a regisztrációdat mertha ha elcsípsz egy lehetőséged már nem lesz időd lerendezni a tennivalókat és így azonnal eléd kerül a mögötted álló – azaz hohasem jutsz be. Mellesleg, ha surranóágon nem jutsz be, akkor a későbbi tanfolyamról is lemaradsz. Szóval…
  • Keresd ki a neked megfelelő leghamarabbi “Hogyan szelídítsünk férfit?” workshopot és először jelentkezz be oda úgy, ahogy azt kell. Ha sikerül bejutnod a várólistáról, akkor a régi tanfolyamodról lehúzunk és jöhet más a helyedre. Ha nem sikerül, akkor legalább az a helyed megmarad. 
  • Ha bejelentkeztél a várólistára, akkor ahogy felszabadul egy hely, azonnal értesítünk mindenkit. Ilyenkor aki elsőként jelentkezik, azé a hely. Mivel a normál jelentkezésedkor már a foglalásod megtörtént, így semmi dolgod nincs, csak gyorsan visszajelezni és megjelenni a tanfolyamon. 

Hogyan fogunk értesíteni ha van hely?

  • Egyetlen összesített várólista van. Ebben benne vannak a budapesti és a vidéki helyek is, így mindig mindegyikről kapsz majd értesítést. Tudjuk, hogy van aki akár messzire is szívesen elutazik ezért a lehetőségért, de van akit csak a helyben lévők  érdekelnek. Sajnos ezt nem tudjuk külön-külön 8-10 listában vezetni, így ez a megoldás gyors és működik, bár lehet, hogy olyanról is kapsz levelet,ami neked nem érdekes. 🙁 Egyenlőre jobb tecnikai megoldást nem tudtunk kreálni.
  • Amikor egy lemondás történik, készítünk egy bejegyzést a Titkos tanácsok egy férfitól – Csak nőknek facebook csoportban és elküldjük neked levélben. Erre kattintva megnyilik a bejegyzés és hozzászólásban csak annyit kell írnod JÖVÖK. Aki elsőnek ír – vagy ha több hely van akkor az elsőkközt van – az jöhet. Így mindenki látja, hogy már elvitték a helyet, vagy még megvan. A többit személyesen lelevelezzük.
  • Fontos! Légy benne a csoportban és légy az ismerőseim között, hogy tudjunk levelezni – mert aki nem ismerősnek ír, annak a facebook külön csoportba teszi a leveleit és ha nem tudunk kommunikálni, akkor elővesszük a mögötted levőt. 

Szóval a folyamat:

TELJES REGISZTRÁCIÓ EGY TANFOLYAMRA

BEJELENTKEZÉS A VÁRÓLISTÁRA

BELÉPNI A FACEBOOK CSOPORTBA

LEVÉLBEN KAPOTT LINKRE KATTINTVA JELENTKEZNI A FACEBOOKON

 

Reméljük találkozunk!

Nagyon szorítunk és várunk!

Gyula és Ági

Ugyan azokkal az adatokkal regisztrálj, mint a tanfolyamra, különben elkeveredsz…!

Jelentkezem a HOGYAN SZELÍDÍTSÜNK FÉRFIT? - 2 napos workshop EGYESÍTETT VÁRÓLISTÁJÁRA

HOTMAIL-ES CÍMMEL NE JELENTKEZZ MERT ELVESZNEK!