Titkos-tanacsok-noknek-szervezok

Sajnos a 2019-as szervezői lehetőségek beteltek és az összes szerződéses partneri hely betelt idénre. 🙁

A nagy érdeklődésre való tekintettel legközelebb csak 2020-ra látunk esélyeket. Köszönjük a bizalmadat, hogy velünk együtt támogattad volna a hölgyek ügyét. Legyen szép a 2019-es éved!

… és talán 2020-ban találkozunk. 🙂

Legyen jobb a világ általunk!

Azt gondolom, hogy minden tudás annyit ér, amennyi eljut belőle az emberekhez. Programjainkkal járjuk az országot és sok helyen és sok közösségben tartottunk már előadásokat, tanfolyamokat. Ha szeretnél velünk dolgozni azon, hogy a nők megbecsülése, élete jobb legyen, hogy sikeresebbek legyenek, hogy jobban kiteljesíthessék önmaguk létezését és hogy nőiességükben fejlődhessenek, tegyünk ezért az ügyért együtt. Lehet, hogy téged csak érdekelnek a programjaink, de nehezen oldható meg, hogy elutazz miattuk Budapestre, de az is lehet, hogy valamilyen közösséget, baráti társaságot vezetsz, koordinálsz, vagy csak lelkes tagja vagy. Ha így van, keress meg és szívesen elutazunk mi, hogy ott is kialakulhass egy olyan speciális kis általunk is egymást támogató kör, vagy a te programjaid is bővüljenek egy speciális hiánypótló színnel. Az országban szinte nincs férfi, aki ilyen jellegű előadásokat és programokat tartana. Eddig mindenhol nagy sikere volt annak, amikor egy férfi beszél azokról a férfi „titkokról” melyeket a nők nem ismernek és nem értenek.

Ha esetleg neked is vannak olyan programjaid, tanfolyamaid, amelyek érdekesek lehetnek annak a közösségnek, melyet mi vezetünk, akkor ezeket is megoszthatnánk egymás között.

Szóval legyen bárhogy is. Akár csak kíváncsi „amatőr” vagy és meghívnál bennünket, akár szeretnél belekezdeni egy ilyen jellegű életbe, akár már most is embereket vezetsz, biztosan érdekes és izgalmas lenne, ha együtt dolgoznánk. Ha van hozzá kedved, egy beszélgetést megér a dolog. Kérlek írj nekünk, hogy megbeszélhessük, hogyan is lehetne ezt megszerveznünk!

Mi az, amiben konkrétan együtt tudunk dolgozni?

Alapvetően két lehetőség közül választhatsz.

  1. Üzleti partnerszerződést kötsz velünk. Ajánljuk ezt azoknak, akik különben is sok emberrel dolgoznak. Ha rendszeresen össze tudsz hozni egy csoportot, akkor kötünk egy szerződést, amiben annyi a lényeg, hogy te szervezel egy csoportot, a bevétel és a költségek a tiéd, mi pedig egy fix előadási díjért megtartjuk azokat a programokat, amelyeket amúgy is tartanánk. Nekünk jó, mert olyanokat is elérünk, akiket amúgy nem érnénk el, neked pedig jó, mert színesedik a palettád és olyan programod is lesz, amit eddig nem tudtál volna ajánlani. Azaz te vagy a főnök, te számlázol, tiéd a “kockázat” mi pedig fix díjért megyünk hozzátok. A szervezésben segítjük egymást, de az oroszlán rész a tiéd.
  2. Szeretnél eljönni egy ilyen tanfolyamra, de valamiért nem megy, viszont van egy csoportnyi ismerősöd. A lényeg annyi, hogy “megszólítod” őket. Írsz a barátnőidnek, üzletközödnek, csoportodnak és mesélsz nekik erről a lehetőségről, megosztod a facebook oldalunk posztjait, vagy elküldöd őket ismerőseidnek. Szóval kicsit olyan “csajosan” élvezve a zsezsgést mesélsz, dumcsizol, “osztosd” a “tutit”. Ehhez annyi kell, hogy lássák: LELKES VAGY. Ha tényleg lelkes vagy, akkor ez nem egy nagy kunszt és az energia átragad. Ha megvan a csoport, segítesz szállást és termet keresni, de minden anyagi dolog a mi felelősségünk. Mi adunk számlát, mi fizetünk mindent. Téged pedig szívesen látunk a tanfolyamon, ami neked nem kerül semmibe. 

Hogy mit kell tenned, ha bármelyik verzió megtetszett? Egyszerű. Írj nekünk pár szót és egy telefonszámot, aztán beszélünk. Ha tetszik a lehetőség, akkor pedig belevágunk, hogy szebb legyen a női létezés élménye.

Sok sikert és szép napokat kívánva!

Dora Gyula