Titkos-tanacsok-noknek-szervezok

Legyen jobb a világ általunk!

Azt gondolom, hogy minden tudás annyit ér, amennyi eljut belőle az emberekhez. Programjainkkal járjuk az országot és sok helyen és sok közösségben tartottunk már előadásokat, tanfolyamokat. Ha szeretnél velünk dolgozni azon, hogy a nők megbecsülése, élete jobb legyen, hogy sikeresebbek legyenek, hogy jobban kiteljesíthessék önmaguk létezését és hogy nőiességükben fejlődhessenek, tegyünk ezért az ügyért együtt. Lehet, hogy téged csak érdekelnek a programjaink, de nehezen oldható meg, hogy elutazz miattuk Budapestre, de az is lehet, hogy valamilyen közösséget, baráti társaságot vezetsz, koordinálsz, vagy csak lelkes tagja vagy. Ha így van, keress meg és szívesen elutazunk mi, hogy ott is kialakulhass egy olyan speciális kis általunk is egymást támogató kör, vagy a te programjaid is bővüljenek egy speciális hiánypótló színnel. Az országban szinte nincs férfi, aki ilyen jellegű előadásokat és programokat tartana. Eddig mindenhol nagy sikere volt annak, amikor egy férfi beszél azokról a férfi „titkokról” melyeket a nők nem ismernek és nem értenek.

Ha esetleg neked is vannak olyan programjaid, tanfolyamaid, amelyek érdekesek lehetnek annak a közösségnek, melyet mi vezetünk, akkor ezeket is megoszthatnánk egymás között.

Szóval legyen bárhogy is. Akár csak kíváncsi „amatőr” vagy és meghívnál bennünket, akár szeretnél belekezdeni egy ilyen jellegű életbe, akár már most is embereket vezetsz, biztosan érdekes és izgalmas lenne, ha együtt dolgoznánk. Ha van hozzá kedved, egy beszélgetést megér a dolog. Kérlek írj nekünk, hogy megbeszélhessük, hogyan is lehetne ezt megszerveznünk!

Mi az, amiben konkrétan együtt tudunk dolgozni?

Az egyéni konzultációk az egyik olyan terület, amely sikeresen működik az ország több pontján. A facebookon, vagy levélben sokan jelezték eddig, hogy szükségük lenne egy olyan intim konzultációra, ahol tanácsot kérhetnének és beleláthatnánk a férjük, párjuk, vagy éppen a mellettük soha meg nem állapodó és állandóan lelépő férfiak fejébe. Szeretnék megvizsgálni önön nőiségüket a férfi gondolkodás tükrében, hogy megértve azt, megerősíthessék saját női értékeiket, vagy fejleszthessék azt, ami egy férfi-női párkapcsolatban jobbá és stabilabbá tehetné azt az egységet, melyet nő és férfi kellene, hogy képviseljen. Sokaknak az a problémája, hogy nem nagyon tudja megoldani azt, hogy felutazzon Budapestre és a környékükön semmi ilyen lehetőség nincs. Ha te szeretnél részt venni egy ilyen konzultáción, de neked is problémás egy napot erre rászánni, vagy vannak körülötted olyanok, akik szintén nyitottak arra, hogy önmaguk fejlesztése által egy jobb párkapcsolati életet teremtsenek ahelyett, hogy kinevezik a világot, a férfiakat, a karmát, a jóistentés a fene tudja még mit hibásnak azért, mert a herceg a fehér lovon nem értük nyargal, akkor már 3-4 fő egy napra történő összeszervezése esetén is szívesen lemegyünk. Ha esetleg ebben még együttműködési fantáziát is látsz, akkor abból még több jó dolog kisülhet. Ilyenek például a:

Rendszeres csoporttalálkozók. Ezeken az alkalmakon kifejezetten női problémamegoldásra koncentrálunk és felhasználjuk azt a megértési utat, melyet ezeken az oldalakon általunk kidolgozva megismerhettél. Ezeken a heti – kétheti programokon kifejezetten a nőiesség, a női problémamegoldás kérdései kerülnek gyakorlásra egy férfi tükrön keresztül vizsgálva a megerősítendő és javítandó jegyeket. Ezeken az előadásokon mindig van egy előadásrész, ahol a férfiak tükrében láthatják magukat a résztvevők, végzünk meditációs gyakorlatokat, melyek a mélyebb női megértést segítik, végzünk szituációs gyakorlatokat, melyeket a résztvevők konkrét kérdései alapján állítunk össze és szükség esetén egyéni konzultációkat is be tudunk iktatni. Pesten a jelentkezők létszáma miatt tudunk szeparáltan résztémákkal is foglalkozni. Ilyen pl. az Elengedés újrakezdés csoport, ahol egy felbomlott párkapcsolat, vagy hosszú idejű egyedüllét feldolgozása,elengedése és a gátló minták átírása révén egy új, jobban megértette és mélyebben megélt, sikeres párkapcsolat kialakításán dolgozunk azokkal a Titkos Tanácsokkal, melyeket csak egy férfi tud megmutatni egy nőnek. Hasonló témájú önálló csoportmunka a Női meditációs est – A nőiesség megélése a mindennapokban. Ebben a csoportban inkább a jelenre és a férfi-női kommunikációban megélt helyzetekre koncentrálunk szituációs gyakorlatokkal. A gyakorlatok mindig kapcsolódnak elméleti, bölcseleti rendszerek megértéséhez, melyek aztán vezetett meditációkon keresztül aktiválódnak és fejtik ki jótékony hatásukat a párkapcsolatra. A lényeg, hogy több ilyen önálló csoportot is vezetünk Pesten, de a vidéki csoportok esetén ezeket integrálva alkalmazzuk, így heti, kétheti rendszerességgel összegyűlve, kialakítunk egy önfejlesztő csoportéletet, melynek te lehetsz a “gazdája” a környéketekben.

Miben tudsz nekünk segíteni?

Mi nem ismerjük azokat a hölgyeket akiket te. Szóval amiben tudsz segíteni az annyi, hogy “megszólítod” őket. Írsz a barátnőidnek, mesélsz nekik erről a lehetőségről, megosztod a facebook oldalunk posztjait, vagy elküldöd őket ismerőseidnek. Szóval kicsit olyan “csajosan” élvezve a zsezsgést mesélsz, dumcsizol, “osztosd” a “tutit”. Ehhez annyi kell, hogy lássák: LELKES VAGY. Ha tényleg lelkes vagy, akkor ez nem egy nagy kunszt és az energia átragad. Ha vannak érdeklődők, akkor még egy dolog szükséges és ez a találkozók helyszínének “megszervezése”. Fontos… Ne gondolkodj valami nagyban. Mi sem szeretjük. Persze, ha van 210 ember, mint múltkor, akkor a barátnőd nappalija kicsit macerás és kell egy klub helység, vagy előadóterem arra az estére. Nyugi… Ez nem holnap lesz… Szóval a legtöbb esetben, ez vagy valami helyi életmód stúdió, amit lehet,hogy te vezetsz és ezért vagy most itt, de tényleg lehet valamelyik hölgy nappalija is. A lényeg, hogy nekem kelljen kitalálni egy ismeretlen városban, hogy hol ülünk le beszélgetni, meditálni vagy a helyzetfelállításokhoz hol lesz csendes, békés tér.

Szóval a lehetőségek tárháza végtelen és hosszútávú együttműködésünk mindenkinek pozitív hatásokat eredményez. Hogy mit kell tenned? Egyszerű. Írj nekünk pár szót és egy telefonszámot, aztán beszélünk. Ha tetszik a lehetőség, akkor pedig belevágunk, hogy szebb legyen a női létezés élménye.

Sok sikert és szép napokat kívánva!

Dora Gyula

 

Sajnos a 2018-as lehetőségek beteltek. 🙁

Legközelebb csak 2019-re látunk esélyeket, így most kicsit át kell terveznünk a menetrendet.

Kérünk térj vissza kicsit később. 🙂