Titkos-tanacsok-noknek-ferfi-lelek-ferfi-gondolkodas-hogyan-szeliditsunk-ferfit-1

 

Köszönjük érdeklődésedet és egyben gratulálunk döntésedhez, hogy változtatsz eddigi világodon!

 

Üdvözlünk a világot megváltoztatni kész Hölgyek körében!

 

Hogy miért mondom ezt? A két nap alatt számodra is ki fog derülni, ha eljössz!

Várunk szeretettel!

 

Tudnod kell, hogy a helyek fele a meghirdetés előtt megtelt azokkal akik az előző alkalomra nem tudtak eljönni, vagy azok ismerőseivel, akik ott voltak az előző workshopon!

 

Mit kell tudnod a workshop-ról?

 • Dátum: 2018. május 26 – 27. (szombat – vasárnap)
 • Helyszín: KAPOSVÁR – Mivel a létszám és a meghívásaink folyamatosan változnak, a pontos helyszínt mindig a kezdés hetében tudjuk megadni. Ami biztos, hogy olyan helyen lesz, ami könnyen megközelíthető akár tömegközlekedéssel is. Írunk az útvonalakról és a parkolás rendjéről is. Ne aggódj emiatt.
 • Időpontok: Szombaton 10-18 óráig, míg vasárnap 9-17 óráig tart a workshop.
 • Érkezés: Arra kérünk, hogy az első napon 30 perccel a kezdés előtt érkezz meg, hogy a regisztrációt lebonyolíthassuk. Fontos! Túl hamar se gyere, mert több helyen nem tudunk bemenni a terembe, csak 15-30 perccel a kezdés előtt – így beengedni sem tudunk… A lényeg: Hétköznapi kezdésnél 8:30 és 8:45 között kéne odaérned, míg a hétvégéken 9:30 és 9:45 között. Ha elkéstél, a jelentkezéskor kapott mail -ben lesz egy “pániktelefonszám”. Megoldjuk… 🙂
 • Amit hozz: Jegyzetfüzetet és tollat érdemes hoznod. Sok olyan dolgot fogsz hallani, amit esetleg jó lenne leírnod, jegyzetelned. Ez rád van bízva, de tudd, a helyszínen nem oldható meg ezek beszerzése. Ha kedved van, hozhatsz magadnak kispárnát, meditációs párnát, puha pokrócot, meleg zoknit (több helyen tilos cipővel belépni).
 • Amit ne hozz: Kérlek diktafont ne hozz… Nem azért, mert titkos a dolog, de  úgy látjuk, hogy órákon belül felkerül az internetre és szeretnénk mi eldönteni, hogy mi az és milyen minőségű, ami majd a neten keresztül elérhető lesz tőlünk. 🙂
 • Étkezés: Három lehetőség van. Az egyik, hogy hozol magadnak amit szeretnél. A legtöbb helyen azonban nem tudsz melegíteni, mert nincs mivel. A másik, hogy elszaladsz ebédszünetben. Ez 30 perc és legtöbbször aki ezt választja lemarad a kezdésről. Tudnod kell, hogy ebéd után egy olyan rész jön, ami nagyon fontos és aminél zavarnád a többieket, ha késve érkeznél, így ha elkéstél, meg kell várnod a gyakorlat végét. A harmadik pedig az, hogyha van a közelben használható ételfutár, akkor együtt leadjuk a rendelést és egyszerre meghozzák mindenkiét. Különböző helyeken különböző megoldások lehetnek a legjobbak. A tanfolyam előtti levélben ezt részletesen megírjuk. 

 

Mit kell tenned ahhoz, hogy részt vehess az eddigi gondolkodásodat és hozzáállásodat megváltoztató két napon?

 

 • Kérlek töltsd ki az alábbi jelentkezési formát és kattints a JELENKEZEM gombra.
 • Ha elküldöd, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a jelentkezésedről, ebben további hasznos információkat találsz.
 • Kérjük ellenőrizd az email fiókodat, hogy megérkezett-e a visszaigazoló email!
 • Ha nem találod az e-mailt, akkor lehet, hogy a levelező fiókod a “közösségi” “promóciók” vagy “spam” mappádba tette a levelünket. Ellenőrizd le azt is a biztonság kedvéért! Ha így történt volna, kérünk tedd át a biztonságos e-mail címek közé, hogy ez később se okozhasson problémát.
 • Ebben a levélben lényegében az áll majd, hogy jelentkeztél, de ez nem jelenti azt, hogy be is iratkoztál a tanfolyamra.
 • A beiratkozásod akkor lesz érvényes, ha a tanfolyam díjból – ami összesen 27000 Ft – elutalsz 5000 Ft-ot, biztosítva ezzel a helyed. Bizonyára megértesz bennünket, hogy fontos tudnunk ki az, aki biztosan jön, mivel így tudunk szép és kényelmes termet bérelni számotokra.
 • A fennmaradó összeget a tanfolyamon kell befizetned.
 • Fontos! Minden befizetésről számlát állítunk ki! Megértjük, hogy többen szeretnétek inkognitóban maradni, mivel senki nem szereti szellőztetni, hogy párkapcsolati problémái, vagy kérdései vannak… De ettől nekünk még számlát kell írnunk és írunk is. Így, aki olyan adatokat ad meg, amelyek nyilvánvalóan nem valóságosak (pl. Számlázási cím.: yxc, vagy Név ZZZz) azok jelentkezését töröljük. Kérjük megértéseteket. Öregek vagyunk már az apehes balhéhoz…
 • Adataidat diszkréten kezeljük. Semmilyen harmadik fél nem kapja meg. Nyugodtan írhatsz valós adatokat. A számlákon mindig az adatlapok adatait tüntetjük fel. Kérlek légy pontos.

 

És most vágj bele! Változtass az életeden!

 

Jelentkezem a HOGYAN SZELÍDÍTSÜNK FÉRFIT? - 2 napos workshopra - KAPOSVÁRON!