Titkos-tanacsok-noknek-ferfi-lelek-ferfi-gondolkodas-hogyan-szeliditsunk-ferfit-1

 

Üdvözlünk a világukat megváltoztatni kész hölgyek körében! Hogy miért mondom ezt…?

A két nap alatt megdöbbentő, felrázó és gyökeresen átformáló pillanataid lesznek. De lássuk a jelentkezés részleteit, hogy nehogy lemaradj!

Most fontos tudandók jönnek!

Szeretnék neked segíteni, de ehhez kérjük olvasd el az egészet, akkor is, ha sietsz és akkor is, ha szerinted “szájbarágós” a magyarázat, mert később bánni fogod.

Ne te légy benne abban a 4-5-ben, aki minden alkalommal lemarad, mert nem olvasta el. OK? 

Mit kell tudnod a jelentkezésről?

 • A tanfolyam helyszíne: Dunaszerdahely – Szlovákia, ahová mi meghívott előadóként megyünk – azaz nem mi szervezzük. Ez azért fontos, mert mások a szabályok, mint itthon. A részleteket a szlovákiai szervező hölgy intézi, neki utalsz, stb és a szlovákiai szabályok érvényesek. Ilyenek mint pl: a tanfolyamdíj és a foglaló euróban lesz, stb. FONTOS! Mindegy, hogy honnan érkezel, a szlovákiai tanfolyam szabályai érvényesek mindenkire. A magyarországi tanfolyamokra is más vonatkozik, a londonira is, az erdélyire is, erre is, hiszen mások az ottani szabályozások és mindenféle. Ha Magyarországról érkeznél, kérlek jól olvasd át a leveledben kapott részleteket, hogy mindenki mosolyogva és jól érezze majd magát.
 • A tanfolyam díja 100 € – azaz száz euró, melyet euróban kell fizetned – Szlovákiában ugyanis euró van. Ha Magyarországról érkezel, eurót hozz, mert NINCS FORINT VÁLTÁS A HELYSZÍNEN!
 • A helyszínt azért nem adjuk meg MOST pontosan, mert amikor megadtuk mindig megrohamozott bennünket 10-20 hölgy, aki úgy volt vele, hogy “majd meglátja milyen napja van aznap és bekönyörgi magát, ha kedve lesz elindulni” vagy úgy döntött, hogy “ő bármi áron beverekszi magát”. Ez részben inkorrekt sokakkal szemben, akik átgondolták, döntöttek, szerveztek és elköteleződtek, részben pedig nagyon kellemetlen volt hazaküldeni ezeket a hölgyeket, akik ott siránkoztak az ajtó előtt. Egy ilyen kezdést  egyszerűen nem engedhetünk meg, Azaz…
 • Ha megérkezett a foglalód utalása, akkor kapod meg a pontos címet és minden fontos részletet. Utazás, parkolás, étkezés, kezdés és zárás. Egyszóval minden. Ez már  két éve így van, szóval ne izgulj! Ha elolvasod a referenciákat, láthatod, hogy mindig mindenki jól érezte magát.
 • Fontos! Ha most elküldöd a lenti jelentkezésed, először csak egy levelet kapsz a számlázásról. Kérlek, ne írj levelet azonnal arról, hogy és hol lesz a tanfolyam, mikor kezdődik, stb. 
 • A jelentkezési lap kitöltése és elküldése nem elégséges ahhoz, hogy bekerülj a tanfolyamra!!!
 • Jelentkezési lapod elküldésével csak annyi történik, hogy kapsz egy automata levelet, amiben a számlázáshoz és utaláshoz szükséges adatokat küldjük el neked.
 • Akkor jutsz be a tanfolyamra, ha a foglalód akkor megérkezik, amikor nem telt be a kurzus. Ha van ajándék kuponkódod, akkor ne feledkezz meg róla, mert CSAK MOST tudod érvényesíteni, KÉSŐBB MÁR NEM. 
 • A helyek az UTALÁSOK MEGÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN TÖLTŐDNEK, mert mindig van olyan, aki elküldi a lenti jelentkezési lapot, de sohasem utal mert meggondolta magát. Így csak foglalná a helyét valakinek, aki bajban van otthon. Aki szeretne jönni és intézi, az szinte sohasem maradt még le. Aki bizonytalan az szinte biztos, hogy lemarad… 
 • Lehet, hogy a jelentkezési lapodat időben elküldted, de késlekedtél az utalással. Ilyenkor a “helyed” még nem fix, így valaki, aki később jelentkezett, de előbb utalt eléd kerül és akár le is maradhatsz. Ilyenkor igyekszünk szólni, hogy ne utalj, de ez sokszor lehetetlen. Pl. az eléd kerülő este utalt, te pedig hajnalban. Ilyenkor a díjadat természetesen visszautaljuk, de biztosan csalódott leszel. Azért írjuk ezt meg, hogy ne legyen belőle sértődés.  
 • FONTOS!!! BANKI KÉSZPÉNZ BEFIZETÉST SEMMIKÉPPEN NE HASZNÁLJ, MERT HA BÁRMILYEN OK – betegség, terem technikai probléma, vagy a késésed stb. – MIATT ELMARAD, VAGY VÁLTOZIK A TANFOLYAM, VAGY LEMARADSZ, NEM TUDUNK NEKED SEM ÉRTESÍTÉST, SEM VISSZAUTALÁST KÜLDENI!!!
 • Ha elküldted a jelentkezésed kérjük AZONNAL ellenőrizd az email fiókodat, hogy megérkezett-e a visszaigazoló email ÉS NE KÉSLEKEDJ! Kb 200 hölgy vár a várólistán.
 • Ha nem találod az e-mailt, akkor lehet, hogy a levelező fiókod a “közösségi” “promóciók” vagy “spam” mappádba tette a levelünket. Ellenőrizd le azt is a biztonság kedvéért! Ha így történt volna, kérünk tedd át a biztonságos e-mail címek közé, hogy ez később se okozhasson problémát. Ha nem jött meg, töltsd ki újra a jelentkezési lapot. 
 • FONTOS! Az e-mail címed alapján azonosítunk és tartjuk veled a kapcsolatot, mivel sokszor van hasonló, vagy azonos név. Olyan mail címet adj meg, amit gyakran nézel és eztán végig azt használd, mert KIESEL A TANFOLYAMRÓL, HA LEMARADSZ AZ INFÓKRÓL

Mivel szeretnénk minél jobban a segítő munkára figyelni, majdnem minden folyamatot automatizálunk és úgy írunk meg mindent, hogy ne kelljen kérdezned. Kérjük segíts nekünk abban, hogy átolvasod a fontos dolgokat, mielőtt kérdezel, mert, ha olyat kérdezel, amit már leírtunk – márpedig 99.999%-ban szinte biztos, hogy leírtunk – akkor addig csak áll a jelentkezésed és lehet, hogy ez idő alatt kerül eléd valaki. 

FONTOS! HOTMAILES CÍMMEL NE JELENTKEZZ!!!

A HOTMAILES CÍMEKRE KÜLDÖTT VISSZAIGAZOLÁSOK RENDSZERESEN ELVESZNEK A HOTMAIL BÉNA SPAM SZŰRŐJE MIATT.

 HA HOTMAILES CÍMMEL JELENTKEZEL ÉS AZ ELVESZETT LEVELEK MIATT LEMARADSZ NEM TUDUNK SEGÍTENI UGYANIS MÉG CSAK TUDNI SEM FOGUNK RÓLA, HOGY SEGÍTENÜNK KELLENE.

A hotmailes jelentkezések miatti késedelem és információhiány miatt bekövetkező mindennemű anyagi, vagy bármilyen nem anyagi hátrány kizárólag a jelentkezőt terheli, mivel a tájékoztatás ellenére, saját felelősségére használta a hotmailes címét.

ÉS MOST VÁGJ BELE A NŐI LÉTEZÉS ÚJ KALANDJÁBA!

Jelentkezem a HOGYAN SZELÍDÍTSÜNK FÉRFIT? - 2 napos workshopra - Dunaszerdahely (Szlovákia)